Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz scyllarus #37358 üzenetére

    Ez nem teljesen igaz. Minden platformon megvannak azok akik rendszeresen adnak ki frissítéseket, bugfixeket és nem hagyják el a vásárlókat, hanem a megjelenés után akár 2 évvel is foglalkoznak velük.

    Windows Phone esetében a Nokia, ki más. Androidon főleg a Google ilyen, míg iOS-en az Apple tart rendet. Utóbbit leszámítva azért a másik kettőtől kapsz átlag pénztárcából megfizethető eszközöket is és a prémium érzet (már ami a sűrűn érkező frissítéseket és a panaszok meghallgatását illeti) nem marad el. A 230 dolláros Nexus 7 szerintem pont nem egy drága kütyü.

    Eredetileg nem akartam Nexus 7-et venni, csak jó áron hozzám vágta a szolgáltató. iOS-re akartam áttérni, mert már kiábrándultam az Androidból, de ez helyre tette a becsületet. Tisztességesen összerakott, korrekt gép és annak ellenére, hogy 2012-es és most 2014-et írunk, még mindig támogatva van.

    Nem is tudom mi éppen az Advance új, aktuális verziója, talán a Galaxy S4 Mini (amíg nem jön az S5 Mini), ami hivatalos Samsung garanciával, függetlenül épp úgy 100k mint egy Nexus 5, de szolgáltatótól kb azonos havidíjú csomagokat nézve is eléggé hasonló árban vannak. Vicc. :)

Új hozzászólás Aktív témák