- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
-
bmt50
senior tag
válasz
fehercica #43310 üzenetére
Nem, véletlenül sem a telefon hibájából mennek ezek ilyenk hamar tönkre! Telefonban, tabletben, fényképezőgépekben egyaránt sok kártya megy mostanában tönkre.
Azért van ez szerintem, mert a gyártást kiszervezték olyan országokba és gyárakba, ahol az ott dolgozók elődei egymást 10 nemzedékkel ezelőtt még kókuszpalmáról kókuszdióval dobálták. Óccsó szar lett minden adathordozó, amire nem vállalnak sok sok garanciát.
"Tárolj inkább mindent felhőben (jó pénzért), az SD inkább legyen csak ideiglenes" - mondogatják -
-
bmt50
senior tag
-
bmt50
senior tag
-
bmt50
senior tag
válasz
fehercica #43295 üzenetére
Ez elvileg UHS-3, de ahogy írtam feljebb is az én Samsung-os SD storymat: hiába van rendben az írás/olvasás teszt, és futtatsz teljesen hibamentesen, ha a kártyáról nem tudsz adatokat elérni, akkor ott gebasz van. Le kell róla menteni amit le lehet, (a többihez PC kell), és kártya csere.
-
bmt50
senior tag
válasz
fehercica #43292 üzenetére
Sajnos az van, hogy idővel minden amoled kijelző lemattul valamennyire, mert ez az organikus LED technológiának az egyik hátránya. A beégést "kiszívni" nem lehet, max egyformàra lemattítani. Erről volt néhány beszélgetés a Redditen és a Youtube-on.
Az SD teszt nem okoz adatvesztést.
Asszonynak I11-et vettünk, és nagyon szereti. Ár/érték arányban az egyik favorit. Mivel IPS, nem fog beégni soha. -
bmt50
senior tag
válasz
fehercica #43286 üzenetére
Van egy magyar fejlesztésű SD Card Test Pro app a Play Áruházban. Ezt érdemes futtatni a kártya állapotát illetően a telefonban, ha nem akarod kivenni.
Sajnos nagyon sok hamis és kétes minőségű kártya van a piacon. Az Alis kártyák jó része vagy nem annyit tud és nem olyan gyorsan, vagy nem olyan tartósan. De itthonról is találkoztam már olyan kártyával, ami 1,5 év után megbízhatatlan lett. Minden kártyának van tervezett írási ciklus élettartama. Utána már nem minden memóriacím vált 0-ról 1-re, vagy fordítva.
Az én S9-em kijelzője is be van égve, váltanék én is, de szarabbnál szarabb ajánlatok vannak csak.
Nem mindenkinek, de nekem igenis számít a pulzoximéter, a 1440p felbontás, és a kezes méret az alapnak tekinthető jó kamera és a hosszú support idő mellett.
Az S21 nagyobb, de ma már olcsóbb, az S22 kisebb, b@szott drága, és sokan panaszkodnak az Exynos proci melegedésére és az optimalizálatlanság-gyanús mikro laggokra is.
Neked kell eldöntened, hogy ér-e 2-300++ ezret egy használt vagy új S21/S22, vagy nem. Én ha már mondjuk ennyi pénzeknél tartunk, akkor nézegetnék Asus Zenfone 10-et 280-300-ért, vagy épp Pixel 7-et egy 100assal olcsóbban, Google supporttal, de sajnos VoLTE nélkül hazánkban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest