- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #19105 üzenetére
Üdv!
Kicsit követem a fórumot, hogy könnyebb döntést hozzak -
laci laci
addikt
válasz
Jack Oneill #19105 üzenetére
Üdv kolléga.
-
JanR
addikt
válasz
Jack Oneill #18186 üzenetére
Az S10 meg dragabb lesz mint most a Note
Varhatsz ra, de szerintem anyagilag az S9+ most eleg jo vetel.
-
laci laci
addikt
válasz
Jack Oneill #18182 üzenetére
Üdv itt is kolléga. Még megvan az s7 edge és van egy sérült p20 pro-m ,illetve egy s8 és amit most használok s9.Van mihez hasonlítanom és bátran kimondhatom,hogy a sima9 -nek szebb a fotója (majdnem mindig(kivéve éjszaka)),mint a p20 pro-nak.Nekem túlszaturált a Huawei. De az is igaz,hogy a s7 edge-nek rootolva+piszkálva élettellebb a kamerája, (de te gondolom tudom mit csináltam vele),mint az s9-nek.Most meg az ui felület az meg hihetetlen,kézenfekvő, könnyű kezelhetőség és olyan mintha csomó ötletből lett egy nagy ötlet. Az akku kérdése pedig estig bírja akkor úgy is szinte mindenki felrakja töltőre, ha meg van töltési lehetőséged úgyis felrakod. Jobban jársz a samsunggal.
-
JanR
addikt
válasz
Jack Oneill #18182 üzenetére
Tobb visszajelzes is megerositette, hogy a hivatalos Pie jelentosen javitotta az uzemidot.
-
-Bandi-
tag
válasz
Jack Oneill #18164 üzenetére
Mate 20 vagy a Pro? Mert a sima 20on egyáltalán nem gondolkoznék, eleve az IP védelme szinte 0 a Samsunghoz képest, 6 helyett 4 gb ram, kijelzője is IPS nem Amoled( bár ez lehet valakinek jobb ) stb.
Én is vacilláltam amúgy csak a P20 Pro volt a kiszemelt, de Samu nyert, pl az AOD-t szeretem( ezt nem nagyon fejlesztik ), ez az új One Ui is felkeltette az érdeklődésemet, plusz én csak felkapom a telefont és "lövöldözök" képeket, ebben jobb.
Bár most nem vagyok jóban vele, mert ez az Android OS 30%okat nyaldos le az üzemidőből, így meg épp 3 óra SOTok jönnek ki, késő délután már nagyon kéri a tápot, hiába raktam újra a rendszert, ugyanaz :/ ( Bár kivételesen tegnap csak 13%ot kért, így 4ésfél óra SOT jött ki 24 óra alatt, de ma már megen nyaldossa )
-
JanR
addikt
válasz
En ebben a cipoben jartam par napja. Bujtam a netet az S9+ es a Mate 20 kozotti kulonbsegeken, velemenyeken. Elmentem elobe megnezni. Az S9+ kijelzoje sokkkkkkkkal jobb a huawei-enel. A 20 Pro-nak szep kepe van, de szamomra ott is erosebb az S9+.
Az akksi. Ezen annyit agyaltam en is. De napi rutin az S7-nel is, hogy mikor lefekszek, felrakom a toltore, reggelre 100%. Na most ez egy olyan telefonnal is igy lenne, ami 3 napot kibirna.
Kamera: ez eleg szubjektiv. En nem vagyok az a nagy fotozos, de neha azert lovok 1-1 kepet. A tobbseg az s9+ra mondja, hogy jobb, de azert a Mate20 kepessegeit sem lehet megkerdojelezni.
Azt mondanam Neked, hogy ha nagyon fontos az akku ido, akkor vegyel Huawei-t, ha nem akkor S9+. Volt nekem is Huawei-m, de en nem birtam megbaratkozni a rendszerevel (tudom, hogy droid, de nekem attol meg mas). Valamint a CPU. Hiaba irjak, hogy igy jo, ugy jo es ilyen meg olyan eros. Ez korabban is igy volt, hogy eros a cpu, de azert bele-bele futottam kompatibilitasi problemaba, Samunal ilyen meg nem fordult elo.
Lenyeg a lenyeg: s9 forumbol ajanlva, vegyel S9+-ot
Szerintem szebb.
-
Indiant
addikt
válasz
Ebbe én is beszállnék, megtoldva azzal, hogy mindenki (S8,S8+)S9,S9+-t árul (nem is értem miért akar mindenki megszabadulni ezektől a telóktól), de mégsem lehet találni olyat, ami nincs "egy kicsit" összetörve. Hol a fenébe lehet megbízható S9+ -t venni ami garanciális és két kártyás? Ja és nem szolgáltatói (bármi) áron.
Két percig nyomogattam egy Mate20Pro-t, de nem győzött meg. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Kamerában inkább a Samsung felé billen a mérleg, aksiban pedig a Huawei felé. De szerintem bármelyiket is választod, nem fogsz mellé.
-
foldi_istvan
csendes tag
válasz
Jack Oneill #18166 üzenetére
Én S7Edgeről váltottam S9plusra,és nem tudta a két éves teló szintjét hozni az új akksi.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
10pro m volt s9+ ra váltottam. Akku nemtom mennyire fontos, abban Samu gyengébb, de főleg azért, mert Huawei agresszivebben csukja be a prpggikat, amik szép lassan meritik.
Viszont minden másban jobb a Samu. Bt parosithatosagban, kijelzoben, stabilitasban, kép és hangminosegben, stb.
3 hónapig volt mate10, de nekem nemigen lesz több Huaweim, kicsit se voltam megelegedve az akkun, és tereron kívüli dolgaival.
Bt meg 10-20% eséllyel baszik parosodni, kihangositani, néha órát dobálja, stb. Ez általános Huawei Bug.
Ha nem használja 1000 program a háttérben a netet s9+on, akkor kb 30%al gyengébb akkuban, mint 10pro. 1 nap simán oké vele, de maten majdnem kettő volt. Ugyanúgy naponta töltöttem végeredményben, csak azért más h 60%rol v 45rol rakod fel este.
-
foldi_istvan
csendes tag
válasz
Ha az akksi a szempont,akkor ne az S9-et válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest