- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Nem rögtön a 100% elérésekor vált zöldre, hanem amikor ténylegesen elérte a maximális töltöttséget.
Töltsd fel 100%-ra (nem kell megvárni amíg zöld lesz) és írd be a tárcsázóba, hogy: *#0228#
Ekkor előjönnek infók az akksiról. Érintsd meg alul a "quick start" gombot, el fog sötétülni a kijelző és várnod kell pár másodpercet, magától visszajön a kép. Ha nem jön vissza magától, akkor rendesen old fel.
Ezután elvileg újrakalibrálja a töltöttség jelzést. -
törölt tag
romban nem vagyok otthon, szolgaltatosbol van hivatalos 7-es, en speciel angolul hasznalom mindet, ugy logikusabb.
a note 8 nagyon tetszik, de amennyivel dragabb annyival messze nem jobb. a fizikai [elolapi] gombok hianya viszont engem idegesitene, plane mikor fekete sav van alul, tok feleslegesen de nyomkodni sincs mit mert nincs ott a szoftgomb.
sztem ha nem lesz fizikai hibaja a jelenleginek, akkor majd jo 1 ev mulva s9 (e+/note) kategoriara valtok. -
Locutus
veterán
Szerintem, masszívabb, férfiasabb telefon az s6 edge+, én nem is cserélném le s7 edgere. Sem s8-as szériára. Remélem az S9 szakít a sima fekete műanyaggal, mert különben még várnom kell egy darabig majd a váltásra
Teljesítményben pedig a mai napig bőven elég mindenre, amit az s6 edge+ tud. A képernyője is tökéletes, és ennek legalább elöl van még a gombban az ujjlenyomat leolvasója, ami sokkal kényelmesebb, mint a hátra rakottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest