- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubibaba31
tag
válasz
Balazska15 #4256 üzenetére
Hát ezért vagyok én is bajban :-)
Előlapi kamera nem érdekel, nem szelfizek :-) -
tomee007007
addikt
válasz
Balazska15 #4181 üzenetére
Valamelyik program nem használ indokolatlanul sok naftát? Lehet hogy beragadt valami...
-
tomee007007
addikt
válasz
Balazska15 #4176 üzenetére
Ez így elsőre tényleg karcsúnak tűnik, pláne ilyen kijelzőidővel...
Leírnád a felhasználói szokásodat? Főbb programok, adatkapcsolat, stb... -
Icetee
aktív tag
válasz
Én majdnem vettem egy EGDE Plust az EDGE előtt, de az is merült mint a picsa
Pedig gyárira vissza volt állítva, semmi program nem volt. Egy éjszaka alatt 30%-ot mert úgy hogy semmi nem futott a háttérben.Nekem egy Alpha volt eddig, amibe 1800-as akku van. Azt fikázta mindenki, hogy milyen gyenge akkuval adták ki, biztos hamar lemerül, hát elmondom majdnem 2x többet bírt mint az EDGE.... Ha reggel levettem a töltőről másnap közepéig bírta, ezt meg igencsak fel kell tennem este tölteni, mert másnapnak már nem futnék neki. Úgy hogy annyira nem használom. Ha több időm lenne nyomkodni, akkor egy napot se bírna ki.
De ettől eltekintve szeretem
Sajnos ez ilyen. Mint ha vennél egy 500LE-s sportkocsit, aminek 50 literes tankja van.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Nekem kb 40%ra lemegy mire hazaérek...mondjuk wifi állandóan megy...bluetooth szintén...
Cégesnetre néha felfel megyek..olyan óránként, max 2-3weblapot megnyitok akár levelezés bármi..
Mondjuk amíg nyomkodom az kb a napból olyan 14óra...tehát korántsem mondanám jónak az akkuidőt..deez vanReggel 5kor lekapom a töltőről este 7kor felteszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest