- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Lehet relativ, de inkabb szubjektiv. Mellesleg az emberek inkabb a kiegyensulyott, egyenlo eloszlasu dolgokat kedvelik jobban. Tehat egy kozepen elhelyezkedo kamera jobb dontes lehet, mint sarokban elhelyezni.
Evek multan? Ha az ember vigyaz ra es mindig odafigyel milyen feluletre teszi, nem lesz gond soha... de tenyleg "kenyeskedve" kellene hasznalni egy telefont? Itt karcos lesz a keret, az mar biztos. De a lencse legalabb nem...
(#426) Touch-ko: Pontozasnal mar lattam cifrabbakat is. Oh...ne is mondd. Regi szep idok mikor meg viaskodtam en is a magyarazatert. Mara mar atsiklok felette.
-
QwErTy42
addikt
De ne az i6-hoz hasonlítsd, hanem a plusshoz, mert tudásban hozzá lényegesen közelebb áll az S6 és az S6 Edge is.
Nincsen egyszerű dolga az embernek, mert ugye 32 gigás verzió nincsen az Iphoneból.
Ha i6+ 64 GB és egy s6 edge 64 GB nyitóárát nézzük meg, akkor máris eltűnik a különbség. -
bendegruz
őstag
sajnos ez a két tábor soha nem fog megbékélni egymással
viszont az már égő,ha valaki átmegy a konkurens gyártó topicjába trollkodni(konkrétan nem rád értettem,mielőtt félreérted)
volt,hogy megkérdeztem az illetőt a samu topicban,hogy ezt minek kell?
az volt a válasz,hogy a samsungosok is ezt csinálják az alma topicbanén spec soha nem mentem át egy i-s topicba sem,mert annyira rühellem az egész érát,amit képvisel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- E-roller topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest