- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz
janitor01 #504 üzenetére
+1
Ennél szebben nem is lehetne összeszedni ezt.
Amit még hozzátennék, hogy a szoftveres terméktámogatásnak és a szerviznek is ám komoly költségei vannak. A 2 év prémium futárgari a Samsungnak nem két forintjában van.Szomorú, hogy az emberek többsége ezt nem hajlandó elfogadni és vagy nem tudja megérteni.
-
QwErTy42
addikt
De ne az i6-hoz hasonlítsd, hanem a plusshoz, mert tudásban hozzá lényegesen közelebb áll az S6 és az S6 Edge is.
Nincsen egyszerű dolga az embernek, mert ugye 32 gigás verzió nincsen az Iphoneból.
Ha i6+ 64 GB és egy s6 edge 64 GB nyitóárát nézzük meg, akkor máris eltűnik a különbség. -
QwErTy42
addikt
válasz
alkatraz3000 #226 üzenetére
Örülünk, hogy megmondtad a frankót.
Nekem személy szerint a WP jobban bejön mégsem arra hegyezem ki a kommentem, hogy mekkora istencsászár a Microsoft (R.I.P. Nokia) Lumia és ez miért nem.
Senkit sem érdekel vagy használhatnád rá az offtopic opciót.
Nem tudom, hogy miért érzel melegséget a pici szívedben, ha másokkal is megoszthatod egy samsungos hírnél, hogy milyen jót szoktál szexelni a telefonoddal. Almás topikban okés, itt a kutya nem kíváncsi rá.Nekem külsőre nagyon bejön. A Samsung telefonok sosem tetszettek igazán de ezért még hajlandó is lennék pénzt adni. Előremutató a dizájn és a hardver is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest