- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki04
senior tag
Probléma merült fel a vezeték nélküli töltéssel. Mióta felraktam a 7.0-át, azóta nem tölti fel a készüléket teljesen, van amikor egész éjszaka alatt csak 75%-ra tölti fel, ill. mintha lassabb is lenne a töltés. Semmi nem változott, semmit nem állítottam át, wipe cache megvolt... Még mit tehetek ez ügyben?
-
szaki04
senior tag
-
szaki04
senior tag
válasz
motofi #30041 üzenetére
Én ilyet vettem, teljesen jó. De van egy S4-hez való is, az is remek választás, csak már nem kapni sehol sem.
-
szaki04
senior tag
válasz
csorbajeno #29570 üzenetére
Ha szolgáltatós a készülék, akkor valóban alapból két év van rá. Ha kártyafüggetlen, akkor az első!évben regisztrálni kell a mysamsung.com oldalon, különben bukta a +1 évet...
-
szaki04
senior tag
válasz
beloadjoker #18365 üzenetére
Ha 5.1-es Android van rajta, akkor TouchWiz Nature UX 5.0-nak kell lennie.
-
szaki04
senior tag
Egy kis érdekesség: az eszköz névjegyében, az android verzióján kb. 10 koppintasz, akkor megjelenik egy nyalóka? Ennek meg a színét tudod koppintással változtatni...
-
szaki04
senior tag
válasz
bulikavagyok #9454 üzenetére
Kb. 1 hete csinálja ezt. Előtte napokig Hegyeshalomba voltam...
-
szaki04
senior tag
[Ez mitől lehet?]
Egyébként Győrött és Tatabányán is be szokta dobni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest