Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Szintén búcsúzom, de családban marad. Imádtam az S5-öt és imádni fogom az S7-et is. Egyébként teljesen rendben van még mindig a telefon (már az S5) így fél nap S7 használat után.
-
pethYeti
addikt
válasz
Elemerke23 #32435 üzenetére
Muzei. Be tudod állítani hogy ne homályosítson és akkor egy sima háttér váltó app lesz.
-
pethYeti
addikt
Nektek nem változott meg a dátum formátum?
5.0 alatt azt írta árpilis 29., Pén6.0 alatt pedig 29 április, Pén
Ami nem a magyar formátum. És sehol se tudom változtatni.
-
pethYeti
addikt
Azért kemény srácok hogy Békéscsabán a Telekom csak úgy cseréli ki a fülest ha felküldi a telefonnal együtt Pestre... De talán szerencsém lesz mert hamarosan nyílik egy samsung márkabolt itt és akkor nem kell küldözgetni emiatt.
-
pethYeti
addikt
Ha gyári fülesem bal fele alig szól akkor gariban cserélik ezt? Vagy kuka az egész?
-
pethYeti
addikt
10-ed annyiért a kínai e-bayes S-View tok milyen minőségű. Nagyon gyenge az eredetihez képest?
-
pethYeti
addikt
válasz
Jack Oneill #28482 üzenetére
Alapból teljesen felesleges a vírusírtó androidra. Persze csak ha az ember tudja mit telepít.
-
pethYeti
addikt
Ti használtok fóliát? Most jött eBay -ről egy olcsó üveg fólia de 10 perc után kukaztam. Annyival rontja az élményt. Eddig 1.5 hónap után 0 karc fólia nélkül. Nem tudom megéri-e ezzel szenvedni.
-
pethYeti
addikt
Nekem engedett tölteni térképet de csak ha elég nagy területet választottam ki. Kis területnél nem ment nekem se.
-
pethYeti
addikt
Nekem pont ma jött meg ez a Belkin tok. Zseniális szerintem.
-
pethYeti
addikt
Ebayről milyen micros SD kártyát ajánlotok rendelni? Samsung Kingston Sandisk? 32-es elég lenne nekem.
-
pethYeti
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen nillkin tok + ez a wireless töltő működik együtt, tölt rendesen? Vagy az ilyen kínai töltők felejtősek?
-
pethYeti
addikt
OTG-n ha csatizok egy pendriveot alapból megnyitja a saját file-ok appot. Nem lehet ezt valahogy letiltani? Total CMD-t használok és tök fölösleges, hogy ez megnyíljon.
-
pethYeti
addikt
Ha AT&T S5 kapott 5.1.1-et akkor idővel hozzánk is el kéne jutnia, nem?
-
pethYeti
addikt
Névjegyzékben lévő emberekhez nem lehet facebookról valahogyan gyorsan letölteni és hozzá rendelni képeket?
-
pethYeti
addikt
Nem lehet valahogy beállítani, hogy a Galériába a Dropboxból csak bizonyos mappákat húzzon be? Most van pl egy project mappa van benne több 100, pár kilobájtos kép. Nah azokat is beteszi és konkrétan szétfagy a Galéria app.
-
pethYeti
addikt
Ez a zsebben feloldós történet mennyire gyakori. Tényleg ennyire érzékeny a gomb, hogy egy kis nyomás is elég neki.
Konkrétan ha zsebben is akarja hordani az ember a telefont akkor kénytelen lockolni valahogy a telefont? Vagy csak nagyon passzos nadrágban ennyire érzékeny?
-
pethYeti
addikt
Megrendeltem ezt a készüléket két év rabsággal. Remélem nem fogok csalódni benne. S5 és az A5 között vacilláltam, de az OTG meg a HDMI support valahogy e felé billentett de persze jó a nagyobb felbontás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest