- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Galaxy Express LTE és az S5 mini is fel lett rakva a biciklikormányra, oda-vissza mentem egy Bodaszőlő-Debrecen utat. Oda Endomondo, vissza Sportypal. Endomondo alatt a 15km-es szakaszon 70m különbség jött elő, ami a megállások-indulások alatt generálódott (kereszteződések, forgalmi helyzetek, ilyesmi) A Sportypal alatt is megvolt a különbség, de érdekes módon fordítva. Amelyik készülék Endomondo alatt többet mért az Sportypal alatt kevesebbet.
Emiatt nem is írom le, hogy melyik készülék merre csalt, mert szerintem ez szoftver oldalon volt.
Régebbi telefonomon a Gps tracker lite-ot használtam, mert igazából nekem nem kell a csicsa, csak az adat. Na az elvérzett mindkét telefonon. Dobálta a gps jelet, akadozott, meg ilyenek. Ez egyértelműen a régi android verzióra készült app-nak köszönhető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest