- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Miért ekkora mánia a fém burkolat?
Értem én, hogy a minőségérzetet megdobja, de azon kívűl mi az előnye?Én is szívesebben veszek kézbe fémet, mert szebb, de ugyanakkor szerintem kevésbé praktikus: hidegben kényelmetlenebb, fizikai behatásokkal szemben nem feltétlen ideális a merevsége miat...
-
HUNPablo
tag
Nem hiszem ... Snap 805 nem lesz kesz addigra !
-
Bazijoe73
senior tag
Ez a készülék támogatni fogja a Telefonnal való fizetést?
-
Kasya
nagyúr
Pletykak alapjan majd' az osszes keszulek tokeletesen szokott hangzani a felso kategoriaban
Valoszinusitem, hogy hatalmas ujitas itt se lesz dizajnban...talan a sarkok kialakitasaban. -
Maacaw
tag
Egyébként nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen lesz ténylegesen ez az S5, mert elsőre szinte tökéletesnek ígérkezik a pletykák alapján: a jelenlegi legerősebb Snapdragon-Adreno páros, minőségi anyaghasználat, jó kamera, sok (asszem 3-4) GB RAM, QHD kijelző. Már csak az árán múlik szinte minden, bár szvsz az elején kicsit túl lesz árazva. És nagyon remélem hogy végre egyszer nem úgy fog kinézni mint az összes többi Samsung telefon
-
Sanci789
aktív tag
igen, közben eszembe jutott, hogy mit hagytam ki: az infraportot amivel TV-ket, set-top boxokat, erősítőket, klímákat, stb-ket lehet irányítani. A GPS határozottan gyorsabban talál jelet mint az előző Galaxyk. jah és még annyi, hogy nem egy embertől hallottam aki kezébe vette, hogy sokkal szebb és letisztultabb, mint az S3. Na én leléptem
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #62 üzenetére
"...biometrikus S-feature... vagy működik épp vagy nem.."
Ez nagyon igazRemelem ezekkel kezdenek valamit az S5 alatt.
S5 eseten is az lesz, hogy az mindennel gyorsabb lesz, de a fozott romokkal a "kepzeletnel" is gyorsabbak.
-
Sanci789
aktív tag
Egyáltalán nem vitából írom, de szerintem igen is nagy lépés van a S3 és S4 között:
- FullHD kijelző ami még nagyobb és még szebb lett, a pixeleket nem lehet észre venni az S3-al ellentétben
- az első telefon, amit lehet hagyományos kesztyűkben is használni
- érintés nélküli mozdulatok és air gesture
- sokkal hosszabb üzemidő (saját tapasztalat)
- Gorilla Glass 3 --> itt fontos leszögeznem, hogy mióta fél éve megvan, azóta nincs rajta védő fólia, és még egy hajszálkarc sincs rajta. Az S2öm tele volt mikrokarcokkal, és tudtommal az S3 is GG2-es
- Ha nem LTE-s S3ról van szó, akkor +4G és +még 1GB ram, ami már igenis kell a RAM igényes játékok, widgetek és folyamatok számára
- +szenzorok (attól hogy te nem használod ki, még lehet h más igen)
- 13MP kamera
- Bluetooth 4.0És valószínűleg még ki is hagyok valamit. Ha erre azt mondja valaki, hogy nem nagy lépés, akkor annak már csak direkt kötekedésből sem fog soha semmi technikai újítás megfelelni
-
Dr.Anonymus
addikt
már megint indul a vakítás...
gyorsabb lesz mint az iphone+retina olvasó..
anyám borogass...
de ez kell a népnek...az aktuális samsung csúcs telefon "mindig gyorsabb lesz" mint az iphone, aztán a végén a touch wizz miatt kiderül hogy mégsem...
ez a retina olvasó, meg gondolom ugyanolyan lesz mint az összes többi biometrikus S-feature... vagy működik épp vagy nem..
de nem baj majd megveszik -
Kasya
nagyúr
-
-
sutyesz96
őstag
válasz
Plazmacucci #55 üzenetére
-
RaveForce
veterán
válasz
Plazmacucci #48 üzenetére
vicces, mert a s3-s4 tekintetében volt a legnagyobb lépés a galaxy s történelemben
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Plazmacucci #37 üzenetére
Csak a szokásos bejelentés előtti tévképzetek
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #48 üzenetére
(#48) Plazmacucci
"S4-nek nincs annyi előnye, hogy s3-ról érdemes legyen váltani."
Mások helyett ezt nem érdemes eldönteni... Különböző igényűek és anyagi helyzetűek az emberek. Van, aki megveszi, még ha anyagilag beledöglik is, más pedig a régi, nyomógombos telefonját használja, holott milliárdos. Az egyiknek nagyon kell, a másiknak semennyire.
-
-
Devourer89
csendes tag
Kovezzetek meg, de mint nem HTC fankent mondom, mi az oka annak h ezek a fullHD kijelzot beletudtak rakni 4,7"ba a tobbi gyarto meg ugy noveli fel a mereteket hogy azt mar bun nezni?
-
Nigér
őstag
"Dong-hoon Chang, a Samsung alelnöke és egyben a dizájn stratégiájáért felelős vezetője"
Jé... aszittem ez utóbbi állás már évek óta betöltetlen a Samsungnál... -
-
törölt tag
válasz
Zsoltesz93 #6 üzenetére
(#6) Zsoltesz93
"Nem tartom valószínűnek,mivel igy nem kapna megfelelő figyelmet.Nem beszélve arról,hogy az S4 még nincs egy éves!
"
Nem meglepő módon minden évben télen, vagy tavasszal kihoznak egy csúcsmodellt.
(#42) banhammer
"Az erőltetett termékkiadási ciklust meg nem igazán értem.
A Galaxy S3 és az S4 között nincs annyi plusz, hogy hanyatt-homlok rohanjon az ember a boltba venni egyet.
A rajongók biztos meg fogják venni az S5-öt is, de a racionálisan gondolkozókat is el kéne kápráztatni, hogy kiadják érte a nem kevés pénzt."Az S4-ből fél év alatt 40 milliót adtak el. Szerintem nem olyan gyenge eredmény ez.
-
kengyel
nagyúr
Én részemről nagyon várom, de "félek" a kezdetleges árától
-
GeryFlash
veterán
Szerintem pedig érdemes lenne megvárniuk júniust, mert májusba jó eséllyel kijön végre az android 5.0, persze a Samu nem gond, h fél év alatt kidobjon két csúcs modellt. meg úgy még 30 telefont...
-
banhammer
veterán
válasz
Blasius0704 #26 üzenetére
Ha szögletes dizájnja lenne azzal pont az érnék el, hogy az emberek könnyen összetévesztenék a Note akárhánnyal.
Ha megnézed a Samsung dizánját akkor láthatod, hogy a különböző típusoknak vannak bizonyos ismertetőjelei.
Aztán ki tudja lehet, hogy szakítanak a hagyománnyal és más lesz a ház kinézete.
Bár a fém használatával már bőven látszódni fog, hogy ez bizony egy Galaxy S5.Az erőltetett termékkiadási ciklust meg nem igazán értem.
A Galaxy S3 és az S4 között nincs annyi plusz, hogy hanyatt-homlok rohanjon az ember a boltba venni egyet.
A rajongók biztos meg fogják venni az S5-öt is, de a racionálisan gondolkozókat is el kéne kápráztatni, hogy kiadják érte a nem kevés pénzt. -
Kanczy
veterán
Remélem 9 colos lesz. Isten ments, hogy csúcstelefont csináljak 4 colra
-
MA!rtin
tag
Minnél hamarabb annál jobb, már ami az árakat illeti.
Mellesleg biztosra veszem, hogy lesz egy külön event.
Samu barátunk szerintem ki nem hagyná.. -
-
h3lios
addikt
válasz
Seangaijin #33 üzenetére
Még jó, hogy eddig egyik Samsung teló sem indult 250k-ról, még a Note 3 sem. De azért köszi a beböfögést.
A cikkhez hozzászólva, ha jól oldják meg a fém házat és bika aksi lesz benne lehet, hogy benevezek 1-re. Bár most a Z1 nagyon elcsábított, viszont ha már az első csúcstelómat veszem meg lehet hogy maradtok az örök kedvenc Samsungnál. Nagyon pozitív az egész cég hozzáállása, és amióta a mobilkommunikációs közegben dolgozok megtapasztaltam, hogy a partnereikkel is kurva rendesek.
-
Sz.Miki
őstag
Oooo és akkor elmarad a giga mega önálló bemutató party?
-
Seangaijin
senior tag
Nem baj, 250 ezerért megint vinni fogják mint a cukrot...
-
Crafter32
őstag
Csak egy Samsung ingyen reklám az egész.
-
prolad
addikt
Nem hiszem,szerintem kap egy külön rendezvényt ahogy eddig is.
-
Ágógreen
senior tag
OIS simán beleférne a történetbe és kéne is nagyon bele.
fémháznak én speciel nem örülnék.
inkább legyen karbonszál!de most komolyan, fémmel elég magas lenne a sugárzása, súlynövekedésről nem is beszélve. az ember kezébe vesz egy komolyabb szériás "műanyag" Nokiát és baromira nem hiányolja a házból a fémet...
-
Blasius0704
tag
Nekem az s3 után megfelelne, az s4 nem jelent akkora pluszt amekkora különbsèg forintosítható. Ráadásul minél hamarabb jön annál hamarabb csúszik le az ára emberi szintre..
-
halkow
őstag
Szerintem kizárt mert olyan nagy felhajtás kell minden éven rendeznie hogy saját helyen időpontban kell hogy legyen. A samusok elmennek az MWC-re megnézik a felhozatalt hümmögnek egy sort a htc,sony,huawei-n
visszamennek Koreába reszelnek rajta egyet kettőt szerintem még a touchwizz et is átszabják remélem. Sokat úgyse fejleszteni rajta max kíjező lesz QHD 2560x1440 proci snapi 805 4x2.5ghz 64bit? 3-4gb ram szerintem 3GB lesz kamera 16mp nagyobb akku 3000-3400mAh, 32-64gb rom ,64gb bővíthető memória,4.4kitkatÉn személy szerint az iphone 6-ra bemutatása jobban érdekel hogy a felbontás és a kijelző mérete fog-e változni na meg milyen lesz az ios8 és irda,nfc ilyenek bekerülnek-e végre
-
Horsee
csendes tag
válasz
sutyesz96 #17 üzenetére
5,25"-ről szól a pletyka. Ez hihető is, hisz eddig mindig nőtt a kijelzőméret. A ház viszont szerintem ugyanakkora marad. Az LG G2 is kb akkora, mint az S4-es, pedig az előbbinek 5,2-es kijelzője van. A Sharp pedig még kisebb kerettel dobott ki egy 5,2-es telefont. Szóval meg lehet csinálni, és sanszos, hogy meg is csinálják.
-
Horsee
csendes tag
Akár így is kinézhet majd: [link]
Egy fokkal jobb, mint eddig. Lásd: 3. kép.
-
haxxika
senior tag
válasz
Zsoltesz93 #6 üzenetére
S3 se volt 1 éves amikor kijött az S4.
-
moleculez
veterán
A Tizen-Droid dualboot-rol volt pletyka, arra kiváncsi lennék, fém házban, OIS-el.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Zsoltesz93 #6 üzenetére
Nem baj,majd mostantól 10havonta adnak ki csúcskészűléket
-
Zsoltesz93
tag
Nem tartom valószínűnek,mivel igy nem kapna megfelelő figyelmet.Nem beszélve arról,hogy az S4 még nincs egy éves!
-
HawerKing
őstag
A femnek sokan örülnénk. Szerintem mindenbol a legjobb lesz benne...
-
tjb007
nagyúr
Lehet, hogy igennel válaszolt, csak nem biztos, hogy erre a kérdésre.
Tavaly (vagyis pontosan tavaly előtt) is annyira megbízhatóak voltak a belső források, hogy csak egy hónappal később mutatták be az S4-et.
Amúgy már előjött a CES is a bejelentési dátumként. -
Rossi
addikt
Ööö, és mikor is lesz az MWC?
Avagy ezt illene tudnia minden halandónak?
Szerk.: Hozzám hasonlóan gyk.: febr. 24-27.
-
Thaaleum
aktív tag
Hát, ha ő mondja csak igazak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest