Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci789
aktív tag
igen, közben eszembe jutott, hogy mit hagytam ki: az infraportot amivel TV-ket, set-top boxokat, erősítőket, klímákat, stb-ket lehet irányítani. A GPS határozottan gyorsabban talál jelet mint az előző Galaxyk. jah és még annyi, hogy nem egy embertől hallottam aki kezébe vette, hogy sokkal szebb és letisztultabb, mint az S3. Na én leléptem
-
Sanci789
aktív tag
Egyáltalán nem vitából írom, de szerintem igen is nagy lépés van a S3 és S4 között:
- FullHD kijelző ami még nagyobb és még szebb lett, a pixeleket nem lehet észre venni az S3-al ellentétben
- az első telefon, amit lehet hagyományos kesztyűkben is használni
- érintés nélküli mozdulatok és air gesture
- sokkal hosszabb üzemidő (saját tapasztalat)
- Gorilla Glass 3 --> itt fontos leszögeznem, hogy mióta fél éve megvan, azóta nincs rajta védő fólia, és még egy hajszálkarc sincs rajta. Az S2öm tele volt mikrokarcokkal, és tudtommal az S3 is GG2-es
- Ha nem LTE-s S3ról van szó, akkor +4G és +még 1GB ram, ami már igenis kell a RAM igényes játékok, widgetek és folyamatok számára
- +szenzorok (attól hogy te nem használod ki, még lehet h más igen)
- 13MP kamera
- Bluetooth 4.0És valószínűleg még ki is hagyok valamit. Ha erre azt mondja valaki, hogy nem nagy lépés, akkor annak már csak direkt kötekedésből sem fog soha semmi technikai újítás megfelelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest