Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sanyek2

senior tag

Sziasztok!

Több témával fordulok hozzátok, remélhetőleg sok szerencsével. :)
    Két androidos készülékem van(igen csak kettő xD ) az egyik egy Samu Galaxy S4, a másik egy Samu Galaxy Camera

Először az S4-ről:
    Amióta frissültek a legutóbbi android verziók, kezdve a KitKat-el, egyre silányabb, egyre hitványabb a telefonom által nyújtott sebesség, szolgáltatások, stb. Értem ez alatt hogy mindkét navi programom nyöszörögve fut, lefagy, leáll, meghibásodik.
    Nem lehet telefonálni felhőtlenül. Felhívok valakit, ő hall engem, de én még csak a kicsöngést sem, nemhogy a kapcsolást sem hallom.
    Mindegy, sorolhatnám naphosszat. Kérdésem, hogy ezzel tudok-e kezdeni valamit a root, és az új ROM előtt?
    Már nagyon hozzá akaródzik nyúlni, de napi szinten komoly használatban van, várok egy hosszú hétvégére.
    Addig is kellene valami megoldás rá.
    Minden javaslatot szívesen fogadok. A rendszer alaphelyzetbe állítását viszont ugorjuk is át ;)
    knox nem baj ha ugrik, a gari ha nem is járt le, hamarosan le fog.

Galaxy Camera
    Holnap (vasárnap) szeretnék nekiállni a rootnak, mert a sok gyári sz_rság foglalja a helyet fölöslegesen. Ennek sem számít a knox, már a megjelenése hónapjában megvettem, szóval kb 3-4 éves.
    Továbbá érdekelne, hogy erre a készülékre nem-e fabrikáltak valami frankó kamera ROM-ot?
    Nyitott vagyok az újdonságra. Viszont fontos hogy a jelenlegi állapotát bármikor visszahozhassam.
    Azt hiszem ez még az S2-es szinkron ROM-ja.
    Szükségem lenne valakire, aki online lesz holnap a knox folyamán, és részletes utasításokkal lát el, mert nálam valamiért minden készülék a kivételt képzi akár az elromlást, vagy a legvalószínűtlenebb opciókat tekintve.
    Múltkor pl egy navigációs program feltelepítése során voltak olyan gondok, ami senki másnál nem jelentkezett még.

Szelíd szakértelmem van csak a témához, én inkább számítógépekre specializáltam magam, de S4-est már hoztam vissza a halálból. Viszont ott nem volt mit lementeni, nem volt kockázat. Amúgy is papírnehezék volt már.
    A segítség azért is kell, mert az idő szorít sajnos. Csak akkor állok neki, ha tudom hogy be is tudom fejezni.

Kire számíthatok? :DD :U

Szerk: Szakkifejezések ismeretei a leírtakban kb ki is merülnek :D

Új hozzászólás Aktív témák