Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vagany

őstag

válasz csabám #23402 üzenetére

Igen én voltam, mert amikor néztem akkor még volt ilyen, de úgy látszik a Samsung is aggályosnak érezte a dolgot, mert kivették az olyan jellegűeket amik root nélkül nem mennek (ezek amúgy is csak link-ként voltak benne eddig) csak olyanok maradtak amik mennek root nélkül de bizonyos funkcióihoz szükséges a root.

Gizmo94: Nem akarok én senkivel sem vitázni, Isten őrizz :R . De attól még leírom a véleményem ez a fórum erre van. Szerintem sem jó az irány, de attól, hogy nekem nem tetszik még a Samsungnak lehet kifizetődő. Amúgy nem zavarna a Knox meg a sok velejáró baromság, ha ezt korrektül csinálta volna a cég. Ezt nem vártam volna pont egy csúcson lévő évek óta hatalmas profitot termelő cégtől, hogy igy szembefossa még ha csak kis %-át is a vásárlóinak. Az lett volna a tiszta ha ezt közli előre, itt van ez a telefon, ezt meg ezt tudja, DE... Az korrekt lett volna és ha így tesz akkor mindenki eldöntheti szabadon mit szeretne, de ez a sunyi módjára bevezetett dolog nem tetszik, ha annyira keveseket érint akkor vajon miért nem így csinálta a Samsung? Miért nem mondta el már a legelején? S4 ROOT WARRANTY VOID Ha tényleg csak 1% vásárlókiesés lenne, nem korrektebb lett volna? Lehet úgy is megveszem, lehet úgy is root-olom, de akkor más szájízem lenne most.

Új hozzászólás Aktív témák