- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
Sziasztok ,âtlag hasznàlat mellett nektek mennyire melegszik? Nekem jellemzoen a kamera korul es a led villano altt egesz meleg mar mar zavaro ez normalis?
Atlag : net ; chat fb.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Cosmograph #19900 üzenetére
szívem szerint én is ezt csinálnám de most jobb lesz bölcsnek lenni és hideg vér előnyben miután megvan a pénzed , és még van benned annyi akkor küld el őket a ****ba!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Cosmograph #19897 üzenetére
erre én is , részvétem egyébként!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Cosmograph #19889 üzenetére
nekem is gsm boltos de teljesen jó az imei számom
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Cosmograph #19844 üzenetére
nekem elég az is itthonra sötétben nem igénylek többet ha kell feljebb veszem vagy auto és ennyi.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
MunezXBK #19839 üzenetére
én eddig 3 szor töltöttem fel ,a msáodiknál 5-óra kijelző időt értem el 60% kijelző akku használat
igaz éppen kibírta 24 órát
háttér világitás autó vagy low. google és fb szinkron folyamatos
én is u olvastam h pár töltés után beáll , még én is a beállás fázisában vagyok -
Don't Panic
senior tag
válasz
FrankMonzano #19809 üzenetére
sztem az, nekem is passzol a doboz szinehez.
-
Don't Panic
senior tag
ez a cucc h aktiváld a fejlesztői beállításokat nagyon tetszik
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic #19781 üzenetére
Vicces h napsutest ir de legalabb frissult.... az idő es a hő fok
-
Don't Panic
senior tag
Udv nekem reggel ota nem frissult a gyàri időjâràs wid, ez miert lehet? Wifirol es mobilnetrol sem minden mas mukodik
-
Don't Panic
senior tag
válasz
WinstonWolf #19725 üzenetére
old school gamer vagyok követem a dolgokat és ezt a hírt is olvastam h a bench alatt jobban "aktiválja a turbot" ezért több a pont. ok a játékot nem erre optimalizálták ... tiszta AMD V.S NVIDIA de már a telós játékoknál is na mind1...
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok lefuttattam egy AnTuTu-t gyári 4.2.2 van rajta és 28221-et adott ki , viszont van egy Játék az osmos hd ami néha kicsit beszaggat ez miért van?
előre is köszi
-
Don't Panic
senior tag
üdv. a zárolt képrenyőn a (társ a midennnapokban feliratot hogy lehet kitörölni)
-
Don't Panic
senior tag
Sziasztok végre én is s4 tulaj lettem (kék) ujmobilshop-ban vettem eredeti magyar 2 év 2 hónap garival
nagyon boldog vagyok -
Don't Panic
senior tag
ez nagyon jópofa [link]
-
Don't Panic
senior tag
srácok tegnap voltam Allee -Samsung szalonba , megnéztem a NOTEIII-t és mivel s4 et szeretnék venni megint megnyomkodtam azt is!
A Note-3. asnak az oldalán lévő kamu fém csík tragikusan bazári én nem hittem el , a műanyag papírvékonyságú hátlapról ne is beszéljünk, amire tényleg gagyi hatású bőr van rádolgozva , én nem hittem el ,totálisan objektíven és mindennemű elfogultság nélkül számomra baromi nagy csalódás a Note3 anyaghasználata főleg az oldalsó kamu fém hatású ezüstöt csillogó rész.
Összehasonlítottam az s4-es kamu fém csíkját oldalt és rá kellett jönnöm h klasszisokkal jobb! -
Don't Panic
senior tag
Sziasztok , olvasgattam a forumot mar napok óta, es telefon vásárlás előtt állok, a kérdésem annyi lenne , hogy en fuggetlenul veszem meg a telot 2 ev gyari garival, meg soha nem volt droidos telom , nagyon hálás lennek egy kis kezdő segítségnek ,jó tanácsoknak. (gyári romok frissitesek stb...) netan mire kell oda figyelni amikor megveszem a telot.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest