- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
supertrezi #10575 üzenetére
Lehet itt, is, gyanazok az appok vannak rá, mint a többire voltak. pl, ez is.
-
Gizmo94
veterán
Én tudom, hogy hogy működik ez, tapasztalatból is, tehát azért intettem óva a dologtól...
Adammkaa: ha kapkodsz , megint lukra futsz. Tudom mire gondolsz, igen... Vegyél innen a topikból normális telefont megint, ahogy Kengyelé is bevált neked.. Most adták el egy páran, lehet,hogy nekem is lesz egy-két napon belül egy szinte vatta új eladó.
._.Dante._. Jó magy szopcsi... Tudod ki venné ilyen feltételekkel meg itthonról.. Akinek az esze elment kb..
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #10554 üzenetére
Magyarul akkor garanciajeggyel nem kell rendelkezned, csak számlával. Bravó.
Kik ülnek ott is..
Áhh, feladom... Azt azért említsd meg chat közben, hogy nem EU-S, hanem szlovák T-s szolgáltatói garanciajegye van, mint említetted és igen figyelj oda, hogy mit ír rá a szőke..
-
Gizmo94
veterán
válasz
._.Dante._. #10547 üzenetére
Ne nálam reklamálj, nem rajtam múlik. Egyébként nem kérnek számlát.
Ha EU-s, lepecsételt, Samsung holo-s garlevele van, akkor javítani fogják, de a PRÉMIUM feltételek nélkül. Amik tulajdonképpen azok, amik igazán érnek valamit. Ha viszont szlovák t-s szolgáltatós garlevele van, mint a magyar t-seknek is pl. akkor azzal kitörölheti itthon vagy más, a vásárlás helyéhez képest külföldnek számító országban a seggét.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Tirexi #10503 üzenetére
Úgy, hogy feltelepíted, elindítod, utána a backup/visszaállítást választod, majd a listában rányomsz arra amit törölni akarsz, és ekkor törli. That's all.
De az eddigiek alapján tanácsosabb lenne fagyasztani, vagy először menteni őket, utána törölni, mert így ha esetleg elbaszol valamit, például törölsz valamit amit mégsem kellene, vissza tudod állítani. Ellenkező esetben pedig sírás...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Tirexi #10480 üzenetére
Az a baj, hogy nem lesz jó, mert elvileg, ha odin látja, elégnek kellene lenni, de amint látod, usb driver hiányosságok vannak... Ha rádugod a gépre a telefont, látod a gyökerét? Megnyílik, mint eszköz, tudsz rá húzgálni fájlokat és róla a pc-re egérrel pl?
Annyival egészíteném ki Torrente-t, hogy töröld le a kiest, ha találsz külön drivert azt is. Csinálj egy kis rendet a registryben, mondjuk Ccleanerrel, majd reboot. Telepítsd újra a kiest, az felrakja a drivereket, megint reboot.
Ha nem látja normálisan a telefont, cserélj usb kábelt, húzd le a külső vinyódat, minél kevesebb usb eszköz, annál kevesebb baj. Utána rakj fel odinnal egy gyári romot, de nehogy a zipet tallózd be, hanem bontsd ki és csak a .tar fájlt a pda-ba, majd Go!
Ha ezután sem lesz ok, másik gép, másik usb kábel.. Kb ennyi amit tehetsz. -
Gizmo94
veterán
válasz
Tirexi #10467 üzenetére
Ez a flash sikeresen félrement.
A megoldást Torrente már írta.
A kiessel mit akarsz? Elflashelt telefont nem fog felismerni, de rootoltat sem egyébként. Vagy rootolsz, vagy kiest használsz. Egyébként valamit nem jól tallóztál be az Odinba, mert beraktam én is és nálam szemben a te képeden láthatóval a helyesen betallózott fájl így néz ki:
CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505\CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.tar.md5
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #10455 üzenetére
A wifi akkor nem megy, ha te rontasz el a telepítésnél valamit, pl. nem wipeolsz rendesen. Ez nem verzióhiba, hanem user error. Amit mások töltenek fel neked, az is ugyanez a verzió lesz, nem kell tőle mást várnod. BMF4 vagy BMF8 van az újabbakból.
-
Gizmo94
veterán
Nagyon szép telefon, sokkal szebb az S4-nél, legalábbis a fekete. Nekem az volt. A kijelzője tökéletes, azzal nincs gond. A gyári szoftverrel is elképesztően smooth volt, meg nem akadt. A hangja kiváló, jobb az S4-nél a két sztereó hangszóró brutális. A kamera színei természetesebbek, látószöge nagyobb, de minőségben azért elmaradt az S4-től. Kézbefogni sokkal jobb, van súlya és a szálcsiszolt alumínium ad egy érzést.
Baromira gyűjti viszont az ujjlenyomatokat a ház és a kijelző is. Túl sokat nem volt nálam, mert nekem az S4 volt a cél, így elcseréltem Spawn kollégával, ő tud bővebben nyilatkozni. Nekem nagyon tetszett az One minden tekintetben, de az unibody miatt (fix akku) , de méginkább az sd card hiánya miatt mennie kellett,
Ha cserélsz, nagyon oda kell figyelni az illesztésekre, a kijelző melletti fém keretre, hogy hogy áll, a fém ház összeillesztéseinél a sorjákra, esetleges eldolgozási hibákra, a kijelzőnél pedig a pixelhiba az amit nagyon meg kell nézned. Összességében lehúzni semmiképpen nem tudnám, nem is akarom. Teljesen más mint a Samsung bármelyik telefonja, ez természetes is. De a minőség az nagyon ott van, ha sikerül patentul öszerakott darabot kifogni. Én sokkal rosszabb kijelzőt, kamerát vártam volna tőle, de egyik sem nevezhető rossznak, sőt, a kijelző... az bizony szép ott is.. Szerintem sokat gondolkozni nincs értelme, ha vonz, kipróbálod, ha megfogott megtartod, ha nem, visszaváltasz. Kb. egy árban van, a kereslet is közel egyforma, nem lesz nehéz.. Romok már jövögetnek rá, feltörték azt is, de én nem romoltam. Amikor nálam volt, még nem volt rá semmi. Három dolog: ház, illesztések-sorják, kijelző pielhiba. Ha ezekre odafigyelsz és hibátlant találsz, valamint nem vagy Samsung feature függő, szeretni fogod. -
Gizmo94
veterán
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
netcore #10341 üzenetére
Nem is fog. Már párszor leírtam, hogy a Samsung MEA verziótól kezdődően kizárta a usereket a szervizmenüből, mivel ott lehet függetleníteni is a telefont. Ha bármit akarsz benne piszkálni, vissza kell menned ME2-es romra. Ennyi a történet.
Sebibalu : Ezt sajnos sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, mert nem néztem meg.. De ezért visszamenni arra a verzióra és azt használni szerintem nem érdemes, akkor sem, ha így van..
-
Gizmo94
veterán
Nincs rajta gyárilag a "helicopter" ?
-
Gizmo94
veterán
válasz
joe357 #10209 üzenetére
Nem lóg belőle semmi,mert ez csak egy edzett üveglap. A fordítással volt baj, mert ez a digitizerNEK az üvege. A digitizer maga a kijelzőn ücsörög és semmi baja nem szokott lenni általában, ha az üveg sérül. Arról melegíted le ezt az üveget amikor cseréled, meg szedegeted a szilánkjait, mielőtt ráraknád az újat. A youtube videókon könnyűnek látszik, de valójában nem az. A home és touch gombok fóliáját is le kell szedned igényesen, ha eltéped, annyi, veheted meg azt is. Genya egy munka, nagyon hosszadalmas és aprólékos. Csináltam már többet, jók is lettek, de kétszer meg szoktam gondolni, hogy vállaljam-e és akkor sem olcsón.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #10113 üzenetére
A cél érdekében megkerestem, hívhatod.
-
-
Gizmo94
veterán
De van olyan nálad is , csak Samsung úgy döntött, hogy MEA-tól kezdődően kizár téged a service menüből, így hiába nyomkodod, nézegetni tudod, de nem enged be a funkciókhoz. Ennek igencsak megvan az oka, mivel itt lehet függetleníteni is.
Ha mégis piszkálni szeretnéd, vissza kell menned ME2 kernelre, vagy no service menü.. Hiába adod meg key imputnak az 1-et, visszaugrik alapra..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Sanci789 #10003 üzenetére
Ha szeretnéd feltenni a romot innen tudod letölteni. Ez a gyári témájú verzió, ha kell a téma pack is, írj. Mielőtt felraknád, elsőnek Odinból flasheld fel a mellette található modem.tar-t, vagy nem fog működni a wifi. Ez egy problémás pont S4-nél még custom rom esetén. Amikor felflasheled a modemet, ne ijedj meg, ha nem fog menni a wifi, miután rátoltad cwm- ból a romot is, már jó lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Sanci789 #10003 üzenetére
Sok volt benne relatíve az ebook olvasás, az online és a kártyáról filmnézés. Nem játék alatt volt, tehát nem kellett hajtania egy enginet a háttérben. De a bekapcsolt kijelző az akkor is csak eszik, ráadásul eléggé magas fényerőn volt végig. Szerintem azért nem mindegy a rom, sem a kernel, de Torrente romja alatt pl. gyári kernel van. Az fontos inkább, hogy mik futnak a háttérben, mennyi és milyen folyamatok terhelik a rendszert.
-
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #9989 üzenetére
HTC One nagyon jó telefon, de azért lecseréltem S4-re, nem bírtam ki..
Én Torrente777 3.0-s romját használom. Van kétféle verzióban is, gyári kinézet és színesebb design-nal is. Nekem véletlenül az utóbbi van.
Nagyon eltalált, smooth rom.. Próbáltam párat, magasan a legjobb.
Dare2Live Igen, ez is pontosan egy ilyen főzött rom.
-
Gizmo94
veterán
Ehhez meg csak annyit, hogy eléggé világos a történet.. Külön neked másoltam ki.. Ez egy hivatalos, saját rendelésem a webshopból és eléggé egyértelmű a szöveg. Ott a pipa melletti, szürke.
:
Futár húzta is a száját kicsit, mondván, hogy sietne. Én meg mondtam, hogy nagyon sokadik telefon ez már, addig pedig alá nem írom most sem, amíg meg nem néztem. Cserép van elég a házon, nem kell pótlás. Deszka is van az Obiban, az sem kell a webshopból. Eléggé nem tetszett neki, de kibontottam, megnézegettem jól, utána aláírtam.. Csak azért másoltam be direkt, hogy maga a T hívja fel a figyelmet rá, hogy bontsd ki! Ha ennek ellenére nem, hát akkor ennyit erről.
-
Gizmo94
veterán
Erre meg annyit tudok mondani, hogy pl. a "tesztpilóták" által visszaküldött, vagy boltban felbontott, de sosem használt, hibátlan telefonokat te kidobnád? Egyébként én is kaptam már t-s webshopból felbontott dobozban két S2-t is anno, de mind a kettő hiánytalan, hibátlan volt és tökéletesen új. Pl történnek olyanok is, saját szememmel láttam, hogy leült a kedves ügyfél S3-at vásárolni pont előttem, bontatlan dobozt szekrényből kivették, orra elé rakták, felbontották, telefont kivették. Persze az ügylet 0%-os hitelre ment volna, ügyintézés közben kiderült, hogy a szükségeshez képest a fele iratai nincsenek nála, így némi vita után ügyfél távozik, telefon bekapcsolás nélkül vissza a dobozba, ment vissza a szekrénybe. Ilyen is akadhat jópár. Ebben az esetben ha pl. készlethiány van, biztos, hogy a kevésbé frekventált üzletekből is vonnak vissza készüléket és küldik kifelé. Ez csak egy eset pl. amit én láttam, amikor már nem volt érintetlen a csomagolás, benne a be sem kapcsolt telefonnal. Egyébként webshopos vásárlásnál ott van a nyolc nap elállási lehetőséged, amikor még indokolnod sem kell, hogy miért nem kell, nem kell hibára hivatkoznod. Elég, ha annyit mondasz, hogy a készülék a kipróbálás utáni személyes tapasztalataid alapján nem felel meg az igényeidnek. Ennyi, és visszakapod a pénzed.
-
Gizmo94
veterán
Márpedig, mint a világon mindenütt, itt is sokkal olcsóbban üzemeltethető egy webshop, mint egy akármilyen kis üzlet akár két eladóval is, nemhogy egy nagyobb, szervizponttal, jópár alkalmazottal, komoly havi fenttratási költségekkel. A futárszolgálatoknál a kiszállítási díjak pedig egészen mások állandó szerződött (méginkább prémium) partnerként, mintha te rendelsz egyedi ügyfélként egyszeri futárszolgáltatást.
De pl. kimaradt még az üzlet bérleti jogának vagy tulajdonjogának, eu-s normák szerinti kialakításának igen komoly költsége, a fűtés-világítás, alkalmazottak után fizetendő (brutál) járulékok, valamint juttatások költségei, takarítási, biztosítási, vagyonvédelmi költségek, hogy csak párat említsek..Ezeket webshop esetén nem kell kifizetni, ezért meg sem illik fizettetni. Egy webshop a relatíve alacsonyabb árai mellett is lényegesen több profitot képes termelni, mint egy rendes üzlet hivatalos nyitvatartással, különösen akkor, ha egy kiépített hálózat alapjára , valamint jól fizetett hozzáértők marketingstratégiáira épül. Nem szeretem a szolgáltatókat, de hidd el, semmi érdekük, hogy felbontott és hibás telefonokat küldözgessenek, megvan a tisztes(ségtelenül) magas hasznuk így is bőségesen.. Nem kötekedésképpen írtam a fentieket, de megint mindenkivel vitában vagy, miközben szemmel láthatóan fogalmad sincs a kereskedelem legelemibb alapjairól sem. Nincs is azzal semmi baj, csak ne irkálj hülyeségeket. -
Gizmo94
veterán
válasz
AniKoo87 #9801 üzenetére
Root esetén szükséges, más esetben semmire sem jó. Bővebben a SuperSU adminisztrátori hozzáférési jogokat ad az appoknak a rendszer gyökeréhez, ezért szükséges a root mellé. Tulajdonképpen egy admin eszköz.
Gyári állapotú telefonon, amit nem berheltek, semmiképpen sem található meg. -
Gizmo94
veterán
válasz
AniKoo87 #9797 üzenetére
Nem hülyeség.. elmehet a modem a resettől, ha belenyúltak rendesen.... Kicsi az esélye, de nem lehetetlen... Ha van lehetőséged rá és egy olyan telefont vettél újan, amin rajta csücsül a supersu, akkor vidd vissza és kérd vissza a pénzed.
Mert egy új, gyári telefonon semmi keresnivalója nincs a su-nak... Nézz egy imei-t a telefonban, és nézd meg a dobozon levőt és az akku alatti matricán is, hogy egyezik-e legalább... *#06# - et üsd a tárcsázóba.. -
Gizmo94
veterán
válasz
boletus #9607 üzenetére
Na ezért a láma hozzászólásért igen kár volt. Úgy látszik, hogy sejtelmed sincs róla, hogy miről volt szó a topikban. Nem szidta senki az s4-et, hogy milyen szar, szó sem esett róla. A frissen kiadott open google romot tesztelgetik, ennek kapcsán merült fel, hogy a nexus, ami google termék, azért nyilvánvalóan gyorsabb a google szofttal, ami egyértelmű is. Ő is és zack is, nyúzzák az új romot és írják amit tapasztalnak, amiből a többiek láthatják, hogy milyen is lehet. Vagy ez kimaradt, nem olvastad? Te felraktad már a romot, vagy teszteltél már Nexust? Ha igen, kíváncsi vagyok a te meglátásaidra is természetesen. Ha viszont valamivel nem vagy tisztában, kár leoltani bárkit is. Ez a topik nem csak arról szól, hogy jaj de jó az s4, hogy örülünk, hogy megvehettük és használjuk a gyári rommal, frissítgetjük a kiessel. Tudom, hogy mostanában a használj gyári szoftvert és még odinhoz se nyúlj trend megy itt, de azért nem mindenkinél. Az s2 idejében még volt szó másról is, manapság egyre kevésbé.
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #9547 üzenetére
Hát nem.. Cserkésztem egy darabig, de nagyon izgága egy teremtmény, a harmadik landolásánál csíptem el.
Zoomoltam mint a barom, ez meg pörgette a fejét, hesszelt, hogy mi van.. Mire igazán jó képet tudtam volna csinálni róla, távozott. De azért jól néz ki, régen láttam már ilyen jószágot egyáltalán.. :-)
Munez: Annyira nem értem rá, csak éppen cigiztem a kertben amikor kiszúrtam, ahogy ott billegett.
Örülök, hogy tetszett a kép, bár nem annyira lett jó, de thx mindkettőtöknek.
Sajnálom, hogy nem videót csináltam, nagyon jól nézett ki, amikor forgatta a fejét azzal a nagy optikával.
-
Gizmo94
veterán
Jó fotótémát találtam ma. Sajnos a kép nem valami jó lett, de a jószág az nagyon tuti, ezért megosztom. Figyelmet érdemel az a lábszerkezet és ahogy fogja az ágat..
Próbáltam volna valami stabilabb makrót csinálni róla, de elrepült a genya...
-
Gizmo94
veterán
válasz
buborekosviz #9525 üzenetére
Cak vissza kell másolnod és felülírnod az éppen aktuálisat.
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #9517 üzenetére
Mert nem jól ment fel a modem. Custom romokra kényes. Rakj fel odinnal egy gyári mea romot, lesz wifi, majd wipe nélkül rakd újra a romot.
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #9417 üzenetére
Amihez raktad a lucky patchert annak a.com fájlját is törölnöd kell a system/app mappából. Egy példa,ha Titanium Backuphoz használtad, akkor com.keramidas.titaniumbackup fájlt törlöd. Utána egyből lesz helyed és telepítheted újra. Vagy az általános bölcs tanács: vedd meg blablabla......
-
Gizmo94
veterán
válasz
nrbi001 #9403 üzenetére
Első hozzászólást kellett volna olvasnod csak, ott le van írva, mondjuk magyar nyelven, hogy mi is történik ilyenkor és mit kell tenned...
"!!!Fontos!!!
Rootolás után, még van egy teendők, hiszen telefonunk folyamatosan a következő üzenettel fog minket bombázni:
Ezt te másoltad be:
"The device has detected an application attempting unpermitted actions and has stopped loading. To protect your device, it is recommended you reboot."Alább a képen ugyanezt olvashatod, csak magyarul:
Erre is szintén két megoldás ismeretes:
1, TITANIUM BACKUP segítségével fagyasszuk az SEAndroid.apk fájlt (bár ez a módszer az XDA leírások szerint a nem ajánlott kategóriába tartozik)2. Valamilyen file manager programmal (pl: root explorer) a gyökérben a /data/data/ mappaszerkezetben
3, Keressük meg a com.sec.knox.seandroid és com.sec.knox.store könyvtárakat és nevezzük át őket: 000.com.sec.knox.seandroid és 000.com.sec.knox.store -ra
4, Ezután a gyökér /system/app/ mappából töröljük a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk és KNOXStore.odex
5, A telefont indítsuk újra." -
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #9398 üzenetére
Nem fogsz benne csalódni. Képről pl. nekem egyáltalán nem tetszett. Élőben annál inkább.. Nagyon jó egyrészt a gumi-műanyag eldolgozása, nagyon minőségi az egész. A kamera védelme profi, ujjal is direkt bele kell nyúlnod, hogy elérd, eközben elegáns, íves a kiképzése a kamera körül, kifejezetten szép. Nem mellékesen nagyon jó a fogása is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #9355 üzenetére
Az nem a sebbenzin, hanem alkohol. A sebbenzin az sebbenzin.
Különböző %-os kiszerelésben van, pl 76, 96 stb. Könnyen beszerezhetö az, csak drága. De ha van orvos-nővér stb. ismerős, akkor olcsósìtható. Egyébként kijelzőre fos, mert a zsírt ugyan remekül leszedi, de cserébe mind foltot hagy. Minden üvegtisztítóban van egyébként.
-
Gizmo94
veterán
Lehet, hogy végszükség esetén, ha egy csomag tescos "párizsi" vagy egy flakon wd40 között kellene választani, inkább az utóbbiért nyúlnék...
P.S.: A nyalogatós témához: Egyre kevésbé csodálkozom, hogy Samsungék megtervezték a vízálló Active modellt.. Először gondoltam, na ez is mi a fasznak?? De már látom, hogy igen, tudnak ezek valamit... -
Gizmo94
veterán
válasz
Dare2Live #9336 üzenetére
"A WD40 meg egy baromi jó dolog de baromira nem erre való és vmi oknál fogva élelmiszeriparban több helyen is egészségügyi tilólistán van."
Nem volt semmiféle bántó éle, sem szándékomban nem állt valami rosszat írni. Pusztán annak, hogy a wd40 az élelmiszeriparban tiltólistás, rengeteg köze van ahhoz, hogy áttörölje vele az ember a kijelzőt, úgy kb. konvergál a nullához. Ezért úgy voltam vele, ennek alapján biztos ami biztos, még valaki képes lehet rá és rosszabb pillanatában megeszi.. Sosem lehet tudni, inkább mellékeltem a figyelmeztetést, a mai világban, így a biztos..De azt hiszem, ez már annyi vitát és egyebet generált, hogy:
Kijelentem, hogy zack-nak és a többieknek volt és van igazuk, a wd40 nem való a telefon kijelzőjének tisztítására. Az, hogy én alkalmazom, csak azt jelenti, hogy egy hibbant állat vagyok, tehát inkább nem javasolnám senkinek, hogy wd40 et használjon a kijelzőre. Elnézést a félreinformálásért mindenkitől, mikor hozzászólásommal azt a hülyeséget próbáltam bizonygatni, hogy ez a szar bármire is jó. Tehát ezúton visszavonok minden korábbi állítást, jobb, ha senki nem használja telefon kijelzőre a wd40-et.
A továbbiakban ezzel kapcsolatos felvetésekre nem kívánnék reagálni, mellőzzük a vitákat. Sejtelmem sem volt,hogy ekkora visszhangot fog kiváltani, amiért igazán kár volt egyáltalán beírnom is. A jövőben visszafogottabban nyilatkozom majd hasonló kérdésekben. -
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #9327 üzenetére
Én meg a pólón húzom végig, marhára nem érdekel, hogy ujjlenyomatos a kijelzője vagy sem , öt perc múlva úgyis ugyanolyan..
Dare2Live WD40-et természetesen nem étkezési céllal ajánlottam, csak nem gondoltam, hogy ezt is ki kell hangsúlyozni. Bár ha azt nézzük, hogy U.S-ban a mikrosütők dobozán egy jó ideje rajta van a perek elkerülése miatt, hogy kisállatok szárítására nem alkalmas, akkor lehet, hogy nekem is megéri a figyelmeztetés, Tehát kiegészítésképpen: WD40- Do not eat!
-
Gizmo94
veterán
Ha lekopna, nálam már régen lekopott volna mindegyikről.
Nem azt mondom, hogy egyfolytában ezzel kell dörgölni, mert felesleges. Viszont amikor ragasztós maradt, vagy egyéb szutyok érte, ami nem akart lejönni, akkor jól működött. Az eredeti kérdés, amire ajánlottam, az volt, hogy újan kevésbé gyűjti az ujjnyomot a kijelző. Amit ugyan én nem tapasztaltam, mert nekem kb.egyformán, de a wd40 hagy rajta egy filmréteget, amitől egy ideig hasonló lesz az üveg, nehezebben tapad az ujjlenyomat. Utána ez is eltűnik-lekopik, tehát erre a célra nem annyira jó, ragacsos, vagy más erősebb szennyeződést leszedni viszont kiváló. Hogy ártana, azt pedig eddig még nem tapasztaltam.
-
Gizmo94
veterán
válasz
#01696768 #9300 üzenetére
Hali Flower! Mikor váltasz?
All: Tegnap zack úr eléggé érdekes hangnemben talált meg a wd40 alkalmazása miatt. Leginkább nem neki szól ez, hanem a többieknek, akik fröcsögése nyomán úgy gondolhatnák, hogy minden baromságot összevissza ajánlgatok akár kipróbálás nélkül. Nem ajánlanék olyat senkinek, ami árt. Legutoljára három napja töröltem át vele a telefont, mert otthagytam a kertben a fa alatt és teleokádta gyantával, ami nemigen akart lejönni róla. A wd40 egy pillanat alatt leszedte és természetesen semmi baja sem lett a gg-nak. Ahogy nggabi írta, a wd40 kicsit büdös, de hamar elmegy a szaga is. A többi telefonomat is tisztítottam vele és sosem okozott bajt egyiknek sem. Ha valakinek lenne negatív gyakorlati tapasztalata vele, megkérem, hogy ossza meg, mert akkor nem ajánlom többet. Eddig ilyenről még nem értesültem senkitől.
-
Gizmo94
veterán
Tetszett, jó történet.
Fiction today, reality tomorrow... Tedd még hozzá és hangsúlyozd ki, hogy a történetben szereplő személyek mind profi kaszkadőrök, az események lezárt területen, hivatalos biztosítás mellett történtek, ne próbáld ki otthon!
zack: Püff neki. Nem használok önvédelemre semmit, nincsenek ellenségeim, engem mindenki szeret.
P.S.: Adjak zsepit? -
Gizmo94
veterán
Nem válaszoltam volna így, de ha te megengedhetted magadnak én miért is ne? Tehát akkor:
Az szövegértés lenne, ha már pontosan fogalmaznál, de látom az nem megy. Nem akartam belemenni vitába, mert ma másról sem szólt a topik, de ha te így reagáltál, akkor én is kimondom, hogy ezt az ostoba értelmetlen hülyeséget amit ideokádtál értelmes válasz helyett, rajtad kívül senki nem érti.
Teljes képzavart, összevissza fogalmazott hülyeséget, aminek se füle, se farka, nem lehet sem érteni, sem értelmezni.Másrészről ez a kollégádról való történet hogyan kapcsolódik ehhez? Hol lehet az általános és középiskolákon kívül villogni ezzel a telefonnal? Amiből tízmilliókat adnak el és mint írtad is, kamatmentes részletre bárki megveheti. Még aki munkanélküli, az is, legfeljebb nem fizeti, és letiltják. Na és? Pda-nak akkor is jó, még wifin telefonálni is lehet vele. Még ha azt mondtad volna, hogy egy Reventónt vett az ember és azzal villog, az ok, arra még megpörögnek a fejek, na de egy telefonra?? Ha pedig mint említetted, magánügye, akkor miért publikálod, valamint miért foglalkoztat? Azért, mert úgy látszik, számodra egy villogásra alkalmas eszköz egy szaros telefon. Ezt az egész hsz-t nem értette rajtad kívül senki, nem volt érdemi válasz Mycso hozzászólására, de még értelmes írás sem..
Az egész vita egyébként abból indult ki, hogy nem érdemes átírt product code-dal szervizbe vinni a telefont. Ennek ellenére, aki akarja, vigye. Szerintem zárhatjuk is ezzel a történetet, mert ez már csak árnyékharc, csapkodás, abból is a gyenge fajta... Tudomásul vettük, igazad csak neked lehet, a véleményed szent és megkérdőjelezhetetlen minden kérdésben.
-
Gizmo94
veterán
Én tényleg próbáltam értelmezni ezt, igyekeztem nagyon. Már csak azért is, mert az érdemi vita mindkét fél részéről érdekelne ebben a tárgyban. De ez egy akkora képzavarrra sikeredett, hogy nem megy..
"Majd ha jössz sírva, hogy torrenteztél, és 2-3 tört progi miatt eljárás indult ellened, majd akkor papolj a jogszabályokról, és hogy mit lehet és mit nem. Addig amíg szót emelsz a warez ellen, addig kicsit visszás papolnod mit lehet és mit nem."
Segítenél?
-
Gizmo94
veterán
Bár, ha jól látom Samfirmware-n, van új TMH-s XXUAMF6 Tehát kaptak a t-sek új gyári romot..
-
Gizmo94
veterán
A rootot azért nem nevezném mókolásnak.. Vagy minden ami nem mezei user felhasználás, az mókolás? Nem értem, hogy az miért jó neked és a hasonló véleményen levőknek, hogy még rendszergazdai jogotok sincs a saját telefonotokon.. Félre ne érts, nem kötekedés, de ennyire a gyári dolgokhoz ragaszkodni van értelme? Vissza mindent a t-s állapotra és azon szenvedni, mert úgy szar ahogy van a t-s rom? Ha a világ is így működne, még kopácsolnánk a köveket valami állatbőrben, hogy legyen tűz. De jobb esetben is a föld még lapos lenne...
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #9182 üzenetére
Kell, amint írta Csabám is, de te magad is ezt írtad és jól.
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #9179 üzenetére
Minden kérdésedet megválaszoltad, kivéve a két órát.
-
Gizmo94
veterán
Látom még nem kaptál választ.. Ezt te rontottad el, kellett volna a leírás szerint is először telepítened a modemet, utána a romot. Tedd vissza az előző Torrente romot, utána a modemet odinnal, majd az új romot és lesz wifid. A második pont, menj rá az említett szövegre és rebootolj, nem fogja visszaállítani a gyári recoveryt..
kékbéka:
Jah.. az bizony nem oridzsinál madzsar független, hanem gány...
-
Gizmo94
veterán
Erről írtam én is. Mindegy. Szervizben pedig simán bukta a t-s függő telefonon a normál Samsung boot image, ha odinnal raktad, ha nem.
Kapanyél Ha ezt állítod, akkor nem láttál még GG-t összetörve. Nekem sikerült párat, még szedegetni órákig a szilánkajit is. Ez bizony üveg, mégpedig edzett üveg, a leghalványabb köze sincs semmilyen műanyaghoz. Ezer apró szilánkra törik, amire bármilyen műanyag képtelen. Továbbá semmi baja nem lesz a wd40-től.
lajki7 Ezt a hozzám szólásod igazából nem értem.. Egyrészt nem tudom, hol olvastad, hogy váltanék, HutchDB One-ra váltásáról volt szó. Nekem is volt One két napig. Full új. Arra cseréltem az S4-et. Hogy hülye vagyok véleményed szerint, az egy dolog, viszont nekem tetszett. Külsőre hazavágja az S4-et, nagyon jó telefon, tetszett. Az unibody és az sdcard slot hiánya miatt nem kellett. Egyebekben nagyon jó telefon.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #9112 üzenetére
Nagyarányú tévedés. Ki lehet, csak másik boot animot kell alárakni.
Szerk: A szervizes nyilván nem fog neked tanácsot adni, hogyan nyúlkálj a telefonodba, ezt gyermeki naivitás volt megkérdezni..
Ha gyárilag t-s rommal vetted a t-től és annyi az eszed, hogy nem állítod vissza, hanem függetlennel viszed be a szervizbe, akkor de, azzal jár, viszont ebben az esetben meg is érdemled. -
Gizmo94
veterán
Jelenleg már éppen egy One-on...
torrente777 Köszönet az újabb munkádért, hamarosan megy is fel!
Bilux Egy félkész, fejlesztés alatt álló készülék egy szintén fejlesztés alatt álló rendszerrel mennyit nyomjon? Majd a végén nézzék meg a szintetikus tesztfüggők, igen valószínűsíthetően veri majd az S4-et. Ez a cél, hogy vedd meg, ha másért nem, mert gyorsabb.
-
Gizmo94
veterán
Komolyan írom, és zola igen, arról a kék-sárga wd40-ről... A fényezés is más, és az edzett üveg is más.. Amikor s3 nál cseréltem üveget, azzal szedtem le a végén a ragasztót, mert láttam youtube-on, hogy fasza. Akkor jöttem rá, hogy jót tesz az üvegnek.
zack Nem csinál vele az égvilágon semmit, hagy rajta egy bevonatot, amitől könnyebben siklik rajta az ujjad, meg nem ül meg rajta úgy a por. Amúgy nincs sok értelme használni, mert csodát nem tesz. De ártani egyáltalán nem árt neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest