- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ghostman78 #35875 üzenetére
Bassza meg a ló!!!
Akkor csak a frissítéskor lesz jobb..
Végülis a jó oldala, hogy már tudjuk a baj okát. Kicsit megnyugtatóbb. -
sanyek2
senior tag
válasz
Ghostman78 #35866 üzenetére
Igen, a rom szám stimmel.
Beérve nagyvárosba van net, van hálózat. Azt hogy hogyan kell kapcsolat típust választani, még nem találtam meg. pár napja vettem akészüléket -
sanyek2
senior tag
Hali mindenki!
Nemrég vettem egy S4-eset, az előző egy gagyi Huawei volt.
9505-ös verzióm van (azaz ami forgalomban van Magyarországon) és azt tapasztalom, hogy ott, ahol eddig a Huawei talált mobilnetet, azt a galaxy nem találja meg. Negyed annyiba került az a telefon, mint az s4-es, és ennnyire gyenge lenne az antennája?
Arra gondoltam,esetleg csak el van állítva valahol mélyen, hogy csak x-y jelerősségű hálózatra kapcsolódjon. Előfordulhat? -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Úgy esett, hogy egy galaxy s4-est kapok ajándékba egy barátomtól, mert neki sikerül nagyon olcsón vennie egy másikat, ami hibátlan állapotú. A jelenleginek ripityára van törve az érintőpanelje, de még működik, egyben van, csak szilánkosra van törve. Ezért is kapom ingyen.
Azt, hogy a kijelző épségben van-e, azt nem tudom, mert még ha alaposan szemügyre is veszem, akkor sem fogom észrevenni, a törött érintőpanel miatt. Viszont működik, megjelenít mindent.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan találok rá az eredeti gyári érintőpanelra, hogy biztosan azt kapjam, amit megvásárolok, ne egy kínai utángyártott fostalicskát? Nekem az igazi, eredeti gorillaglas-os GYÁRI érintőpanel kell. Sajnos már két telefonnal is belefutottam abba, hogy gyárit rendeltem egy megbízható helyról, és még a méret sem stimmelt, mikor felhelyeztem.
Magyarországi eladókat nem keresek, mert németországban élek, csak szeretném tudni, mi alapján találok rá az eredeti érintőpanelra?
Mivel még nem foglalkoztam ezzel a típussal, így szívesen fogadom az óvaintéseket! "Ne cserélj csak érintőpanelt, kijelzővel együtt csináld" meg hasonlók.. "Vigyázz, mert..." stb..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest