- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Nekem 31739 gyári 5.0.1-el.
Itt mik a befolyásoló tényezők? Gondolom az mindenképp, hogy mennyi nyavalya fut alkalmazáskezelőben.
Aksi töltöttség vagy ilyesmi?
-
migabi24
nagyúr
válasz PainKiller13 #60351 üzenetére
Az kevésbé, viszont a telefon hőfoka már ánnál inkább, a cpu throttling miatt
-
borsodika
őstag
Szeretem ezt a sok Antutu pont vadászt
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
chubby2o6
senior tag
válasz myke01 #60359 üzenetére
Ha az alacsony pontszámon kívül nincs bajod a rommal, működik rajta minden, sebesség is megfelel, akkor csak az antutu miatt ne fájjon a fejed, semmi jelentősége nincs. Ha a napi használatban nem tapasztalsz semmi zavarót, akkor nincs gond.
Ugyanakkor, ha már nincs garid, nyugodtan kipróbálhatod a custom romokat is. Az a tapasztalat, hogy ha elég kitartóan keresel, előbb-utóbb találsz olyat, ami minden szempontból megfelel.
Az a meglátásom, hogy a custom romok ellen ágálók ellenérzése a garancia lejárta után szinte automatikusan megszűnik -
myke01
senior tag
válasz #61600768 #60360 üzenetére
5.0.1 brit gyári rom
chubby2o6 : Minden olajozottan műxik általában ,nincs laggolás ,fagyás ,újraindulás, stb. Gari már nincs ,de ez sosem érdekelt ,mert a lejárta előtt is próbálgattam romokat minden telefonomon . Ha több időm lenne ,akkor erre is keresnék egy "megfelelőt" , de idővel nem túl jól állok .
-
Dj.Mike
senior tag
Nálam 44865 pontot ért el a gyári 5.0.1 I9506-on.
-
motoflug
őstag
Nektek mukodik a Remote Peel? Amig meg nem ez volt a neve, akkor mukodott,most semmi reakcio. Hardveres hiba, vagy megvaltozott a mukodese?
-
bwin.party
aktív tag
válasz bari012 #60277 üzenetére
Szia!
Pénteken ezzel kapcsolatban hívtam fel a Samsungot, mert tartaléknak rendeltem plusz eredeti kiegészítőket. Ha nem értesz az eBay-hez, akkor ajánlom a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot. eBay-en amúgy az értékelések alapján egyszerűen ki lehet szűrni a problémás eladókat. Szerintem akinek már bejáratott a biznisze nem fogja elcseszni egy noname termékkel, ha eredetinek hirdeti meg.
Üdv. bwin.party
-
Szabcsizz
őstag
válasz bwin.party #60378 üzenetére
Azért nem árt óvatosnak lenni,nehogy nagyobb kárt okozzon az adott alkatrésszel.Mármint ha hamis az adott tartozék,amit vesz.Sajnos sokszor úgy veszem észre,hogy a sok pozitív értékelésnek köze van a szorgos kis kínai kezecskéknek.Ha érted/értitek mire gondolok.
Én is inkább az ügyfélszolgálatot ajánlanám. -
bwin.party
aktív tag
válasz Szabcsizz #60381 üzenetére
Igazad van, valóban nem árt vigyázni a tartozékokat illetően. Pl.: akkumulátorból sem használok a gyárin kívül semmit. Hiába 2 éves már a telefon, örülök, hogy sikerült egy vadonatújhoz hozzájutnom. Megbecsülöm, vigyázok rá és mire kifut minden tartozék betárazok, hogy csak elő kelljen majd venni amikor a neten csak utángyártott dolgokat lehet kapni. Amíg lehet csak ezt fogom használni, nagyszerű termék, megéri a törődést. Csak gyártó által kiadott termékeket vásároljon hozzá mindenki, ez így a korrekt.
-
Mobilman17
csendes tag
Sziasztok! Létezik olyan, hogy az i9515 (Galaxy S4 VE) modellben nincsen meg az a funkció, hogy a szemünkkel görgetjük a weboldalakat, ill. a kezünkkel? Sehol sem találom android lollipop van rajta, eleve azzal vettük a készüléket. Valamint az intelligens szünet sem működik.
[ Szerkesztve ]
GALAXY S4 mini
-
Dj.Mike
senior tag
válasz bwin.party #60383 üzenetére
Ámen atyám! Egyébként én is elkezdtem begyűjteni a tartozékokat a 9506-hoz. Kedden érkezik a vezeték nélküli töltő.
-
törölt tag
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy milyen fáljban, vagy hol van az, ahol lehetne változtatni hogy az "Energiatakarékos mód' mennyire fogja vissza a CPU-t? Imperium 10-et használok Hulk kernellel.
Előre is köszi! -
myke01
senior tag
válasz balintka #60379 üzenetére
"Ott a pont" , be volt kapcsolva az "eco" üzemmód .
Doggy dog : kikapcsolva mindjárt jobb eredményt dobott ---> 32766 Így már mindjárt más ,hogy 7ezerrel többet ért el .
Bocs mindenkitől ,aki törte a fejét ezen Sajnos elkerülte a figyelmemet ez a kis apróság ,hogy bekapcsolva volt az energiatakarékos mód . Mondjuk nem véletlen döcög el két napot a teló így ebben a módban .
-
tomiivagyok
aktív tag
Aztan amikor eltorod a kepernyod es nem frissited le a nevjegyeket, elveszik mind a 40-50 nevjegyzek. En igy jartam. Egyetlen egy maradt meg, az is anyae. Aztan amikor ujra beirtam a nevjegyekbe anya telefonszamat, es ujraraktam a telefont, akkor se jelent meg, pedig mar evek ota ezt hasznalom. Mmint ezt az e-mail cimet.
Visszaszerezni nem tudtam, mert masfel honapig nem voltam bejelentkezve (addigra tudtam csak megcsinaltatni), es mivel csak 1 honapig ment visszafele, elveszett mind. Szidtam is az edesanyjat a Google-nek. -
Keem1
veterán
válasz tomiivagyok #60391 üzenetére
Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig 5 éve van androidos telefonom és 4 db-ot fogyaaztottam. A költözés megált szinte a google fiókos belépéssel.
De ha ilyen van, belépsz gépen, prevenciós célból. Mondjuk nekem ilyen se kéne, a tabletem is androidos.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz tomiivagyok #60391 üzenetére
Én is pc-n szoktam rendberakni a névjegyzéket időnként a gmailban. Billentyűzettel sokkal kényelmesebb és gyorsabb is. Majd leszinkronizálom arra a telóra amelyikre akarom.
A családi telefonokba az asszony és a fiam telefonjára is be vagyok jelentkezve, csak le van kapcsolva a szinkronizálás. Ha lemerülök véletlenül, bármelyik telefonon aktiválom a névjegyzékem és telefonálok fél percen belül, mégcsak a számokon se kell gondolkozni.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Keem1
veterán
válasz Alister71 #60394 üzenetére
+1!
Aki azon sír, hogy ez nem jó, vagy törli a Gugli a névjegyeket, az vagy valamit nem jól csinál, vagy csak lusta vele foglalkozni (elnézést az érintettektől, hogy ilyen nyersen fogalmazok), akkor viszont ne csodálkozzon. Eddig egy ismerősömnek se volt vele baja, sőt, épp ellenkezőleg. Amikor telót váltott egy cimbi, leesett az álla, hogy a névjegyei, meg a régi telón lévő háttérképe, stb. fogadta az új készüléken.
Aki meg rendszert vált, ill. tudja, hogy más oprendszerre fog hamarosan átmenni, az legyen előrelátó, és oldja meg a váltást. De Androidról ritkán láttam más rendszerre váltó embert. Aki meg attól fél, hogy esetleg nélkülöznie kell nem androidos telón a kontaktjait, az gmailből le tudja menteni, vagy tud a Samsung telefonon is havonta exportot készíteni SD kártyára és dupla biztonság. Nekem a Gugli még a Microsoft fiókba is ment, ha szükség lenne rá, akkor onnan is elérem a névjegyeket. Szóval minden megoldható, csak tenni kell érte. -
brownus
veterán
[JDCTeam][STABLE][5.1.1][RRO][17 September] The Android Open Source Project
valaki próbálta már?
-
mirra1
tag
hova töltődik az ota frissités fájlja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest