- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok, ha kicsit erősebben teszem le, vagy megfeszül a zsebben akkor újraindul, szerintetek mi lehet a baja? Valaki tapasztalt már ilyen hibát?
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
T-s biztosítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Sikerült leejteni a telót és persze hogy úgy esik hogy még a tok se védi meg Kellett nekem Tucano Stone-t venni. Szóval pont ott van leütve a keret ahol épp nem takar a tok... A kijelző valahogy megúszta, kb 1 mm-en múlt a dolog. Jól sejtem, hogy ez a vékony keret csak kijelzővel együtt cserélhető? Elvileg 13k az önrész, ennyit nem szívesen adnék ki egy esztétikai hiba miatt.
Mit lehet ilyenkor tenni? Használjam így tovább aztán majd ha egyszer "véletlenül" jobban megsérül akkor jöhet a kijelzőcsere?
B verzió hogy beég a kijelző szintén véletlenül. Ilyen esetben gari érvényes vagy elhajtanak a fizikai sérülés miatt?
C verzió marad így ahogy van, és majd eladás előtt használom fel a biztosítást. Kérdés hogy meddig lesz hozzá alkatrész, esetleg tudnak-e újat adni pl 1 év múlva? -
brownus
veterán
root - ez működik? próbáltátok már?
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával hogy nem működik az infra a telefonján? Próbáltam a gyári programmal, meg egy rakás másikkal is és egyáltalán nem megy. A notification ledet villogtatja, de maga az infra led nem ad életjelet, megnéztem másik telefon fényképezőjén keresztül és semmi, a tv távirányítójának infra ledje bezzeg villog szépen. Létezik hogy hardveres a gond és csakúgy elszállt az infra vagy esetleg valamelyik romnak van ilyen hibája?
GT-I9505
Android 5.0.1
Baseband: I9505XXUHOE3
Bulid number: LRX22C.I9505XXUHOE3Nincs rootolva a telefon, custom rom sincs rajta.
Az a baj, hogy Kit-Kat-en nem is próbáltam még, csak pár hete lollipopon, így aztán nem tudom hogy ott működött-e.[ Szerkesztve ]
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
brownus
veterán
válasz brownus #60210 üzenetére
ez jónak tűnik, How to root Galaxy S4 (I9500/I9505) running Lollipop 5.0.1
-
chubby2o6
senior tag
válasz brownus #60213 üzenetére
Próbáld meg először lenyomni a hangerő le-t, majd a home gombot, és mikor mindkettőt stabilan benyomva tartod, akkor nyomd be a powert, és tartsd nyomva mindhármat, ha bejött a felkiáltójel a háromszögben, nyomd meg egyszer a hangerő fel-t.
Ja, és mindezt kikapcsolt állapotból indítsd.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz brownus #60215 üzenetére
Én ezen a linken levő "method 2"-vel csináltam több loli romot is ez működik.
-
brownus
veterán
válasz #61600768 #60216 üzenetére
ezt tettem fel: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-android-source-project-t3129033
kezdem belakni, eddig jónak tűnik. holnap írok, hogy milyen (akku idő, fc, stb)
-
brownus
veterán
Szia!
egy problémám van ezzel a rommal, tegnap este óta, hogy nem tölt, azaz nagyon lassan. miután feltettem ezt a romot, 49% irt ki a töltöttségi szintre, pedig 70 körül kellett volna lennie. ma reggelre csak ~ 80%-ra töltötte fel! cseréljek kernelt? az xda-n, a rom topikjában nem találtam infót róla. mit javasolsz?
az előbb kivettem az aksit, majd vissza, és kikapcsolt állapotban töltöm. mindjárt bekapcsolom, hogy áll. most már jóval 90% felett kellene lennie
még régen, a htc incredible s-nél, volt battery wipe is, itt ilyen nem láttam a twrp-ben.
na, 89%ig ment fel, kb 20 perc alatt, hát, ez így nem lesz jó.... este újrarakom, vagy nézek egy másik romot...
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Most olvastam hogy 20 utani termekregisztracional megszunik a hazhoz jovo szolgaltatas.
Szoval ha valaki igenyt tart ra erdemes meg szept 20 elott regisztralni a keszuleket a samsungnal. -
Alister71
nagyúr
Az én 9505-öm szlovák ORX csc kódos és az elérhető csc kódok között sem szerepel a német DBT. Én a magyar XEH 5.0.1-et raktam rá legutóbb, de ennél még nem elérhető a frissítés. A XEH természetesen szerepel a listában még sok más kóddal együtt. phone infó szerint
Erre is rá lehet rakni a német 5.0.1-et?[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Zsoó
tag
Sziasztok!
Omega Rom van az S4-emen, és felraktam rá Odinnal egy gyári kernelt, utána vettem észre hogy nem lehet bekapcsolni a Wifit. Több stock kernelt is próbáltam de nem lett jó. Csináltam recovery-ből wipe-ot az időközben feltett 4.4.2 gyári T-s Rommal, de még mindig nincs wifim. Lehet tönkrement a Wifi a telóban???
Az 5.01-el próbálkozom még hátha. Vagy próbáljam egy 4+1 fájlos Kitkattal?"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
brownus
veterán
válasz PainKiller13 #60221 üzenetére
nálam a gyári 5.0.1 rohadtul melegedett, pl. ha töltöttem, és x db. appot elkezdett frissíteni, plusz még neteztem, vagy szókirakóztam. vagy ha mobilneten lógtam, és sok volt a cella váltás akkor is. most ezt nem tapasztalom, igaz ez még csak az első nap ezzel a rommal. kell még pár nap
-
törölt tag
S4 GPE 5.1.1-es rom i9505-höz megoldották a kamera problèmát. Próbálta már valaki?
-
brownus
veterán
válasz PainKiller13 #60221 üzenetére
az xda-án azt javasolták, hogy a twrp 2.8.7-el kellene feltenni a romot, én a 2.8.4-et használtam, ez befolyásolná??
most nézem, hogy nincs root jog!? custom romnál ugyanúgy kell rootlni mint a gyári romnál? odinnal?
(mert anno a htc inc s-nél a főzött rom felpakolása után megmaradt a root, de lehet rosszul emlékszem, már régen volt...)
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz brownus #60232 üzenetére
Custom romot nem kell rootolni, az már alapból rootolt.
(#60226) ZsoóHa más, erre utaló beállítást nem találsz, nézd meg a fejlesztői lehetőségek között.
(#60226) Zsoó Próbáld meg a 4+1 fájlos KK-t feltenni, kicsit visszább találsz linket hozzá.
Én is használtam Omegát, de nem odinoztam alá semmilyen gyári kernelt, análkül is működött, bár pár nap után megváltam tőle, de nem volt wifi problémám vele.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
bekapcsolás után rögtön: kernel is not seandroid enforcing - gondolom ez nem jó, mert még piros is a betűszín
(#60239) chubby2o6 , ok!
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz brownus #60237 üzenetére
Ezért írtam, hogy nézd meg a fejlesztői beállításokban, nincs-e valami olyam menüpont, ahol engedélyezed a root hozzáférést. Lehet, hogy csak egy SU kell hozzá.
Kipróbáltam az enyémen, ha a SU-ban kiveszem a pipát a "Superuser engedélyezése" mellől, a CPU Z szerint nem rootolt a telóm. Tölts le egy SU progit a Play-ről, engedélyezd, szerintem utána lesz root hozzáférésed.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
lol, rossz linket másoltam be tegnap este, ezt tettem fel: Optimized CyanogenMod 12.1 builds
JayZ által javasolt romot akartam, lehet pár nap múlva kipróbálom azt is.
(#60241) chubby2o6 , a fejlesztői lehetőségeknél - a speciális újraindítást kellett bepipálni
[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
válasz chubby2o6 #60235 üzenetére
Köszi azóta megoldottam. Visszakerestem egy 4 fájlosra és szépen felflesseltem Odinnal, és megjavult jeeeeee Most felrakom rá a magyar független 4.4.2-t.
Eladás előtt van a teló, azért kellett a gyári rom rá, meg hogy lehessen frissíteni Lollipopra.
...Kell egy S6 Edge de nagyon"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
törölt tag
Rossz vicc ez a gpe 5.1.1 rom. Azt írja no bug. Hát tele van buggal értesítési sávon hibák, billentyűzet hiba, videó néha lagol, és ez az antutu eredmény mindent visz. CC
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest