- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz tecsa74 #54300 üzenetére
Alapból frissítik a szoftvert, de ha kifejezetten kéred, hogy NE tegyék, akkor nem teszik.
Egyébként teszem hozzá, egy kolléga használ S4-et, hard reset után frissítette Lollipopra, semmi gondja vele, azt mondja, jobb is lett, mint korábban volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, két napja én is kiváltottam a klubtagságit egy i9509-el. Egyenlőre nagyon tetszik, én már eleve lollipoppal kaptam, nekem semmi bajom vele. Szép, gyors, minden működik, érdekes, hogy akinek nem ezzel jött ki a telója, és ráfrissült, miért okoz problémákat.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
tecsa74
tag
válasz Viktor0610 #54301 üzenetére
Nekem az egyik készülékemen JB android volt.
Aztán megjelent a KK, rá is tettem. Viszont folyton gond volt vele, s olyan gondok, hogy értelmét vesztette a telefon kifejezés. Hívás után néma volt a telefon, semmit nem lehetett hallani.
Ez így ment pár napig, aztán sikerült visszatenni a JB androidot, s megszűnt a probléma.
Szerintem ( de ez az én véleményem ) azzal a legjobb a telefon, amivel a boltban megvetted.
Frissítés után az elején jönnek a gondok, s ha ezeket a gondokat a fejlesztők is olvassák akkor is még kérdés, hogy vagy foglalkoznak vele vagy nem.Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
salgocomp
senior tag
Az aksiról valamit tudtok mondani ? Rádugom töltőre, és ha használom közben, gyorsabban merül mint töltené. Nagyon lassan, de merül töltőn is miközben játszok/nyomkodom. Kb fél éves az aksi, egy napot kibír átlagos használat mellett.
-
Valken
tag
válasz Dzsana #54302 üzenetére
Minden csak nézőpont kérdése...
Amikor S Advance telefonom volt, majd megőrültem, hogy mennyire "riceg" a touchwiz, mennyire lagol, szaggat, de amikor megmutattam 5-6 ismerősömnek, ők nem látták ezt, szerintük teljesen jól működött a telefon.
Van, akit nem zavar, hogy naponta kell töltenie a telefont, mert lemerül, de sokan minden percet ki akarnak sajtolni az aksiból, mert tudják, hogy mire képes, csak éppen esetleg nem ezzel a rommal.
Szintén akad, akiknek nem tűnik fel, hogy 2 másodperc is eltelik, ha váltogat a menüben, de aki a 0.5 másodperchez szokott hozzá, annak ez szintén zavaró lehet.
Csak ennyi.
Sajnos én is a kritikusabb emberek táborába tartozom, szeretem, ha egy ilyen kategóriájú készülék azt nyújtja, amit elvárok azért, amiért anno ennyit fizettem.
-
MODERÁTOR
-
awakening87
aktív tag
válasz salgocomp #54304 üzenetére
Szia!
Pont ma találkoztam ilyennel, rosszabb minőségű/hosszabb(?) USB kábellel láttam a jelenséget.
Tedd fel a Play-ből a Charging Monitor nevű alkalmazást, az kiírja a töltés áramerősségét.
A hosszabb kábellel nekem az eredeti fele/negyede volt (a jobb kábellel 1200 mA-rel töltött 90%-os töltöttségnél, most 75% körüli töltöttségnél 1900 mA-rel tölt), valamint a töltés forrását a másik kábellel USB-nek jelezte, nem AC-nek.SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
Valken
tag
válasz tecsa74 #54303 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz.
Én (és mint nagyon sokan itt közülünk) használtam gingerbread-et, jelly bean-t, kitkat-et és most ugye lollipopot is, de mindegyik rom mutatott javulást az előzőekhez képest.
Ha csak az S4-et nézem, szerintem a Lollipop a Kitkat-hez képest jóval pörgősebb, gyorsabb és (bár ez egyéni vélemény) szebb is, de nekem pl. gondom van az akkuidővel, amíg másnak nincs, de mindenkinek mást jelent az "átlagos használat", így nem igazán tudom mihez mérni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
Irakból van a telefon, garancia nem tudom hogy megy ilyen esetben. Igazból ebayről rendelt "Samsung" tőltőfejem van, az eredetit nem kaptam hozzá. Megnézem a programmal, hogy mi a helyzet, és írom, hogy mit ad le.
-
Eclips21
őstag
erre(youtube videó) a hibára van megoldás?
-
zoltan6
őstag
válasz Valken #54309 üzenetére
így van átlagos használat nálam pld.azt jelenti hogy ugyanúgy elvoltam s3-al is mint most az s4-el,csak azért váltottam,mert jóárban hozzájutottam.max az infra távirányitó ami plussz az s4-be.azt is addig nyomkodtam az elején,hogy hü de jó,azóta sem használtam.úgyhogy szerintem nálam az s4 minimum 3-4 évig kifohja húzni.
-
salgocomp
senior tag
válasz awakening87 #54308 üzenetére
380-420 mA-el tölti, 3772 mV. 12 %-on van az aksi. Gondolom ezeknek nem így kellene lenniük. Holnap elkérem a gyári adapterét.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Eclips21 #54311 üzenetére
Hívjuk ~ lilulásnak. Sajna nincs rá megoldás. Már a 4.2 óta megvan ez a fícsör és lám az 5.0.1-ben is megmaradt. Állítólag segít egy kicsit, ha nem energiatakarékos módban van a teló. Ilyenkor ugye feljebb csavarható a fényerő. Ennek hatására kevésbé látványos a dolog.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Valken
tag
Nálam az "átlagos használat" ezt takarja (i9505):
- Facebook (napi pár alkalom)
- Messenger (szintén nem 0-24 kapom az üzeneteket)
- Gmail (napi egyszer)
- Index hírportálJáték semmi, mert egyszerűen nem merek játszani, ugyanis így sem bír többet az 5.0.1, mint másfél óra kijelzőidőt.
Vélhetőleg az aksimmal lesz gond, mert ez azért elég durva vicc lenne.
-
Valken
tag
válasz Dzsana #54316 üzenetére
Hiba nálam nem jött elő, egyik rommal sem, kivéve, amikor még Advance-on összevissza romolgattam és a CM nightly-kat pakoltam fel ész nélkül. De ott ez benne is volt a pakliban.
Az S4 telefonomat 4.3-mal vettem, alapvetően semmi gondom sem volt, a 4.4.2-vel sem és az 5.0.1-gyel sem, csak az a fránya akkuidő... Az nagyon rossznak tűnik.
-
Valken
tag
válasz Petyyyyy #54320 üzenetére
De akkor miért van az, hogy másoknak ugyanezzel a típussal (i9505) sokkal jobb akkuidőket produkál a Lollipop?
Nyilván közrejátszhat az is, hogy nem tiltottam le semmit. Felraktam a romot és azt a pár appot, amit használok és belaktam. Ha tiltanék mindent, a szinkronizációkat és minden mást, akkor biztosan javulást érnék el, de én nem azért vettem okostelefont, hogy úgy használjam, mint egy 3210-es Nokiát.
-
MODERÁTOR
-
Valken
tag
válasz Viktor0610 #54325 üzenetére
De hát éppen ez az, hogy alig használom a telefont.
A fényerő auto (5), tehát pont a középérték.
Nyilván tudom, hogy mindenkinek mást jelent az "átlagos használat", de néha már úgy érzem, hogy nálam van egy manó a telefonban, ami néha megéhezik és zabálja az aksit.
-
2o1i
senior tag
Ingyen van. Töltsétek!!!
-
sayCet
aktív tag
Nemtudom miért írjátok, hogy a KK lassú? I9506-om van, 2 hetes, nem egy átlag júzer vagyok eddig újraindítás nélkül meg se reccen. Vagy régebbi modelleknél lassú?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
fPApi
őstag
válasz Petyyyyy #54327 üzenetére
Akkor én nem tartozom az általánosba, mert nekem egyértelműen jobb lett az akku idő LP-vel.
(#54336) czky: A gond ott van, hogy ez már napok óta a csapból is folyik, így teljesen fölösleges jól elkésve megosztani a linket, hiszen addigra már mindenki tud róla.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Petyyyyy neked milyen ízű a nyalóka? savanyú? v édes?
-
-
Dzsana
senior tag
A régi Samsung Galaxy Y töltőjével is tölthetem az S4-est? Jó lenne egy töltő ide be a munkahelyemre is, hogy ne kelljen hordozgatni, és ha megszorulok, lehessen itt is tölteni.
-
Dzsana
senior tag
Köszönöm!
Egyébként ti hogy véditek a telefonotokat? Félek a leejtéstől, és az üvegtöréstől, mert sokat hallani ilyen esetekről. Vékony szilikon tokkal kaptam a telefont, ami jól védi a króm keretet, viszont nem védi a kijelzőt. Tettem rá flip tokot, de ezt sem találom jónak, mert egyrészt kényelmetlen állandóan nyitogatni, meg nem védi a keretet sem, meg leejtésnél a telefont sem, de legalább a kijelzőt igen. Lehet kapni ezt az edzett üveg fóliát, ajándék szilikon tokkal. Ez vajon tényleg érhet valamit? Szóval mi lenne a legjobb módja a készülék védelmének?kelekyle: Ez a veszély nem fenyeget.
[ Szerkesztve ]
-
-
Eclips21
őstag
válasz Petyyyyy #54318 üzenetére
Találtam rá szoftveres megoldást és működik most már csak azt kéne megtalálnom mibe ír bele, hogy a program nélkül is jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest