- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsa74
tag
Van arra lehetőség, hogy videófelvétel közben áttudjak úgy kapcsolni előlapi kamerára, hogy a felvétel nem szakad meg?
Vagyis hogy folyamatos felvétel mellett egyszer a hátlapi kamera, majd az előlapi kamera vegyen fel?Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
őstag
És ha lejár a 10 nap, mi lesz?
-
koszegii
tag
válasz Remekelek28 #54253 üzenetére
Tehetsz hozzá,de licensz hiánya miatt inaktív lesz.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #54253 üzenetére
Onnan töltöttem le és csináltam mentést hátha kell valakinek gondolom jó lesz 10 nap után is.
Android > Obb mappába van az obb fájl abban van a térkép. Szerkezd meg az obb fájlt tegyél bele térképet meg licenszt akkor elvileg jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
salgocomp
senior tag
Ezek közül valamelyik 5.0.1-et felrakhatom Odinnal ? Illetve megfelelően fog működni ? Gyári független a készülék. I9500.
-
tecsa74
tag
Nem igazán értem, hogy mit vacakolnak itt 10 nappal? Meg 10 nap után fizetős?
Jó az IGO, sőt szerintem a legjobb, meg köszönjük is szépen, de ha már egyszer elérhetővé teszik, akkor kár visszavonni 10 nap után. Gondolom a térkép, poi frissités sem lesz elérhető.
Ha valaki más készüléket vesz, vagy csinál egy fr-t akkor elvész ha nem volt mentése.
Én személy szerint szívesebben használom az igo primot, tökéletesen működik.
Ettől függetlenül a gesztus szépMindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
törölt tag
Ha valakit érdekel..
Lara Croft - Relic Run játék, nálunk playen még nem elérhető.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz salgocomp #54263 üzenetére
igen.
tecsa74; annyira szép gesztus, hogy csak 10 napig letölthető, de aki adott intervallumon belül megteszi, annak utána sem lesz fizetős, frissíteni is lehet majd a későbbiekben is, poi is lesz, részint itt lehet tájékozódni; link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
inkjet
tag
Csak hogy tisztázzuk, az IGO amit elérhetővé tett az NNG az teljesen jogtiszta és hivatalos.
Csak Magyarországon letölthető, és csak tíz napig. Ezért nem találtok benne mappát ahová a térképeket lehet másolni. Ez egy kompromisszum, pont az ingyenesség miatt. Akinek több kell az használjon másikat. Örüljünk neki, hogy egyáltalán kiadták, mert nem a mobil piacra fókuszálnak. "Most viszont egy rövid időre a tizedik születésnap alkalmából április 20-tól április 29-ig egy speciális iGO verzió ingyenesen letölthető a Play Store-ból. Az iGO SzülinApp nevű program egy magyarországi térképadatbázissal rendelkező, jogtiszta iGO, amit kizárólag ebben az időszakban lehet beszerezni. Aki él a lehetőséggel, az természetesen a jövőben megkapja majd a frissítéseket is, ám a promóció után az alkalmazás már nem lesz letölthető." -
legenda
válasz salgocomp #54268 üzenetére
magyarországon hivatalosan nem volt/nincs forgalmazva az i9500, így azt passzolom sajnos, az xx firmware verziók elvileg tartalmaznak magyar nyelvet, a készülékeden kellene megnézni a recovery alatt, hogy mi a csc/product code (egy három betűből álló azonosító kód) és az annak megfelelőt leszedni, ha okés a jelenlegi a telefonon.
amennyiben eltérőt húzol fel, úgy maximum az lesz a probléma, hogy változik a telefonodon a csc/product code, de az direktben nem hibalehetőség a működés kapcsán, legfeljebb tudatilag zavarhat valakit.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz tecsa74 #54220 üzenetére
LTE engedélyezve van? Akkor dobálja el a hálót, amikor átvált róla. Xda-n is volt téma. Az a megoldás, hogy csak gsm/hsdpa módban használod. Vártam, hogy a lollipop megoldja, de nem lett jobb. ( Nekem a tasker pittyen, ha elmegy a térerő, lte módot engedve utazás közben 6x-10x dobta el a hálózatot 1-2 percekre, lte-t tiltva, ugyanazon az úton haladva nincsen gond.)
Persze volt kártyacsere, de semmit sem oldott meg. Aztán szépen lassan kiderült, hogy általános a probléma, csak a legtöbb embernek nem tűnik fel. Összes s4-et használó kollégám telefonja produkálja.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz #61600768 #54261 üzenetére
Szóval ha majd esetleg gyári visszaállítást csinálok utána majd nem tudom ismét letölteni az alkalmazást? A Flappy Bird is eltűnt a Google play -ről de ha belépek a Play játékokba akkor ott megtalálom és le tudom tölteni bármiféle hack nélkül. Lehet ez az IGO alkalmazás is megmarad az összes letöltött alkalmazások között? [kép1] [kép2]
szerk: Köszi a mentést elraktam!
[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Feltettem az igo-t a nejem telefonjára is és neki be lehetett állítani magyar tts hangot. Letöltött hozzá, a telepítés után, egy 80 megás hangalapot. S5- e van.
Nála a nyelv és bevitelnél van magyar szövegfelolvasó.
Az lenne a kérdésem, hogy megoldható lenne ez i9505-ön is?
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Valken
tag
Valakinek lenne egy linkje a THM-s 5.0.1-hez i9505-re? A sammobile nem túl gyors.
Nagyon megköszönném.
-
laszlolczka
őstag
I9506:ha valaki vissza akar menni lolliról-4.4.2 re,simán megteheti knox ugrás nélkül.A lényeg ha Nordic van rajta,akkor Nordic legyen az utód is.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
salgocomp
senior tag
Na felraktam a Lollipopot, mintha semmi sem történt volna. Ugyan azok a "rusnya" ikonok, szinte minden ugyan az, csak más a színe pár dolognak. Bármi előnyöm fog nekem ebből a Lollipopból származni ?
Valahol ki lehet kapcsolni, hogy a lezárt képernyőn ne mutassa az értesítéseket ?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
IGO ra térképfrissítéseket majd fogunk kapni?
-
rb26dett
aktív tag
Üdv! Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy miért van az, hogy felmásolni feltudtam külső sd-re filmeket usb-n pc-ről a telefonra, le is játssza szépen ahogy kell, viszont törölni már nem tudom az sd-ről, se gépen keresztül, se a telefonon...kicsit túlzásnak érzem hogy mindíg szét kéne szedjem a telefont, és külső sdkártya olvasóval törölgetni, másolgatni... Létezik erre valami megoldás? Vagy csak nálam van valami elállítva a telefonon? 4.4.2 gyári szoftver van rajta.
-
MODERÁTOR
-
rb26dett
aktív tag
válasz Viktor0610 #54291 üzenetére
Köszi! Hát ez mekkora hülyeség felmásolni felengedi a dolgokat, törölni meg már nem engedi.. vicc és akkor ezért rootolja az ember...
-
VipJoco
tag
Kellene egy gyors help. Ma megtörtént az 5.0.1 frissítés és azóta az óra leállt kiírást kapom minden ébresztés állítás helyett. Volt gyári visszaállítás, de akkor is ez a hiba hiába próbálok bármit nem lehet ébresztőt állítani.
-
tecsa74
tag
Lehet belgaságot kérdezek de ha le van töltve a kies program, s csatlakoztatom a készülékemet akkor autómatán frissül az új android?
Vagy ha a készülékemen bekapcsolom a frissítést akkor is rámehet?
Mert olvasva a hozzászólásokat nagyon nem szeretném ha frissülne, nekem a kk maximálisan megbízható.Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
MODERÁTOR
-
tecsa74
tag
válasz Viktor0610 #54298 üzenetére
Okés, köszönöm:-)
Viszont ha szervizbe kerülne a készülék bármi hiba miatt, akkor gondolom ők rátennék.
Remélem nem kerül rá sor .-)Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest