Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Gizmo94 #10804 üzenetére
Elvből nem húzok wipe nélkül ROM-ot. Én még az internal SD-t is formázom előtte 1x-1x, hogy full pucolt legyen.
Az hogy hova írok, és hova nem, ne te szabd már meg. Majd azt én tudom, és nem kell segítség, köszi.One topikba is írhatsz, ahogy i5 tulaj is van, és kellően aktív is. Az hogy te úgy döntöttél, hogy nem írsz oda, attól még nem ez a szentírás a fórumon, hogy mindenki csak oda írhat, amilyen kütyüje van.
Oda írsz ahova akarsz. Ahogy mindenki más is.(#10805) kali
Nem teljesen értek egyet, de van igazad. Most ez a menő ha custom ROM-ot használsz. Ennek az a vége, hogy olyan is belenyúl, aki nem ismeri sem a telefont, sem azt hogy mi az optimális működése az adott kütyünek. Aztán ha valami nem jó, ilyen xar meg olyan xar a teló, közben a custom ROM okozza. Én is húztam fel One-ra 11.5 AHD-t, és folyamatosan szakodozott a GPS és le-fel csatlakozott. Hazajöttem, ROM le, rápróbál a TrickDroid-ra, és ez hibamentes eddig, és csak a pozitívumait veszem észre.
Szóval akikkel te találkozol, azoknak nem való főzelék, de van és létezik bug mentes főzött, ami van olyan stabil mint a gyári. A kernelekkel már más a helyzet, de ne keverjük össze a kettőt. Én is szkeptikus vagyok a custom kernelekkel kapcsolatban, ezért amikor csak lehet gyárit, illetve a romba építettet használom, és nem cserélgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- World of Warships
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest