Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruszi_tomi
aktív tag
Még annyit hozzá teszek, hogy a teló üzem ideje a 4.2-ön sokkal jobb volt, mondtam csajszimnak ne aggódjon, semmi gond, jön a 4.4 jobban optimizálva lesz, újabb rendszer, az majd megoldja a problémát, várjunk....... Egy nap megjelent a várva várt frissítés, asszem francia Orange-os a teló. Ahogy kell befrissítettem neki, hátha jobb lesz, elvégre gyári Samsung által kiadott frissítésről beszélünk.............. A történet végét mindenki tudja, kénytelen voltam ROM-ot cserélni, persze a KNOX, mert az annyira kell ezekbe a telefonokba meg ugrott. Nah én befejeztem, tényleg nem ezért járok ide hozzátok, csak ezt le kellett írnom
Akinek meg működik jól a telója, az örüljön neki, tényleg jó teló............
-
tuzpenge
őstag
Én is dolgoztam a samsung minőségirányítási osztályán, és tudom amit tudok. Viszont azóta dolgoztam már más termelő cégnél is, és senkinek ne legyenek illóziói hogy a többi jobb. Annak ellenére hogy nem vagyok egy samsung fan, nem kell őket lehordani sem a sárga földig. Más kultúra, más felfogás, más filozófia. Nekünk nem feltétlen a legjobb, legbarátibb, de hát ez van. Ahogy írtam is akinek ez nem jó, választ másikat.
-
zalcsika
csendes tag
Adott a lehetőség békéltető testülethez is, ez igaz...
Mi lenne ha inkább korrekt lenne?
Ennyi erővel direkt is gyárthatna mindenki szart, az emberek nagy része úgysem fog hónapokig vitatkozni meg pereskedni senkivel, nem hogy egy samsunggal.
Nyilván nem viccből küldözgeti vissza az ember a telefonját a szervízbe, ha olyan elenyésző a hibaszázalék akkor korrektebb módon is hozzáállhatna a samsung a problémához.
De mindegy, akinek nincs gondja a telefonjával örüljön neki, akinek meg van az menjen békéltetni, meg legközelebb gondolja meg hogy milyen márkát választ a mögötte levő hozzáállással együtt..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest