Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tapsi1979

csendes tag

Sziasztok!

Megosztanám veletek a tapasztalatomat a szervizeléssel kapcsolatban.
    A hiba: a telefon túlforrósodott, majd újraindult, ha valamilyen navit használtam bekapcsolt mobilnet mellett.
    Először a Telenorhoz vittem vissza javításra. A szerviz akksit cserélt és szoftvert frissített 4.4.2-re. A hiba ugyanúgy megmaradt, sőt a hálózati töltőn is tűzforró volt és gyakran beragadt valamelyik app és 3-4 óra alatt teljesen lemerült akár 100%-os töltöttségről is (gyári állapotban, Acef javasolt beállításaival). Ezután hívtam a Samsungot és elmondtam a panaszomat. Javaslatukra ismét a Telenoron keresztül megjárta a szervizt, ahonnan úgy jött vissza, hogy hibátlannak minősítették a telefont. Ismét hívtam a Samsungot. A Smart Tutorral ránéztek a telefonra és ezután az ő kérésükre harmadjára is megjárta a telefon a szervizt. Persze előtte egy hosszú és korrekt levelet kellett írnom a Samsungnak, ahol leírtam a problémáimat. Ezek után főpanelt cseréltek a szervizben és most úgy tűnik, minden rendben működik. Egyedül a Screen Mirroring nem működik.

A knox billenése nélkül megoldható-e valahogy, hogy 4.4.2 alatt is működjön a Screen Mirroring? Nálatok működik a funkció 4.4.2 alatt?

Új hozzászólás Aktív témák