- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15 #737 üzenetére
Esetleg ez a group play vagy s link... nem tudom pontosan, mire jók, én egyből letiltottam mind2t, mert nincs szükségem ilyesmire.
Itt elhangzik a nevük:["a Group Play többkészülékes médialejátszó, a Samsung Link eszköz-összekapcsoló (számítógéppel, TV-vel)"]
-
dzsi23
addikt
Csak érdekességképp mondom, hogy vettem egy külső akkut (2500mah), 40 perc alatt +20%-ot töltött rajta netezés és facebook közben.
Persze a clean master egyből 63 fokot jelez...
-
dzsi23
addikt
válasz
Valaki87 #732 üzenetére
A g2 minit eleve kizártam, mert a kinelzőn vannak a gombok. Az L90 jöhetett volna még szóba, de az L7 után nagyobb változást akartam, és a Neo amúgy is hd amoled (nekem jobban tetszik, mint az ips), 1,5 gb ram, 16 gb rom... csak az ára miatt gondolkodtam, de akciósan csak 3ezerrel volt drágább, mint az L90, így egyértelmű volt.
lucifer15:
5 órát. Az első képen van a képernyőidő. -
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15 #724 üzenetére
Van tárhely opció a kamerában, tehát elvileg ki lehet választani az sd-t, ahogy az appokat is át lehet pakolni az sd-re, de kipróbálni nem tudom, mert én nem raktam bele karit, elég a beépített tárhely.
Lipton:
Lehet, hogy az enyém hibás?A clean master most is sír, mert 51 fokos a cpu... wifin megy chrome, facebook messenger... más nem nagyon, ráadásul repülő módban...
-
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15 #717 üzenetére
Jó helyen tetted fel a kérdést, mivel ez a neo fóruma.
Én is gondolkodtam az s4 minin, de a nagyobb méretű és nagyobb felbontású kijelző, és a 4 magos proci miatt végül a neot választottam. Nekem bejön ez a nagyon lekerekített forma is (főleg az LG L7 után, az nagyon szögletes volt). Viszont sokan panaszkodtak már a melegedés miatt, és őszintén szólva, az enyém is melegszik erős igénybevétel során... a teljesítményt ez még nem befolyásolta, és remélem, nem okoz majd más problémát sem.
Az s4 mininél nem tudom, van-e ilyen probléma. Üzemidőben viszont egyik sem bajnok, ez és a melegédés, ami visszalépés az L7-hez képest, egyébként nem bántam meg. Fekete színben szerintem gyönyörű ez a telefon (főleg élőben), a hd amoled kijelző szintén. A lényeg, hogy ez egy nagyon jó készülék, az s4 mini-t még nem próbáltam, de teljesítményben nem sok különbség lehet...
-
dzsi23
addikt
A 2 hetes Telenoros mizéria után az Emagtól 2 és fél munkanap alatt épségben megérkezett a fekete Neom. Elképesztő, milyen jó használni egy LG L7 után... nincs szenvedés, nincs idegeskedés, azt csinálja, amit kell, és szinte mindent azonnal! Ennyire talán csak pulyakoromban tetszett a 3310-esem, meg úgy 6 éve a Samsung U900-am.
Sok telefonon gondolkodtam, mielőtt ezt megvettem, de most nagyon örülök, hogy ezt választottam.
Előre megrendeltem hozzá egy S3-hoz való bőrhatású szilikon tokot, tökéletesen illeszkedik bele. (A képen nincs benne a telefon, mert most csak azzal tudtam normális képet csinálni.
)
-
dzsi23
addikt
válasz
Andrewstarr #704 üzenetére
Az én Neo-m még holnap fog megjönni, de a hátlapot csak pár percig fogom látni, mert a tok már megvan hozzá... remélem ennél nagyobb baja az enyémnek sem lesz!
-
dzsi23
addikt
válasz
Andrewstarr #701 üzenetére
Nyilván én vagyok vaksi, de mi a hiba a hátlappal? El vannak csúszva a betűk? Amúgy végül bevállalom az emagot, és remélem, hogy nem lesz vele probléma! Köszönöm mindenkinek a véleményeket!
-
dzsi23
addikt
És az emagot mennyire ajánljátok? Tudom, hogy nem gyári garit adnak (bár ez nem 100%). Most csak 57900 forint...
-
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...
-
dzsi23
addikt
Ez esetben lehet a firstöt választom én is, és átveszem az üzletben, végül is ráérek, és az út is 2000ből jön ki.
Köszönöm a tippet!
Hacsak valami csoda folytán meg nem jön a telenortól rendelt Neom, de már 2 hete rendeltem, kétszer is azt mondták konkrétan, hogy ekkor és ekkor meg fog érkezni, de nem jott, és közben ki is fogyott a készlet, így már nem nagyon reménykedem benne, de 1-2 napot még adok nekik, mert ott csak 54ezer lenne... -
dzsi23
addikt
A edigitalnál is gyári gari van, ha jól tudom, és a szállítás is ingyenes, a firstnél 2000 forint, és akkor már majdnem ugyanott vagyunk.
Amúgy csak azért preferálom az edigitalt, mert onnan sokszor rendeltem, és eddig minden rendben ment. A firstphone-nal van tapasztalatod?
-
dzsi23
addikt
Sziasztok!
Szerintetek jobb annyival a Neo a sima S3-nál, hogy megérje +11ezer forintot ráköltenem? S3 Neo 65ezer, S3 54ezer... -
dzsi23
addikt
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az edigitalban ez az ["S3 Neo, Black"] fekete vagy kék színű? A képeken kék, de a nevében fekete (black)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest