Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanqkac
lelkes újonc
1 hét után feljött a MediaMarktos Clearplex fólia, most 1 hete SEStore-ban felrakott gyári fólia van rajta, a széleken viszont alá ment a por, szedhetem le ezt is róla.. Gyári szilikon tok van a telefonon.
Sokszor szóba került már a fólia, de mit tehetnék, hogy végre bírja valamelyik 1 hétnél tovább a telefonon? -
Kisszaboo
junior tag
válasz
bigmasterg #4392 üzenetére
Karcsú ..
-
bigmasterg
addikt
válasz
Pythoncobra #4387 üzenetére
Érdekes, előző beszámítós akciónál nekem azt mondták a debreceni boltban, hogy más kedvezménnyel nem össze vonható a beszámítás után kapott kedvezmény.
De lehet hogy most mások a feltételek.Samsung.com-on meg most 55ezres beszamitás van, de lehet rá kupont rakni még és ajándék buds pro jár.
-
Pythoncobra
tag
Üdv köztetek, beléptem a klubba.
Amúgy ami infó:
Samsung boltban 128 gigás 333 ezer HUF volt.
(100 ezer mínusz egy 20 éves teloért, meg még mínusz 15 % tavaszi kedvezmény.) -
Kasya
nagyúr
válasz
oroszLajos #4384 üzenetére
Se alul, se felul semmi, csak a weblap. Nincs értesitesi sav pl.
-
-
rajd
tag
-
Teal'C
veterán
Azt tudja valaki miért csinálja a telefon hogy ahányszor bt eszköz kapcsolódik rá annyiszor lekapcsola wifi átáll mobinetre majd vissza wifire. Elég idegesítő
Beállítás vagy bug lehet?
-
Teal'C
veterán
válasz
S e t h #4365 üzenetére
Én évek óta Operát használok. Mindenem bele van mentve felhőbe így minden pofon egyszerű és a családban bármelyik készüléken előhozhatom a saját böngészőm. Ami nem megy jelenleg az az azonos weboldal 2 hozzáféréssel kezelés, manuálisan kell kiválasztanom minden alkalommal melyik név jelszó kombó kell. Pl kréta rendszer.
-
S e t h
nagyúr
Ki milyen böngészőt preferál a készüléken?
Kezd kicsit bosszantóvá válni a samsung internet browser akadozása, gondoltam kipróbálok másikat is.
Opera-Edge-Chrome trimvirátusra gondoltam, ebben a sorrendben is talán.
De úgy egyáltalán, másnál is dadog a samu böngészője? -
geryboro
senior tag
bug:
szemelyre szabott ertesitesi hang beallitasa az uzenetek alkalmazashoz nem lehetseges, nincs ra opcio.gmail: egyeni ertesitesi hang alkalmazason beluli kivalasztasa utan vissza all alapertelmezettre.
kozben megtalaltam, 2 opcio is van gmail beallitasra, ebbol 1 mukodik. -
geryboro
senior tag
debloatrol eddig annyit, hogy kb a felesleges appok 80%-at kigyomlaltam, a maradek 20% tiltva van, nem fut a hatterben.
bekapcsolasnal erezhetoen gyorsabban indul a telefon a megszokottnal.
nincs fc.
smooth a rendszer.
akku idorol nem tudok nyilatkozni még, mert nyuzom a telefont rendszeresen.
szabad tarhely valamivel nagyobb. -
-
pepe792
tag
Csak kíváncsiságból. Ezek a baromi nagy tokok a kameránál a mély kivágásnál vakuval fényképezésnél nem okoz gondot? Arra gondoltam, hogy a mély kivágás miatt kizárt, hogy ne verődjön vissza a fény, ezzel pocsék képek készülnek.
-
-
bg612
tag
válasz
ShadowLac #4353 üzenetére
Akkor rossz a számítógépük... vigyék szervízbe...
Velem nem happogtak semmit, le se érdekelte őket, hogy egy céges számla van nálam, amin még "kisnyúl sincs" nem hogy azonosító (megrendelés számán kívül). Gyakorlatilag semmi nem érdekelte őket. (pedig bevallom őszintén, hogy én is paráztam de megkérdeztem előtte telón, és már akkor is mondták, hogy nyugodtan kocogjak be vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest