Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    válasz WiZARD #10331 üzenetére

    Nagyon köszönöm Neked is!

    Így már tudok verdictet hozni. Az MA tesztelésekor valami furcsa glitch volt. Ott egész egyszerűn szárnyalt a teló 108MP módban. Míg a 12MP-es default mód eszeveszettül roncsolt színt, részletet, mindent. A képeiteket megnézvee nyomát sem látom ennek. A sima 108MP módban értelmezhetelenül nagy a részlettelenség. A másik variáns gondolom a "részletező" mód, ami rengeteget dob rajta. Ráereszti gondolom az AI-t (S10-emmel is sokat fotóztam rawban, de beláttam hogy annyira fos az otpika, hogy egyszerűen nem tudom reprodukálni a hozzá igazított AI-t ami valós plusz részleteket generál) Ezeket leméretezve, már itt-ott tud bucit nyomni a gyári 12MP-re, de csak néha, és itt-ott kap is.

    Szinte értetlenül állok, hogy miféle példány lehettett anno mobilarénánál, hogy az annyira jó képeket tudott kiköpni natív felbontásban.
    Summa summarum, ha valaki szintén frissen érkezik: Az itteni teszt mélységesen félrevezető. A 12MP-es mód teljesen jó, nem cseszi el a képet. 108MP-re váltva pedig csak néha lehet érdemi pluszt kicsikarni. Helyreállt a világ rendje. :)

    Végül berendeltem egy sajátot, rommá fogom tesztelni. Sőt egy D800al is összeeresztem (zoom obival, úgyhogy egy halovány esélye lesz az ultrának azért. :D FUnból a 85ösömmel is összenézem, hogy mennyire van partiban a műbokeh. Én már az S10ben is imádtam, itt csak mégjobb lett gondolom. Jövök majd velük pár hét múlva :) )

    [ Szerkesztve ]

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák