Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
az ujjlenyomatos válaszokat.
Képernyő azonnali lezárására a widget-ek között nem találtam képernyőre rakható bill.parancsot/gombot.
Nincs ilyen a telefonban, és vhonnan le kell tölteni hozzá?
Van esetleg vkinek ami bevált? Faék egyszerű kellene, főképernyőn megérintem és zárjon.
-
sagit
veterán
válasz
Pro!Petya #2639 üzenetére
Most az a helyzet hogy sokkal jobb lett a telefon , de abszolut nem hibátlan. Van rocoges bőven de ez szerintem ilyen. Kamera kilepeskor, ebreszteskor,appokbol kilepeskor. Viszont ettől sokkal de sokkal rosszabb volt fr előtt. Ez nyilván létező probléma mielőtt megkapom hogy van akinél vajsima,mivel a samsung is ezekre az animációkra fókuszál állításuk szerint a droid 13 frissitessel.
-
kp78
addikt
Visszaolvasva látom, hogy sok üvegfóliát nem "kedvel" az ujjlenyomatolvasó, illetve ha tökéletesen működő ujjlenyomatolvasót akar az ember, akkor ne tegyen fóliát.
Én nem szoktam üvegfóliát tenni, viszont a gyári fóliát egy darabig rajta szoktam hagyni.
De az ujjlenyomatolvasó ezzel a gyári vékony fóliával is alig akar érzékelni.
4 ujjam is felvettem, de ha olyanja van, egyiket sem eszi. És nem vizes, vagy koszos a kezem.
Valóban ennyit gyengít és nincs más hátra, mint levenni? -
eastsider
nagyúr
-
Samen80
csendes tag
válasz
MikeWazowski #2619 üzenetére
Örülök,h sikerült! :)
-
akos_ur
aktív tag
válasz
pető bá' #2634 üzenetére
dettó, a google fiókot beírtam a kezdeti lépéseknél, meg a samsung accountot... de semmi ilyen másolgatást nem szeretek, új telefonként állítottam be, úgyis mindig vannak appok, amikre semmi szükség nincs, nem töltöm le őket újra, elpakolgattam az ikonokat, végigmentem a beállításokon, az appokon... a google hitelesítő tartalma az áttolható egy az egyben, egyedül azt csináltam meg így...
legalább az összes lehetséges beállítást megismered úgy rögtön, ha végigmész rajtuk
-
Pro!Petya
addikt
-
soha nem használtam ilyen átköltöztetős appokat (ok, régen a TitaniumBackup amikor minden héten másik ROM volt a telefonon
), próbáltam mások telefonjaival, de nem győztek meg
A S22-re kézzel feltelepítettem mindent, beléptem minden app-ba, beállítottam a megszokott dolgokat, ez nagyjából 1,5-2 óra volt, 60+ alkalmazás.
Mivel a google fiókban van tárolva a jelszavak nagy része, kb next-next-finish bonyolultságú volt, kivéve néhány 2FA meg banki app-ot.
-
Muerte68
addikt
Én Huawei p20 proról költöztem smart swich-el nehezen kapcsolódott az elsőnél lefagyott, de mikor másodszor hajlandó volt elindulni utána simán átvitt mindent és azóta is működik
Nekem még egy költözés sem ment gyorsan általában valami mindig vacakol utána meg sokadik próbálkozásra egyszer csak megy minden
Szerintem ezek a gyári programok amik mindent átvisznek próbáltam másképp is akkor sok minden lemaradt
Úgyhogy marad a fél napos program a másolással de ha hajlandó elindulni akkor legalább megy minden -
w.miki
veterán
Régi Samsung telefonról hogyan érdemes átköltözni?
S10e-ről szeretnék S22-re költözni. Hogyan csináljam?
1. SmartSwitch alkalmazás?
2. Google fiók felhőből, egyből?
3. Samsung fiók felhőből, ezzel párhuzamosan indítva?
4. Először Google, másnap Samsung fiók.
5. Sima visszaállítás, majd csak Samsung fiók.
6. Máshogy? -
kp78
addikt
válasz
Muerte68 #2618 üzenetére
Letöltöttem a Samsung music-ot, és abból be tudtam állítani.
De a menüből továbbra sem adná be. De legalább már úgy csörög, ahogy kell.
Az arcfeloldás esetén (ami nem éppen a legélesebb kés a fiókban az S22-nél) nem lehet olyat beállítani, h ha felismer akkor oldja fel a képernyőt, és ne kelljen nekem még egy húzással? Kinyílik a lakat, de nekem kell még húzni egyet az ujjammal.
Kamera indítást követően a jobb sarokban megjelenik egy kis zöld pötty, az mire figyelmeztet?
-
Antonio989
csendes tag
válasz
Dnalorr #2612 üzenetére
Nekem Bixbyből ezek vannak beállítva:
Meló és Otthon rutin: Ha adott wifire csatlakozik akkor kapcsolja ki a NFC-t, mobilinternetet, GPS-t. Rutin végén NFC, mobilnet visszakapcs.
Illetve a GPS nem megy állandóan, hanem ha Mapsot, vagy Wazet nyitok meg, akkor kapcsolja be a GPS-t.Valamennyire szerintem ezek javítják az üzemidőt.
-
kp78
addikt
Az lehet, hogy csengőhangnak hosszkorlátja van a Samsungnál?
Ezer éve ugyanazokat a hangokat állítom be a telefonjaimon (értesítési hang, csengőhang) és az S22 nem hajlandó ezt a 33 s hosszú hangot beállítani. A többi 4-5 hang közül bármelyiket választom beállítja, de azok rövidebbek, ezért gondoltam, h hátha a hossza nem tetszik neki.
Kipróbálna vki egy 30 s-nél hosszabb, vagy akár egy egész zeneszámot beállítani?
-
Dnalorr
tag
Ha kibeszéltük, hogy mennyiért éri, vagy nem éri meg a telefon, akkor egy kicsit más
:
Ti használtok olyan Bixby Routines beállításokat, amik szerintetek javítják az üzemidőt, és/vagy az akksi élettartamot, miközben nem ront a felhasználói élményen? Vagy úgy általánosságban milyen BIxby Routines beállításokat használtok, ami szerintetek nagyon hasznos, és megosztanátok másokkal is?
Nekem olyan van beállítva pl., hogy éjszaka ha töltöm, akkor kikapcsol minden gyorstöltési funkciót, mivel akkor általában nem fontos, hogy gyorsan töltsön (talán ez is valamelyest kíméli az akksit), vagy a másik, hogy ha netalántán éjszaka elfelejtem töltőre rakni, akkor automatikusan energiatakarékosba rakja magát.
...De van itt olyan, hogy, automatikus always on kijelző, ha kocsiban rácsatlakozik a BT-re, YouTubeon bekapcsolja a Dolby Atmost, melóban automatikusan rezgőre kapcsol....
Első Samsung telefonom az S22, (az újabb érából, volt nekem anno Ace-em meg hasonlók) és ha valami akkor ez a Bixby Routines szerintem tök hasznos
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
Az ára majd akkor csökken ha a hivatalos listaár csökken , ez pedig még mindig nem történt meg. Egyedül az otthoni kuponos bohockodásnak köszönhető a hugyészaré ár. Az EU más országaiba érdekes módon nem tudsz ~50%-os kupont felhalmozni. A készülékbeszámítást és az előfizetéses opciókat meg direkt nem is írom.
(így máshol a használtpiaci ára sincs a béka segge alatt...)
Hidd el a Samsung sem szeretszolgálat, ha így akarnák promozni / tolni akkor globálba menne a szórás nem csak a "kiváltságos" Magyarországon.
Készlet is annyi van amennyi éppen beesik nem véletlen várnak egyesek hetekig sőt az elején hónapokig. Ennyit a készletfelhalmozásról...
Aki meg akkor vesz mikor éppen szállítmány beérkezés van, mázlija van ennyi.
Azok akik meg 300+-ért vesznek mobilt csak meglesznek valahogy a sajnálatod nélkül is szerintem..A 200e alatti ár meg nem pofátlanul olcsó, hanem realizálva már egy elfogadható ár az aktuális modellért. Sőt a 170 még barátok közt is bőven megérős akárhogy is van csűrve csavarva. Persze hogy ez felfoghatatlan neked mikor 100-ért várod akcióba és a 170 meg már a "kurva drága" kategória....
Mondd már el amúgy milyen hasonló kaliberű telót kapsz 100-ért újjonnan? Vagy esetleg 170-ért? Gondolom végtelen a lista ...
Igen közel ~700 eur környékén pörögnek a németeknél a használt alapmodellek.Megjelenés óta kb ~30-40ft-ot romlott a forint a usa dollárhoz képest és mivel a Samsung MSRP is ebben van megadva, így nem csodálnám ha lessz idővel korrekció felfele az árban. Ellenben csökkenés az biztos hogy nem lesz jó ideig otthon. Még ha maga a Samsung farag az msrp-n az el is megy egyből az árfolyam difin..... Szval elég optimista 100-ért akcióba várni
-
Muerte68
addikt
válasz
autotaxmo #2600 üzenetére
Szerintem egy telefon nem befektetés ,ha azt akarok akkor órát, ékszert, ingantlant veszek
A telelefon mint a műszaki cikkek általában elavulnak
A szifon csak azért tartja az árát egyébként indokolatlanul mert a sznobgyökér vásárló köre fentartja neki csak azért mert rajta van az alma
Semelyik másik márka nem tartja az árát mert jön a következő
Szóval nem a samuval van baj csak a szifon rajongók tartják mesterségesen fent a használt árát pedig ott is vannak bajok aksi mesterséges rontás pénzes függetlenítés, vagy például a töltés meghülyülése melegedés stb
Van a családban szifon és volt hogy nem lehetett tölteni mert majdnem kigyulladt fagyasztóba kellett rakni hogy menjen a töltés egy 1 éves telefonon
Szóval szerintem örüljünk hogy normális áron meg lehet venni és nem azt kell nézni hogy mennyiért lehet eladni
Szerintem -
S@c@
őstag
válasz
autotaxmo #2598 üzenetére
Most per pillanat nem jo a peldad sem. A hasznalt autodat dragabban vagy araban tudod eladni, mert nincs. Hiany termek lett, de akkor nezegesd es bosszantad magad es az uzemido miatt is aggodj a telefonodnal ahelyett, hogy orulnel neki.
Hidd el az elet nem csak citromle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Black.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest