- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
válasz
undercover #2298 üzenetére
Wifi vagy mobilneten vagy ilyenkor? Gomdolom wifi mert mobilneten kizart ez a teljesitmeny
-
undercover
őstag
Nálam állandóan sötét mód van a telefonon, de automatikus fényerő szabályozás, adaptív képfrissítés, game launchernál az energiagazdálkodás akkumlátorkimélő, és 2 sim kártyám van amiből az egyik 4g módban van a másik mivel azzal csak telefonálok 2g módban.
Egy nap kb 50 kilométert ingázom. Reggel feltöltöm a telefont 100%-ra és mióta az egyik sim 2g módban van a telefon termeli az energiát.
50%-on vagyok reggel 7 óta és most van 20:50, ez pedig 3 óra SOT.
Van egy kis játék kb fél óra, amugy van messenger, chrome, office, egy kis instagram, gmail, youtube egy kis telefonálás szóval durva ez, hogy igy 5-6 óra simán megvan ebben a melegben mikor így tuti jobban melegszik mint mondjuk 25 fokban.
Ha mindkét kártya 4g módban volt akkor meg csak ilyen 3-4 óra jött ki. Meg nem lakok 5g környéken de ha abban van a telefon szerintem az is jobban meríti mert azt a frekvenciát is keressi.
-
autotaxmo
őstag
válasz
M5Norbi #2268 üzenetére
Ha elolvasod es ertelmezed akkor lathatod hogy odairtam hogy a forumozok akik aradoznak rola es imadjak, azok tuti a jo szeriat fogtak ki ☝️ de lassuk be, azert ha az ember realisan nezi a telefont, vannak bajai, csak valakinek egyaltalan nem zavaro, valakinek meg nem elfogadhato, de az en esetemben annyira szep a telefon hogy jo ranezni, hasznalni mar megint mas tema de ettol fuggetlenul igenis ekezem, mert ha valami nem jo akkor nem fogom azt mondani hogy igen 😉 de tudom, neked kivalo es szereted. Elfogadom, ettol fuggetlenul kva sokan az internet nagy vilagaban ninxsenek vele megelegedve. Iphone-t attol fuggetlenul hogy a zart rendszere miatt nem vennek szivesen, el kell ismernem hogy kva profin van optimalizalva es akkuban verhetetlen mikozben az androidnal sajnos mindig van ami elkezdi random szivni az akksit.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #2291 üzenetére
Visszatérve nem értem a logikát miért importalja be ha én nem kérem.
El kellett távolítani a Google fiókom a telefonról majd kitörölni az összes névjegyet a telefonról.
Ugyanis a névjegyzékben hiába választom ki csak a telefon csoportot benne volt a google fiók is. -
boogie84
veterán
válasz
bombibmw #2290 üzenetére
Már írtam nekik , hogy a weboldalukon található "Mosoly nélkül nincs jó üzlet" tekintetében hogy kaphatom vissza a kifizetett összeget...
Olyan jó cuccokat talál az ember kameraszigetre... de már jojózik a szemem a sok tok és üvegfólia keresgélésben...
RhinoShield , PICASEE, emag-ról, IMAK. -
anonymus89
addikt
Srácok miért importálja be automatikusan a Bluetooth-on átküldött *.vcf file-t a telefonkönyvbe?
Hogy tudnám ezt kikapcsolni illetve hogy a francba tudnám törölni a teljes tartalmat?
Miért tűnt el a beimportál vcf file nem találom sehol?. -
S@c@
őstag
Sima S22 átlag 5-6h sot idő, folyamatos sync és net bekapcsolva, ha egész nap nyomkodom. AOD van kikapcsolva csak.
Mai 1h 40min perc SOT , 85%-on vettem le ma töltőről, telefonálás 1h, wifi 13:55min aktív, ébrentartás 1h 20min, gps navi 35min, 45mail, 85 notification és most vagyok 48%-on.
-
Sztenn
tag
Üdv! S22+ tulajokat kérdezném, hogy mennyit bír az akksi normál használat mellett? Csak böngészés, WhatsApp, facebook. Nekem még csak pár napja van meg , de eddig 3 óra kijelzőidőt nem értem el. Igaz, folyamatos 5G mellett. Köszi
-
S@c@
őstag
Camera Comparison between the comapct flagships the Xiaomi 12 and the Samsung Galaxy S22! [link]
-
Selynelar
aktív tag
válasz
autotaxmo #2262 üzenetére
Szerintem a melegedés mindenkinél meg van, csak miután 90%-a az embereknek tokban használja, így gondolom nem igazán érezni. Nekem az S22+-nál vásárlás napján pár órányi nyüstölés-beállítás-play alkalmazások letöltése után lement az akksi kb 25%-ra aztán fel töltőre. Na ott brutálisan melegedett, szinte érezni lehetett a vadonat újonnan rátett Spigen Rugged Armor gumi szagát. Na ott majdnem besza-behu. Ez volt az első és utolsó alkalom amikor brutál melegedést tapasztaltam. Bár azt hozzátenném, hogy a júniusi nagy frissítés után a telefon kapott egy full resetet és azóta még langyosnak se igazán éreztem a telefont. Bár mint írtam az elején, ha lekapnám a tokot és több órányi wifi netezés után biztos vagyok benne, hogy rádobhatnék egy tojást rántottának reggelire
-
vicze
félisten
válasz
pető bá' #2283 üzenetére
A Pixel a 4 óta katasztrófa, leginkább SW-ben, a 6-tal meg kb a használhatóság határán van már, annyi az SW bug, mint a világ.
Az etalon a Moto/Sony. OneUI a 3.0-tól nagyon jól használható, még mindig sok a katyvasz benne, mondjuk ha átveszik majd az Android 12-ból az értesítési sávot/gyorskapcsolókat hülyét fogok kapni, az egy borzalom.
-
válasz
undercover #2280 üzenetére
nekem a P10 volt az egyetlen hasonlóan csúcskategóriás telefonom, de az már régen volt
Az iPhone-t azért engedtem el, mert én soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de baromira untam a kezelőfelületet. Minden ki van találva rajta, tényleg ergonómikus meg meg lehet szokni minden apróságát, de nem volt semmi mozgástér.
Abban a dilemmában, hogy vegyek az XS helyett egy 11-et vagy Pro-t, vagy bármi mást Android oldalon kb ez volt a döntő szempont. + az, hogy mindig is akartam egy Pixelt.A Pixel pedig az Android iPhone-ja -> a google itt is szépen minimalistán kitalált kb mindent, hogy az hogy lesz jó, és ennyi. Tényleg, faszán működik, szép-gyors, és nyilván nem csúcshardver, de felsőközép kategóriában én teljesen elégedett voltam vele.
Na ezekhez képest ami a Samsung-on megdöbbentő, az a funckiógazdagság.
Minden egyes felületen minden lényegtelen faszságot be lehet állítani. Hogy hol legyen az óra a zárképernyőn, milyen alkalmazásváltó nézetet szeretnék (ok, ehhez kell külön tool).. kb minden beállítás egy önmagában testreszabható dolog..
Zavart, hogy a mappák nagyra nyílnak ki a UI-on -> van belőle kisebb nézet.
Megszoktam az iPhone stílusú alkalmazásváltót, hogy középen ugrik fel az aktuálisan használt -> be lehet állítani. Zárképernyőre extra gyorsgombok. stb.stb.stb -
undercover
őstag
Az én tapasztalatom a következő:
Nem volt még nekem se nagyon csúcs telefonom. Ha csak az Asus Zenfone 8 nem számít annak ami aztán elpukkant
Volt már szinte minden márkától telefonom. Most kifejezetten nem akartam kínai márkát, mint a Xiaomi, OnePlus stb. mert teljesen átálltak a tömeggyártásra. Jönnek csak jönnek a telefonok aztán support meg gyenge.
Az Apple látom itt sok embernek az álma. De valahogy én nem akarom képviselni őket. Nem akarom őket támogatni telefonvétellel. Meg az iphone számomra túl feltűnő telefon is. Azt aláírom lehet a leggyorsabb, meg legjobb akkumlátor idejű, de maga az op rendszer az viszont szerintem nem jobb mint az android. Ott a bezártság túl nagy biztonság meg fura szokásai vannak.
Samsung S22-vel meg lassan én is megbarátkozom. Még kell szerintem pár frissítés de fasza lesz. Nagyon jó a kinézete, kompakt, jó a kamera. Legjobban a térerő buzerálás meríti. Tehát ha valaki nem térerő kánaánban van, ha utazol stb ne használd az 5g módot. Én nálam az egyik sim amivel csak telefonálok 2g módban van a másik a 4g-sben igy viszonylag türhetően merül. A Game Boosterben nekem akkumlátor kímélő üzemmódban meg a game launcher legyen aktív.
Nem tökéletes, de simán megéri az árát Androidos vonalon.Szerintem az alkalmazás laggolások nem a telefon sara hanem a fejlesztők nem optimalizáltak még a telefont.
-
Pixel 4A 5G-ről jövök, előtte iPhone XS, Huawei P10, és van egy céges Redmi Note 8 Pro:
S22 a Pixel-hez képest:
kisebb, kompaktabb, erősebb, nagyobb fényerő, ugyanakkora akksi.Miért ne melegedne a telefon?
Nem is értem.. nyár van, alapból 25-30 fok árnyékban, ott egy olyan fényerejű kijelző, ami külön szól, hogy full-ra tolva túl fog melegedni; nyilván a 120hz + a vas is fűt. Próbáltatok fekete laptopon nyáron napon netezni? Semmi megterhelő, csak full fényerőn fórumozni.. annyira átmelegszik a ház alapból, hogy esélye nincs normálisan lehűteni..Miért ne merülne jobban?
Nagyobb képfrissítési frekvencia, nagyobb fényerő, erősebb vas. Napsütésben indítasz egy kamerát, kijelző full fényerőn hogy láss is valamit, 3 optikából összeművészkedik valamit a sw, hw dolgozik ezerrel. Nyilván merül
Annyit ment itt a panaszkodás, hogy pár napra áttettem fixen energiatakarékosra - 60hz + 70%-os CPU teljesítmény: picit többször volt észrevehető mikrolag, és kb 1,5x lassabban merült. Ha tényleg ennyire fontos egy-egy esetben vissza lehet venni.Nálam ilyen vészes bugok nem fordultak elő (kifagyás-újraindulás, app-crash), de kisebb lagok vannak, főleg egy-egy appon belül. Létezik amúgy olyan androidos telefon, amin nem?
Azt talán még tesztekben is külön kiemelték, hogy a GPU túl friss, optimalizálás sw frissítések keretében várható, abszolút nem tökéletes, ebből is adódnak ilyen mikrolaggok/laggok.
Szerintem azt kellene belátni, hogy nem lehet mindent egyszerre: legyen pici, kompakt, vékony, testreszabható, bővíthető, szép, gyors, erős, végtelen fényerejű kijelző, sw support 500 évig ÉS legyen 1,5 napos akksiidő, okos hővezetés, ne melegedjen.
Mondjuk ha a testreszabhatót kiveszed akkor lehet, hogy egy iPhone-ra illik a fenti követelményrendszer
Ezzel nem azt mondom, hogy normális, ha ébresztéskor forró a telefon - nyilván lehet, h vannak bugok, vagy beragadt valami app stb. De én ilyeneket nem tapasztaltam, ott valahogy érdemes vizsgálni, vagy legalább egy FR-t nyomni, és ha még mindig fos akkor gari.
Wireless töltöm íróasztalon (10W), egyáltalán nem érzem vészesnek ahogy melegszik. -
RangerFox
veterán
Nekem is elég sok bajom van a telóval, ez az első flagship telefonom és hát nagy csalódás sok szempontból. Szép kijelző, jó anyaghasználat. És kb ennyi, amibe nem tudok belekötni. Inkább a mindennapi használat során jönnek ki a bajok, melegszik, néha indokolatlanul, csomó app bugosan működik, szokása beröccenni Insta/Facebook görgetésnél, sokáig a videó beletekeréssel is gondok voltak... Az akkujával se vagyok kibékülve, a kamerarendszer is inkább csak okés, semmint kiemelkedő. Igazából ez az egyetlen telefonom, amit csalódással használok, megbántam, hogy ezt vettem Iphone 13 Pro helyett. És mivel a kuponozással lementek a használt árak is, így még csak el se tudom adni nagyobb bukás nélkül. Szóval jah, használni fogom pár évig, de soha többet Samsung.
-
Fleto93
tag
Érdekes amiket írtok. OnePlus 7T Pro-ról váltottam pár hete.
Ami szubjektív:
Szerintem a OnePlus egy sokkal szebb, egyedibb telefon volt. Ezt nem vita tárgyaként írom, ízlés kérdése.
A ROM is sokkal közelebb állt az ízlésemhez, elégedett vagyok az alap Google ökoszisztémával.
Napokig szarakodtam vele, hogy mindenhonnan kikapcsoljam a Bixby-t és Google Assistant legyen helyette, a Samsung jelszókezelő vagy háromszor lőtte vissza magát alapértelmezettre mire végre végleg a Google jelszókezelője maradt, stb. Ha valaki eleve Samsung cuccokat használ, annak ez nem lesz probléma, engem halálba idegesített napokig.
A s22 előnye viszont számomra, hogy sokkal kisebb, jobban kézreáll.Ami miatt váltottam: a OnePlus elkezdett rendszeresen újraindulgatni (kb hetente), ilyenkor kb 15 percekre boot képernyőn ragadt, ez például navigáció közben nagyon nem fér bele. Sajnos a gari nemrég járt le.
Miért nem vettem megint OnePlust (előtte is egy OnePlus 5 volt)? A szoftveres támogatás kezd NAGYON lemaradni. Úgy érzem, hogy túl bő lett a termékpaletta/túl gyakran van új telefon, és nincs kapacitásuk olyan szintű supportot nyújtani, mint amihez korábban szoktam tőlük. Az már csak hab a tortán, hogy mostanra már nem is olcsó.
Kicsit objektívebb szempontok:
- Sebesség: napi használat mellett 0 különbséget tapasztalatok. Nekem nem döcög az S22 egyáltalán, de a 2+ éves OnePlus se tette, ez talán el is várható minimumként ebben a kategóriában.
- Akksi: elég szar az S22 akksiideje, könnyen be lehet tolni 1 nap alá az üzemidőt. Nem szokatlan ez nekem "szerencsére", a OnePlus is kb ennyit bírt a sokkal nagyobb akksi ellenére... Egyébként itt azért bőven vannak változók - például a szar térerő minden telefon akksiját kinyírja. Spórolni is lehet azért, ha az embernek épp arra van szüksége: csökkentsd a fényerőt, vedd le a képfrissítést, stb.
- Kijelző: nem látok nagy különbséget, 90 vs 120Hz például nem tűnik fel, szépnek meg szép mindkettő. A OnePlusnál jó gag volt a motoros selfie kamera, így nem volt lyukas a képernyő. Nem néztem meg a fényerő adatokat, de az S22 fényesebbnek tűnik tűző napon.
- Ujjlenyomatolvasó: itt az S22 fényévekkel jobb, nem is nagyon lehet összehasonlítani őket (sosem használok fóliát/üveget a képernyőre)
- Melegedés: az S22 sosem melegedett eddig igazán föl nekem, töltés vagy játék közben se. A OnePlus is csak töltés közben fűtött be igazán, ott se volt ezzel soha problémám.
- Kamera: s22 egyértelmű nyertes. OnePlus sosem remekelt igazán a kameraszoftverrel, igazán béna tudott lenni sokszor. Az S22-vel az egyetlen problémám, hogy nem tudok értelmezhető makrofotókat csinálni - például fotóznék egy lepkét, a hülye autofokusz meg mindenáron a levélre fókuszál amin a lepke ül. A OnePlusnál nem volt ilyen gondom.
- Szoftver: az s22-nél még nem találkoztam semmilyen buggal, egyszerűen csak működik mióta sikerült mindent beállítanom. Az egyetlen nyűgöm, hogy kicsit esetlennek érzem a gesztusvezérlést, de lehet ez abból adódik, hogy a OnePlus kijelzőjének hajlított széle volt, és ezért egyértelműbb volt, hogy hol fog regisztrálni. A OnePlus többször is okozott nekem gondot, például elnémult a VoWIFI hívás ha lezért a kijelző, vagy éjszaka leállította a töltést 100% elérése után, és reggelre szépen merült vagy 20%-ot.Összességében én elégedett vagyok a telefonnal, szerintem boldogan fogom 2-3 évig használni. Viszont ha a következő vásárlásra nem lesz ennyire egysíkú a mobilpiac - és lesz mondjuk Magyarországon normálisan használható Pixel, vagy újra valami ár/érték bajnok márka, mint régen a OnePlus, akkor nem veszek újra Samsungot.
-
vatafakk
aktív tag
Tudtok ajánlani valami jó usb-c headsetet a telefonhoz? Nézegettem wireless headseteket is, de szkeptikus vagyok a mikrofon zajszűréssel kapcsolatban.
Esetleg olyan jack - usb c átalakítót tud valaki, amivel biztosan tudom használni a mikrofont is PC-n / telefonon egyaránt? Én munkához is a telefon headsetet használom, a jack csatlakozó hiánya így elég bosszantó... -
M5Norbi
őstag
válasz
autotaxmo #2262 üzenetére
És megint oda mész vissza hogy mindenki akinek megfelelően üzenel a készüléke az tuti hülye vagy szerelmes.
Te aki hónapok óta hajtod hogy a tiéd szar és mennyivel jobb az Iphone de mégsem cseréled le.
Hidd el ha az enyém szar lenne vagy rég legariztatom vagy váltok másra ahelyett hogy szivatom magam.
-
Essien
aktív tag
válasz
kvojnovics #2264 üzenetére
Szia. Én s21-ről váltottam, sztem kb ugyan az . Reggeltől estig nagyon simán bírja az én használati szokásaimmal. Összességében nem éri mag a váltás , nem érzek érdemi fejlődést de mivel múltkor 170-ért lehetett elhozni a samsungtól így nem bánom a cserét.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Legfőképp azoktól kérdezném, akik S21-ről váltottak, hogy melyiknek az üzemideje (kijelző idő) jobb?
Köszönöm!
Szép napot!
-
autotaxmo
őstag
válasz
Janez0085 #2257 üzenetére
En brutalisan ekeztem a kezdetektol fogva ezt a telefont, de tuti hogy egy szar szeriat fogtunk ki, mert a tobbi user itt a forumon nem tapasztal olyanokat mint mi. Mindenki full happy a keszulekevel, azaz fogalmazzunk ugy hogy 90% a forumozonak meg van elegedve es a teloja kivalo akksi idokkel rendelkezik, nem laggol, nem melegszik, tokeletesen teszi a dolgat. Bar en anno mindig arra hivatkoztam itt, hogy a youtube is tele van vele hogy pl. az akksija vicc kategoria es ugy szar ahogy van, de a magyar itt levo userek, ezt nem tapasztaltak. Szoval 2 lehetoseg van:
Magyarorszagra hibatlan, osszeszerelt, jo telok kerultek es a mobilarena felhasznalok kifogtak a tutit vagy tenyleg szar az osszes a galaxy s22 szerianal de a szerelem rozsaszin felhoje mèg nem tisztult ki es mindent szepnek es jonak latnak.
Mert hat ahogy irtad, Samsung Galaxy Marilyn Monroe. -
David3
őstag
válasz
Janez0085 #2258 üzenetére
Huh, az azért elég forró, ha már ott is döcög. Szerintem ott valami nagyon nem okés, bár nem vagyok egy Sherlock.
Ha van lehetőséged eladni/visszaadni a készüléket, én megpróbálkoznék a helyedben egy másik S22-vel. Talán egy teljes visszaállítás? Esetleg ha szabad ajánlanom, akkor a Plus verziót is fontolóra venném. Nekem nagyon bejött, nagyon tetszik. Soha nem tapasztaltam olyanokat, amiket leírtál.
-
boogie84
veterán
válasz
bombibmw #2247 üzenetére
Háát most vagy úgy jártam mint Gaben az üvegtigrisben, vagy nem megfelelő terméket küldtek.
Vagy én voltam hülye. [link]
Segítsetek már. Ez két termék? Van egy shield a teljes kamera szigetre és van az amit kaptam?
Tehát kaptam 3 üveglapot a lencsékre és kész, na meg persze az usb-s légkavarót ne hagyjuk ki. Én ezeket fel nem rakom. Ha kell vkinek jelezze... -
Janez0085
tag
válasz
Muerte68 #2252 üzenetére
Nem tudom mi az a Sony hittérítő. Rá kerestem google-n de semmi, bár nem vagyok egy vallásszakértő.
Egyébként leírtam, hogy nem akarok kínai telefont használni. ( Nagyjából a Samsung marad )
Vettem egy telefont amiről előzetesen azt lehetett tudni, hogy nem olyan bika az akku illetve játék közben melegedhet.Ez viszont így nem fedi a valóságot. Laggolás hegyek és normál használat mellett is zavaró melegedés, ez a valóság. Ezek tények, nem pedig térítés, fikázás, eladás.
-
autotaxmo
őstag
Milyen erdekes ezeket a rossz tapasztalatokat olvasni itt a forumon, hogy nem csak en szopok az s22-vel 😂 sajnos tenyleg olyan mint egy gyonyoru no, de elni vele neha kriminalis, de azert a szepsege mindig meggyoz hogy maradjon ha most jelenleg a polcon is van.....
-
sagit
veterán
S7,s8+,kicsi note10 utan er fikazni ugy hogy felesegemnek ugyan ezek voltak(mindig egyszerre veszunk telot) es most s22+van neki? Mar volt fr nálam es már megint laggol...
One ui miatt maradtam mert azt szeretem,meg a beigert support miatt de...
Kamera laggolo fos, menübe kepes laggolni, ha kilépek egy programból laggol... csalódott vagyok. Nem jobb a felhasználási élmény mint a majd 3 éves note10en volt, sőt
120hz... erre izgultam, jó is, szep is de van itthon egy 5 eves 2017es ipad pro-m is, na az melle nem kell oda rakni
-
Curtain
senior tag
válasz
Janez0085 #2250 üzenetére
Nekem s22+-van és szintén 8T-ről váltottam. Ami negatívum a oneplus-hoz képest számomra hogy a samsung teljesítményben a fasorban sincs az sd865-höz képest, iszonyat melegszik és még a menüben is hajlamos laggolni. Ezek tények nem fikázásból írom. De úgy összességében valamiért mégis az s22 jön be jobban.
-
Muerte68
addikt
válasz
Janez0085 #2250 üzenetére
Ez pont olyan mikor a fotós topicban a Sony hittérítő vett egy m4/3-os gépet hogy fikázhasa és utána gyorsan eladta
Ha neked az oneplusz jó volt minek vettél samsungot?
Ráadásul azt mondtad hogy ebben az iparban dolgozol vagyis tudtad mire számíts
Ezek után kissé furcsa hogy veszel egy s22-őt és utána ideírod hogy szép de sz@r
Szóval jó dolog hogy leírtad mi a rossz benne csak nem érthető minek veszel egy 200+os telefont ha nem tetszik, és ha olyan jó az oneplusz akkor miért nem azt vettél -
M5Norbi
őstag
válasz
Janez0085 #2248 üzenetére
Valószínűleg hibás a készülék. Ilyet még nem is hallottam hogy ébresztőnél melegedjen bármilyen telefon.
Nekem ugyan nincs ennyi híváson naponta csak úgy a harmada de ilyen akadozásokat sem láttam. Én javíttatnám vagy ha úgysem jön be eladnám.Az akku meg az Exynos (abban egyetértek hogy lehet hogy sosem éri utol a SD szintjét)meg ilyen. Aki beleolvas a topikba meg a tesztekbe azt nem fogja meglepni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ultra az igazán nagy durranás idén, de ha nem kell a toll, akkor is sokat kínál a a Samsung kicsi és átlagos méretben, sokért.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest