Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pixel 4A 5G-ről jövök, előtte iPhone XS, Huawei P10, és van egy céges Redmi Note 8 Pro:

    S22 a Pixel-hez képest:
    kisebb, kompaktabb, erősebb, nagyobb fényerő, ugyanakkora akksi.

    Miért ne melegedne a telefon?
    Nem is értem.. nyár van, alapból 25-30 fok árnyékban, ott egy olyan fényerejű kijelző, ami külön szól, hogy full-ra tolva túl fog melegedni; nyilván a 120hz + a vas is fűt. Próbáltatok fekete laptopon nyáron napon netezni? Semmi megterhelő, csak full fényerőn fórumozni.. annyira átmelegszik a ház alapból, hogy esélye nincs normálisan lehűteni..

    Miért ne merülne jobban?
    Nagyobb képfrissítési frekvencia, nagyobb fényerő, erősebb vas. Napsütésben indítasz egy kamerát, kijelző full fényerőn hogy láss is valamit, 3 optikából összeművészkedik valamit a sw, hw dolgozik ezerrel. Nyilván merül :D
    Annyit ment itt a panaszkodás, hogy pár napra áttettem fixen energiatakarékosra - 60hz + 70%-os CPU teljesítmény: picit többször volt észrevehető mikrolag, és kb 1,5x lassabban merült. Ha tényleg ennyire fontos egy-egy esetben vissza lehet venni.

    Nálam ilyen vészes bugok nem fordultak elő (kifagyás-újraindulás, app-crash), de kisebb lagok vannak, főleg egy-egy appon belül. Létezik amúgy olyan androidos telefon, amin nem?
    Azt talán még tesztekben is külön kiemelték, hogy a GPU túl friss, optimalizálás sw frissítések keretében várható, abszolút nem tökéletes, ebből is adódnak ilyen mikrolaggok/laggok.

    Szerintem azt kellene belátni, hogy nem lehet mindent egyszerre: legyen pici, kompakt, vékony, testreszabható, bővíthető, szép, gyors, erős, végtelen fényerejű kijelző, sw support 500 évig ÉS legyen 1,5 napos akksiidő, okos hővezetés, ne melegedjen.
    Mondjuk ha a testreszabhatót kiveszed akkor lehet, hogy egy iPhone-ra illik a fenti követelményrendszer :P
    Ezzel nem azt mondom, hogy normális, ha ébresztéskor forró a telefon - nyilván lehet, h vannak bugok, vagy beragadt valami app stb. De én ilyeneket nem tapasztaltam, ott valahogy érdemes vizsgálni, vagy legalább egy FR-t nyomni, és ha még mindig fos akkor gari.
    Wireless töltöm íróasztalon (10W), egyáltalán nem érzem vészesnek ahogy melegszik.

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák