Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • undercover

    senior tag

    Az én tapasztalatom a következő:

    Nem volt még nekem se nagyon csúcs telefonom. Ha csak az Asus Zenfone 8 nem számít annak ami aztán elpukkant :D

    Volt már szinte minden márkától telefonom. Most kifejezetten nem akartam kínai márkát, mint a Xiaomi, OnePlus stb. mert teljesen átálltak a tömeggyártásra. Jönnek csak jönnek a telefonok aztán support meg gyenge.

    Az Apple látom itt sok embernek az álma. De valahogy én nem akarom képviselni őket. Nem akarom őket támogatni telefonvétellel. Meg az iphone számomra túl feltűnő telefon is. Azt aláírom lehet a leggyorsabb, meg legjobb akkumlátor idejű, de maga az op rendszer az viszont szerintem nem jobb mint az android. Ott a bezártság túl nagy biztonság meg fura szokásai vannak.

    Samsung S22-vel meg lassan én is megbarátkozom. Még kell szerintem pár frissítés de fasza lesz. Nagyon jó a kinézete, kompakt, jó a kamera. Legjobban a térerő buzerálás meríti. Tehát ha valaki nem térerő kánaánban van, ha utazol stb ne használd az 5g módot. Én nálam az egyik sim amivel csak telefonálok 2g módban van a másik a 4g-sben igy viszonylag türhetően merül. A Game Boosterben nekem akkumlátor kímélő üzemmódban meg a game launcher legyen aktív.
    Nem tökéletes, de simán megéri az árát Androidos vonalon.

    Szerintem az alkalmazás laggolások nem a telefon sara hanem a fejlesztők nem optimalizáltak még a telefont.

    LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

Új hozzászólás Aktív témák