Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Janez0085

    tag

    Nos, 4 hete használok sima S22őt. Előtte Oneplus 8T -t előtte pedig egy i12 Pro-t használtam, sosem volt Samsungom, nem véletlen. ( Nálam most fontos szempont mert éppen ez a dilim, hogy nem akarok sem iPhone-t, sem kínában készült telefont használni , bár utóbbi eleve kizárja az iPhone-t. ) . Az előbb említett két telefon egyszerűen sokkal jobb mint az S22 pedig mindkét készülék 2 évvel öregebb. Bele se mennék , hogy de a Oneplus 8T-n mennyivel rosszabb a kamera , igen de összességében meg annyival jobb, hogy nem éri meg az S22. Az i12 Pro-tól meg fényévekre elmarad.

    Az akku vagy 35%al nagyobb mint az i12 pro-ban , de mind melegedésben mind teljesítményben még csak hasonlítani sem lehet a kettőt. ( Oké 120hz meg oprendszer különbség na de felháborító a különbség) .

    Rengeteg telefonom volt eleve ebben az iparban dolgozom de olyan még nem volt, hogy reggel ébreszt a telefon kb 10 perce, hozzáérek hogy bekussoljon és konkrétan kipattan a szemem olyan forró ahogy megérintem . Soha nem tapasztaltam ilyet.

    Viszont gyönyörű . Szerintem messze a legszebb telefon jelenleg. Gyönyörű de sz*r. Ha újságíró lennék akkor ez lenne a cikk címe. Gyakorlatilag olyan mint egy macerás személyiségzavaros Nő, hogy bomba kisugárzás és külső, jó vele az ágyban , vicces, izgalmas, mindenki irigyli de olyan önző, hisztis és kiszámíthatatlan, hogy egyszerűen nem éri meg, nem lehet vele élni. Szoval az S22 egy Borderline kóros Nő lényegében 😆

    Képes spontán melegedni , egy sima chrome böngészőben siralmasan laggolni vagy akár csak egy értesítési panel lehúzásánál is , extrém sokat telefonálok de van hogy jön egy bejövő és úgy marad a képernyő ez viszonylag ritka kb heti 1 alkalom és tényleg a napi 100 megkezdett hívás megvan önmagában ezt el is nézném de pl a 160.000ftos Oneplus 8T nem csinált ilyet, és a 2 évvel ezelőtti i12Pro sem.

    Szerintem összességében ez egy kifejezetten nem jó top eszköz ellenben a legszebb. Volt egy Pixel 6-om is az elmúlt időben, pontosan ugyan ilyen okokért válltam meg tőle, de szerintem kevésbé voltak ezek a jelenségek ilyen irritálóak. Egyáltalán nem gondolom hogy az Exynos vagy a Tensor valaha ütőképes lehet. Eleve a kettő ha jól tudom ugyanaz . Nagyon domináns a hátrány.

    Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával

Új hozzászólás Aktív témák