Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
Sirandrish #509 üzenetére
Amúgy én még ilyen 16-18 órás túrákat szoktam néha telefonnal trackelni, na az szívja az akksit, főleg, ha közben a térképet is nézegetem időnként. Powerbank must have, de azért a rövidebbeken örülök, hogy nem kell vele bajlódni. Fejlődjön csak az akksiidő, még akkor is, ha átlagfelhasználásra már elég az is, ami most van. Az S21U meg jó kis telefon, ha bármi lenne az S10+-ommal, akkor tuti erre váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged