Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Nem sok reményt fűzök a dologhoz, de hátha másnak is volt ilyen.
A kezdőképrnyőre való visszatéréskor időközönként eltűnnek az ikonok kb 0,01 másodpercre, majd vissza.
kvázi "pislog" egyet.
Alapvetően Nova launchert használok, de kiróbáltam Apex-el is, ugyan ez. Cseréltem háttérképet is gyárira, hátha, de semmi.
Tegnap odáig idegesítettem magam, hogy nyomtam egy FR-t. Direkt mindent kézzel tettem fel, állítottam be. Nem biztonsági mentésből vagy régi telefonról. Az eredmény ugyan az.Ha esetleg valaki tapasztalt már ilyet, vagy van tippje mi lehet a jelenség, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest