Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Nem sok reményt fűzök a dologhoz, de hátha másnak is volt ilyen.
A kezdőképrnyőre való visszatéréskor időközönként eltűnnek az ikonok kb 0,01 másodpercre, majd vissza.
kvázi "pislog" egyet.
Alapvetően Nova launchert használok, de kiróbáltam Apex-el is, ugyan ez. Cseréltem háttérképet is gyárira, hátha, de semmi.
Tegnap odáig idegesítettem magam, hogy nyomtam egy FR-t. Direkt mindent kézzel tettem fel, állítottam be. Nem biztonsági mentésből vagy régi telefonról. Az eredmény ugyan az.Ha esetleg valaki tapasztalt már ilyet, vagy van tippje mi lehet a jelenség, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest