Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iOS alkalmazások
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lagabor11
csendes tag
Köszönöm a részletes tanácsadást, végig is mentem, meg is találtam a hálózati alap visszaállítást, hát azon kívül, hogy minden wifi és BT kapcsolatot újra be kellett állítanom, nem jártam sikerrel. APN is rendben van, nincs sok lehetőség vagy net vagy MMS
napokban voltam Voda üszin, hát, be volt kapcsolva, le is ellenőrizte, utána ott helyben kipróbáltuk és lám, saját telefonban nem, ügyintézői telefonba téve ment a VolTE... szóval a telefonban van a hiba, de az, mi okozza még nem lett megoldás. Ha van bármi még, örömmel veszem, valahogy jó lenne ezt megoldani. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged