Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lagabor11
csendes tag
Köszönöm a részletes tanácsadást, végig is mentem, meg is találtam a hálózati alap visszaállítást, hát azon kívül, hogy minden wifi és BT kapcsolatot újra be kellett állítanom, nem jártam sikerrel. APN is rendben van, nincs sok lehetőség vagy net vagy MMS
napokban voltam Voda üszin, hát, be volt kapcsolva, le is ellenőrizte, utána ott helyben kipróbáltuk és lám, saját telefonban nem, ügyintézői telefonba téve ment a VolTE... szóval a telefonban van a hiba, de az, mi okozza még nem lett megoldás. Ha van bármi még, örömmel veszem, valahogy jó lenne ezt megoldani. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged