Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
bayarena #487 üzenetére
Azért mert kiad 2 méretosztályt. A kisebbet megveszi 15m ember, a nagyobbat 25m.
Ha meg kiad 2 telefont, ahol nincs kis telefon ott meg elad belőlük 25-25m darabot. (Nyilván példaszámok)
(Az s10 szériából bőven a legolcsóbb 10e-ből fogyott a legkevesebb darab, utána jóval több 10 fogyott, és messze a 10+ volt a legnagyobb siker.)
Egyszerűen pici az igény a kisebb telefonokra, és inkább kiadnak nagyobbat a nagyobb eladás érdekében. Mert a piac ezt diktálja. És nem, globálisan nincs olyan logika hogy ha nem kicsi a telefon akkor nem veszek telefont.Az autóiparban alapvetően sokkal kevesebb a haszon (a cégeknek) ezért jobban meg kell felelni a vásárlóknak ilyen szempontból.
-
PeteePeti
őstag
válasz
bayarena #416 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, de most beláttam, hogy nekem (hangsúlyozom nekem) az Ultra egyszerűen nem vonzó! Élőben látva az a kamera kialakitás egyszerűen nem tetszik! A zoom funkcióval meg nem tudnak megvenni! Ezért is esett a választás egy 5G Pluszra! RAM, tárhely ugyanaz, méret kicsit elfogadhatóbb, funkcióiban ugyanaz szintén, semmi hátránya az Ultrához képest, minden benne van! A megapixel háborús zoom meg a 45 wattos töltés hidegen hagy, főleg hogy 25 wattos töltővel adják, ráadásul alig 10 percet hoz 0-100 alatt! Így viszont 100-al olcsóbban lesz egy ugyanolyan csúcs készülékem, csak két olyan funkcióval kevesebbel ami tökmindegy kategória nálam!
-
PeteePeti
őstag
válasz
bayarena #405 üzenetére
Lebutított S20???? Fejtsd már ezt ki légyszíves!!!! Nincs az semmiben se lebutítva, de nyilván a kedvezőbb árazás miatt kompromisszumokat kellett kötni! Az Ultra nem sokmindenben tud többet! De azt brutálisan drágábban! 5G, több RAM, meg a kamera nyilván! Aztán nagyjából ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest