Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shinnokina #3764 üzenetére
A Spotify nálam most az akku infó szerint aktív 3 perc (tehát kijelzővel), háttérben 1 óra 6 perc alatt 1,2%-ot evett.
Én 42%-on állok most (reggel 8 óta), de nálam volt debloat, azóta lényegesen jobb az akku fogyasztás. -
ClioRS
őstag
válasz
Shinnokina #3758 üzenetére
Ugyanez nálam is a helyzet, Mate 10 Pro 2 évesen tovább bírja....
Ujjlenyomatra nekem az vált be, hogy kétszer vettem fel az ujjamat, így már egész pontos. Nagyon el kell találni, nem olyan mint a nem kijelző alatti, hogy elég éppen hozzáérni. -
krazo
csendes tag
válasz
Shinnokina #3764 üzenetére
Szerintem add el, nem lesz jobb az aksi. Én közvetlen P20 Pro-ról váltottam S20-ra. Az S20 már polcra került, nem bírtam tovább elviselni, eladni nem tudom mert munkahelyi.
Most egy Mate 20 Pro-t használok. Szerintem ez jobb, megbízhatóbb készülék mint az S20 pedig régebbi fejlesztés. -
bigsee
addikt
válasz
Azért az a Spotify nem hiszem, hogy annyira spórolós lenne az energiával... Várjál meg, szvsz, be fog állni kis idő múlva (az olvasottak alapján jobb nem lesz
)
-
NY_A
őstag
válasz
Szia.
Az akkunak 2 hét után már illő lenne beállnia, úgyhogy a Te felhasználásoddal szerintem kb. ezt várhatod tőle.
Az ujjlenyomat olvasó elég hektikus tud lenni, lehet a gyári fólia is tehet róla. Azzal lehet rajta javítani, ha még egyszer felveszed az ujjadat mintának.
Hogy mi várható javításban?...ezt szerintem fölösleges is találgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest