Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ClioRS

őstag

válasz ovics #5408 üzenetére

Menj el egy boltba és nyomkodd meg a Mate mellett azért mielőtt megveszed, de alapvetően azt mondom, hogy vedd. A P30 Pro se lesz jobb, mert az meg talán Android 11-et sem kap.

• Hira Nnor

csendes tag

válasz ovics #5389 üzenetére

Szia,

nekem sima 20-as van. Szeptember közepe óta használom. Azóta folyamatosan javult az üzemidő, 6 órás SoT-ot is értem már el vele. Csatolok egy képernyőmentést. Hozzáteszem, hogy én csupán 60Hz-cel és FHD+-szal használom a készüléket, valamint be van kapcsolva az energiatakarékosság, amely az én használatommal nem rontja a telefon teljesítményét. Ezért is fogom egyébként lecserélni, mert nem használom ki. Se 120Hz (nem tetszik), se WQHD, se Bixby rutinok, se Dex, semmi ilyesmi.

Szóval nyomkodom ugyan aktívan, de semmi extra nagy hardverigényű alkalmazást nem használok.

Volt egyébként S20+ 5G is előtte, de az akkumulátora hibás volt (bármit csináltam, ~3%/óra készenléti fogyasztása volt, miközben aludtam, akkor is), így lett a sima 20-as, aminek mérete még jobb is számomra.

Úgyhogy nekem a fogyasztásával, teljesítményével nincs bajom (60Hz, FHD+), nyugodt szívvel ajánlanám a készüléket.

• ClioRS

őstag

Szerintem szebb képeket csinál, nálam a videók nagyon gányak voltak Mate 10Pro-nál úgyhogy az is előrelépés, és kicsivel gyorsabb is. Az üzemidő is most már megegyezik vele.
    Ami határozottan rosszabb, az nálam még mindig az ujjlenyomat érzékelése, illetve az arcfeloldás. Sokszor nagyon lassan old fel a készülék, az meg rettenetesen idegesít mikor ötödször sem sikerül feloldani az ujjammal, de szerencsére ezt csak ritkán csinálja. Lehet erre azt mondani, hogy user error és rosszul nyomom, de szerintem ez a képernyő alatti olvasó még nagyon nincs rendben egy nem képernyő alattihoz képest.

• patyi1989

tag

Én korábban nagyon lehúztam, most, hogy belaktam a telefont, egyetlen egy hatalmas problémám van még mindig: az üzemidő.

Végignéztem minden youtube-os trükköt, minden beállítást, mókolást megtettem, így tartok jelenleg ott, hogy Tegnap este 10kor vettem le a töltőről, reggelre 0 perc kijelző idővel 90% fogadott, most jelenleg 53%-on van 1 óra 21 perc kijelző idővel, illetve 1 órát hallgattam a rádió 1-et appon, amire 12% akku fogyasztást ír. Két kártya van bent, végig wifivel nyomom. Kezd hasonlítani egy elfogadható szintre, de ez messze van akár a korábbi a71-es telefonommal, akár bármelyik másikkal összehasonlítva. Szerintem ha nyomkodod a telefonod, márpedig gondolom azért vesz az ember ilyen telefont, mert minden ügyet ezen intéz, nem csak telefonál, arra tökéletes a nokia 3210 is, esélytelen vagy egy napot kihúzni vele. De mióta bekapcsolódtam a fórumba, eddig inkább s20 plus tapasztalatokat látok, én is kíváncsi lennék a többiek véleményére is, akinek sima 20 van.

Egyébként sajnálom, mert amúgy jó telónak tűnik. 1 hete van meg, két reményem van még, az egyik, hogy a 11-el kicsit még javul a dolog, a másik, hogy még azt írja, hogy haszánalti mód tanulása, remélem van olyan okos, hogy összehozzuk közösen ezt az egy napot valahogy. :DD

ui.:a google play szoláltatásokat írta csak az éjszakai fogyasztások között, erre még nem találtam értelmes megoldást, hátha az is javítana valamit ezen a készenleti óránkénti 2-3%-os akku eséssel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés