- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyi1989
tag
Én korábban nagyon lehúztam, most, hogy belaktam a telefont, egyetlen egy hatalmas problémám van még mindig: az üzemidő.
Végignéztem minden youtube-os trükköt, minden beállítást, mókolást megtettem, így tartok jelenleg ott, hogy Tegnap este 10kor vettem le a töltőről, reggelre 0 perc kijelző idővel 90% fogadott, most jelenleg 53%-on van 1 óra 21 perc kijelző idővel, illetve 1 órát hallgattam a rádió 1-et appon, amire 12% akku fogyasztást ír. Két kártya van bent, végig wifivel nyomom. Kezd hasonlítani egy elfogadható szintre, de ez messze van akár a korábbi a71-es telefonommal, akár bármelyik másikkal összehasonlítva. Szerintem ha nyomkodod a telefonod, márpedig gondolom azért vesz az ember ilyen telefont, mert minden ügyet ezen intéz, nem csak telefonál, arra tökéletes a nokia 3210 is, esélytelen vagy egy napot kihúzni vele. De mióta bekapcsolódtam a fórumba, eddig inkább s20 plus tapasztalatokat látok, én is kíváncsi lennék a többiek véleményére is, akinek sima 20 van.
Egyébként sajnálom, mert amúgy jó telónak tűnik. 1 hete van meg, két reményem van még, az egyik, hogy a 11-el kicsit még javul a dolog, a másik, hogy még azt írja, hogy haszánalti mód tanulása, remélem van olyan okos, hogy összehozzuk közösen ezt az egy napot valahogy.
ui.:a google play szoláltatásokat írta csak az éjszakai fogyasztások között, erre még nem találtam értelmes megoldást, hátha az is javítana valamit ezen a készenleti óránkénti 2-3%-os akku eséssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged