Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyi1989
tag
Én korábban nagyon lehúztam, most, hogy belaktam a telefont, egyetlen egy hatalmas problémám van még mindig: az üzemidő.
Végignéztem minden youtube-os trükköt, minden beállítást, mókolást megtettem, így tartok jelenleg ott, hogy Tegnap este 10kor vettem le a töltőről, reggelre 0 perc kijelző idővel 90% fogadott, most jelenleg 53%-on van 1 óra 21 perc kijelző idővel, illetve 1 órát hallgattam a rádió 1-et appon, amire 12% akku fogyasztást ír. Két kártya van bent, végig wifivel nyomom. Kezd hasonlítani egy elfogadható szintre, de ez messze van akár a korábbi a71-es telefonommal, akár bármelyik másikkal összehasonlítva. Szerintem ha nyomkodod a telefonod, márpedig gondolom azért vesz az ember ilyen telefont, mert minden ügyet ezen intéz, nem csak telefonál, arra tökéletes a nokia 3210 is, esélytelen vagy egy napot kihúzni vele. De mióta bekapcsolódtam a fórumba, eddig inkább s20 plus tapasztalatokat látok, én is kíváncsi lennék a többiek véleményére is, akinek sima 20 van.
Egyébként sajnálom, mert amúgy jó telónak tűnik. 1 hete van meg, két reményem van még, az egyik, hogy a 11-el kicsit még javul a dolog, a másik, hogy még azt írja, hogy haszánalti mód tanulása, remélem van olyan okos, hogy összehozzuk közösen ezt az egy napot valahogy.
ui.:a google play szoláltatásokat írta csak az éjszakai fogyasztások között, erre még nem találtam értelmes megoldást, hátha az is javítana valamit ezen a készenleti óránkénti 2-3%-os akku eséssel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest