- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
"Az a baj, hogy elértük azt a pontot, hogy az aksi nem tudja kiszolgálni a technológiát."
Tegnap mentem el egy S10e-ért és gyalázatosan merül a telefon... a telefon használat közben bitang, de ilyen akkuidővel botrány.
Mindenféle felesleges sz@rt letöröltem-tiltottam (beleértve a Bixby-t is) és csak Wi-Fi-s kapcsolatot állítottam be adott alkalmazásoknál amiket egészen biztos, hogy soha nem fogok használni, de a mobilnet állandóan be van kapcsolva....
Mindezt nagyon hasonló szinte 1:1-ben azonos használat mellett... 2db SIM kártya, állandó mobilnet, autózáskor BT kapcsolat amely során Firefox-ból megy az asztali nézetes zenelejátszás... Messenger egy kis FB-kal kiegészítve...
Meizu Pro 7 vs Samsung S10e
Android 7 vs Android 10
3000mAh vs 3100mAh1 : 0
-
fogtunder
nagyúr
szerintem ezt a pontot már évekkel ezelőtt elértük, én az előző két évben ezért hanyagoltam a Samsungokat, mert nem bírtam egy full napi használatot kihozni belőlük, miközben a Note 7 simán ment másfél napot, meg amúgy a Mate 20 Pro és a P30 Pro is. itt nagyjából megcsinálták, de ha akarom a 120Hz-et, akkor ugyanott vagyok, vagy rosszabb a helyzet, pedig tényleg tök jól néz ki és wow, de ennyit nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest