Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
omg
csendes tag
Miért fontos, hogy Snapdragonos legyen az S20FE?
Az FE rövidítés pontosan mit jelent?
Az S20FE mennyivel jobb, "ajánlottabb" mint az S10e?! -
omg
csendes tag
Nálam,nekem top 1 feltétel a lehető legkisebb méret. 4,7 colos Galaxy A3 telefonom cserélném le hasonló méretűre... Az S10e 5,8 col,ami még épp "elmegy" kategória méretben, de az A52 már 6,5 col,túl nagy lenne nekem. Netezésre, Facebook, Youtube, Messenger, Skpye, Viber-re használnám, csupa "alap" dolgokra. Játszani nem játszom rajta...
5,8 colos méretnél nagyobb telefon nem kellene, van az S10e, és az Iphone-okon kivül más alternatíva is,ebben a méretben?
-
omg
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, kinéztem magamnak az S10e-t. Méretre pont megfelelő lenne,ennél nagyobb már nem kellene. Facebook, Messenger, Youtube, Skype, Viber - re használnám a telefont, csupa "alap" dolgokra, játékra abszolút nem.
Olvastam itt a fórumon,hogy az Android 12 telepítése után adódtak "gondok" a telefonokkal, gyorsabban merülnek,stb.. Mennyire kell ezzel számolni, új telefon vásárlása, frissítése után?Mennyire lenne jó vétel most az S10e ?
Válaszokat előre is Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest