Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
A szoftverek nem az égből hullanak. Amit nem valami gigacég fejleszt az kisebb csoportok vagy épp, egyetlen ember munkája.
Aki megteheti, függetlenül attól hogy a fejlesztő telebäszta-e reklámokkal hogy kikényszerítse, vagy korrekt volt és minden korlátozás nélkül feldobta a store-ba sőt fejleszti is az új verziókhoz, megérdemel annyit hogy azzal a minimális összeggel támogasd. Általában nem drágább mint egy burger ára, senkit nem ver falhoz, persze nem kötelező, de egy fejlődő társadalom szerintem így gondolkodik, persze nem tudhatom mert sosem éltem olyanban
Ettől még mindenki arra költ amire akar, ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest