- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Morgo
junior tag
-
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz
jambiyya #34102 üzenetére
Én pl. nem, tojok rá, este felrakom 2 óra múlva kikapcsol a töltő és annyi. 3 éves az akksi benne és köszöni jól van. Csak sima töltést használok. Kár ezt túlhájpolni! Merül, töltöd azt annyi. Gyenge az akksi 1,5-2 év után, akkor csere. Amúgy is ennyi egy akksi élettartama!
-
Kroni1
veterán
válasz
jambiyya #34102 üzenetére
nem, ezt soha nem tartottam és nem is tervezem, mert úgy mégkevésbé birna ki egy napot egy ilyen kisebb akksis, kompaktabbnak mondott teló. Próbálkoztam S20FE-vel, az üzemidő jó volt, azon be is tudnám tartani, de nem birtam megszokni a méretét, nekem az S10E vagy sima S10 méret a maximum elfogadható! Inkább egy ilyen, és cserélem két-három évente az akkut vagy a telefont..
-
sgeza
veterán
válasz
jambiyya #33883 üzenetére
Én úgy tudom, hogy már nagyon rég óta nincs dalvik.
Szerintem te a cache törlésre gondolsz, illetve van még olyan, hogy alkalmazások optimalizálása. Ez utóbbi hasonlítható szerintem inkább egy dalvik cache törléshez. De elvileg már másképpen működik az apk-k futtatása. -
sgeza
veterán
válasz
jambiyya #33878 üzenetére
A kollégát picit kijavítva:
Dugd rá gépre, várd meg míg lemegy az animáció, majd hangerő fel+bixby+power! Így be fog lépni, feltéve, hogy erre gondolsz. Ha nem a recoverybe, hanem download módba akarsz menni, akkor oda innen el tudsz jutni, csak a menüben ki kell választanod a reboot to bootloader lehetőséget!
-
chubby2o6
senior tag
válasz
jambiyya #33878 üzenetére
Ha recoveryre gondolsz, akkor kikapcsolt állapotból hangerő fel+bixby+power EGYSZERRE. Mikor rezzen egyet, elengeded a gombokat. Ha így nem megy, próbáld meg úgy, hogy hangerő fel+bixby nyomvatart, összedugod géppel és közben nyomod a power gombot. Rezzenés után elengeded a gombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Konteó topic
- EAFC 25
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged