- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endr00
aktív tag
Na akkor egy kis gyors tapasztalati értékelés (sima S10, Black). Fél napi használat után, amiket észrevettem:
1. Az ujjlenyomat olvasó: Szar...Pontatlan, lassú, kétszer egymásután ritkán old fel. Lehet, csak velem van a baj, de nálam gáz. Nedves kézzel meg egyáltalán nem old fel (az még lehet a fólia miatt is, nem tudom)
2. Üzemidő: Éjszaka töltöttem fel 100%-ra, reggel 6-tól indítottam a napot. Most van 8:50, 64%, sot: 1:57. Volt 1ó Spoty, ehhez BT fülessel, volt fényképezés, némi videó meg netezés. Még gondolom be kell állnia, de ez eddig gyengus.
3. Fényképek: Nappal bitang jó, este...hagyjuk. Videó nem annyira érdekel. Pár kép:
Ugyanaz a téma a 3 lencsével:
Telefotó:
4. UI, teljesítmény: A rendszer sebessége szuper, scroll elég smooth, viszont vannak megröccenések, amikre nem számítottam, ez egy kicsit csalódást keltő. UI elmegy. Tetszik, hogy sok mindent lehet beállítani, de pl a lock screen nem tetszik az ikonokkal, nem tudtam megváltoztatni, hogy kártyákon jelenjenek meg az értesítések.
5. Kinézet: Gyönyörű, legszebb telefonom eddig. A hátlapra kell vennem tokot, mert a fekete üveg nagyon mocskolódik
Kb most így ennyi jut eszembe.
A Buds-ra meg még várok, mert egyelőre nem tudtam regisztrálni.
Szép napot minden S10 tulajnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Le Mans Ultimate
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest