- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia,
melyik böngészőt használod?
a gyári integrált esetén kétszer kopp a tördelni kívánt szövegtörzsre, és azt a részt tördeli be, illetve utána az elforgatás sem probléma, úgy is megtartja adott hasáb tördelését, amíg az módosítva nincs más szekcióra.Luser2000; amikor regisztrálom, akkor nem csak pont függőlegesen húzom le mindig (a hüvelykujjamat), hanem mind a két irányban kis szögben elfordítva is - jelzi, hogy mennyire tolerálja -, illetve picit oldalra is elfordítom néha mind a két irányban, valamint az ujjbegyig rögzítem, így később bárhogy is húzzam le, nem dob hibát.
Memmaao; az egykezes használat valóban nem feltétlenül ehhez a lehúzósdihoz lett kitalálva, abban az iphone jár élen, ott csak érinteni kell a leolvasót, így annál nem probléma egy kézzel sem, ráadásul annál körkörös az érzékelés, tehát nem probléma, ha más szögben teszem rá az ujjamat, mondjuk elforgatott kijelzőnél függőlegesen, tehát a regisztrációhoz képest 90 fokos eltéréssel.
-
szia,
amennyiben a vásárlástól számított 3 munkanapon belül jelentkezett a hiba, úgy nem kellett volna a futárral szervizbe küldeni, hanem a vásárlás helyén élni a 3 munkanapon belüli jelzéssel, hogy a készülék hibás/meghibásodott, és ha van ott raktáron, akkor azonnal cseréltetni, ellenkező esetben meg törekedve a 15 napon belüli cserére, intéztetni.
a szerviz ilyen esetben nem cserél, hiszen nem velük állsz direktben szerződésben, hanem javít vagy csereutalványt állít ki, de utóbbit is ott tudod érvényesíteni, ahol a készüléket vásároltad. -
kofigo
csendes tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem eme kitünő készüléknek csütörtökön. Illeteve csak lettem volna..
Merthogy a telcsi 2x feltöltés után nagyon hamar lemerül,leginkább kikapcsolt állapotban éjszaka.
76%-on kapcsoltam ki és lemerülve került a kezembe.Mi lehet ez? E digitáltól jött nekem is.
Van vkinek tapasztalat evvel kapcsolatban? kösziTesztelem tovább az este folymán a telóm,s ha használom,videózok,akkor normálisan fogy az aksi.
1/2 1h-ja videózom,előtte böngésztem,s 84%-on áll.
Vagyis,az aksi akkor merül rohamosan,ha a teló ki van kapcsolva. Ez mi??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest