- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Soulles #38741 üzenetére
Véleményem szerint, ez még jó készülék a mai napig.
A mai divattal és a gyártók pénzéhességével van baj.
Ezek már ne bírják ki az évtizedet.
2 max 3 év és csere legyen. Elavulás...Ezt minden gyártó követi.
A garanciális időt kibírják, aztán kuka.
LG , Huawei , Samsung,és mind követi a trendet.
Ebből élnek és nem sz@rul.Persze a felsőkategóriás telefonok érdekes nagyobb százalékban halnak meg.
Ha nem így van, nyugodtan cáfoljatok!
Én ezt figyeltem meg.Aki a jobbat megtudja venni ma, az hamar megtudja az újat !
-
zho-lee
addikt
válasz
Soulles #38732 üzenetére
Nem csodálom
Van egy csúcsminőségű készülék, jó az "F" hajlamos alaplap hibára, de van csúcs minőségű szervíz, ahová vigyük? Ahogy olvasgatom én is látom, vidd szervízbe, majd lesz baja... (nem Amoledus-ra, és kollégáira gondoltam, a Telemax vagy mit emlegetnek itt)
Már S3-nál tudtam, a "csak plexi tört be" és kicseréltettem az nem biztos örök élet.
Sajna a fődarabcsere a megoldás, ami igen zsebbe nyúlós.
(pl Note 2-őm leesett, kijelző ripityára ment, 40 ezer a csere, és akkor annyiba fájt egy jó állapotú használt Note 2.. )A másik meg az, hogy itt tényleg megint semmi fejlesztői dolog nincs a fórumon. Mint egy gyászmenet, csak az akkucsere, az alaplap csere, meg a Samsung negatív hozzáállása "hozzánk" a téma. Az ember idenéz, olvasgat, és szomorú lesz, elmegy a kedve, ahogy írtad is.
Nem sok rom linkelés van, mert mindenkinek elment a kedve tőle, nehogy leolvadjon a belső memória modul, nincsenek tippek-trükkök, nincs valami klassz kis kütyü linkelve, amivel jobb használni a telefonunkat, nincsenek akciós tartozékok sem említve.
Build.prop trükkökről, régebbi, de jófajta kis cselekről, hogy a "csövön ki is jöjjön, ami kitud"
(tudja a szoftver, amire a herdver képes)
Nincsenek a playról elcsíphető jó kis apk linkek, esetleg akciósan most ingyenes apk-k..
Nincs semmi.Ha lenne itt egy kis élet, jobban pörögne a topic, és nem csak a negatív dolgokról írnánk, akkor nem mindenkiből csak az önsajnálat (
) csöpögne.
Én még mindig örülök, hogy van egy Note 4-em, és szeretem/szoktam használni.
El trükközgetek magamban..
Nova launcher, titanium backup, sms backup/restore, snap camera, 64Gb samu microSD, Note 4, azt pacsi, nekem elég. -
amoledus
aktív tag
válasz
Soulles #38736 üzenetére
Mondjuk Note 4 exynos 8 magos verzio ?
Ha a legujabbakat nezed akkor s8/note 8 (exynosos alapbol a mi regionkban szerencsere)vagy iphone x ~mert latom szimpatizalsz vele , a 7-8as szeria nem jobb annyival,hogy egy 6st lecsereljen az ember ,egyebkent az apple garancia mar reg nem.olyan,hogy cserelnek,mindenre kitalaljak,hogy felhasznalo hiba , i6s forumban egy hazon levo karc miatt nem csereltek a sargulo kijelzot ,toltesvezerlo hibas telokat rendszeresen elkuldik a tulajjal egyutt,hogy nem te hulye vagy biztos nem gyari toltovel hasznaltad, es aki erre nem ugy valaszol,hogy fogyasztovedelem,vagy kiszedlek a pultbol te kis buzacsira az be is nyeli vagy megjavitjak neki 80-90ert...ja es idopontot kell foglalni,mar nem igy megy,hogy beviszed a kis iphone-od
Ui:akik nagyon korrektek LG vaci uti szerviz,ha mar lebontjuk ,hogy kinel milyen jo
most divat lett ,hogy a note4-eket beviszik kamu indokkal tmx-be es varjak az uj telefont
-
amoledus
aktív tag
válasz
Soulles #38732 üzenetére
Mindenki 2-3evre gyart , nalunk pl pont iphonet javitunk a legtobbet (foleg 6os szeria..toltesvezerlo kb naponta..hattervilagitas,baseband problemak,wifi rendszeresen lehal,terero stb. Regi i4s-em pl mai napig megy,ezek az ujak nem birnak semmit)
vehetsz barmit huaweit is barmit,egyik gyartonak sem erdeke,hogy 5-10evig menjen a telod elmult az az idoszak...
-
bobace
addikt
válasz
Soulles #38732 üzenetére
Aminek meg szétnyomja az akksi a keretét, ha olyat fogsz ki, de legalább nem robban
Szerintem azok sem jobbak, ugyanúgy lehet vinni szervizelni (állítólag jobbak a garis feltételek- cserélik pl, ha ez még van, de csak 1 év), nincs már olyan, mint régen, hogy minden 5. telefonnal volt valami gond. Most minden telefonnal van 5 gond "kis" túlzással -
djsilas
tag
-
amoledus
aktív tag
-
Soulles
aktív tag
válasz
Soulles #38726 üzenetére
Update:
Egymás után indulgat újra recovery loopban. Talán 10-ből ha egyszer bebootol.
Szenvedjek stock rom újratelepítéssel vagy ennek vége? Az adataimat hogyan menthetem?
Szerviztől mire számíthatok? Örülnék, ha ezt a kalap sz@rt megtartanák és pénz vissza.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest