- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari0819
tag
Szia!
Nem rég kaptam meg a telót és minden rendben vele. Magyar papírokkal, jótállási jeggyel, kis kék cetli amin az extra garit tudom intézni amivel most végeztem és meg is kaptam. A telót kereskedésbe vettem 174 ezer volt röviden ennyi.Amit leírtál annak megfelel minden!
-
Parallaxis
addikt
5 perc uhd után nem mondhatom forrónak a telefont, de még a meleg is csak erőltetve igaz.
Ezt nem vitatom, én 17 db 2-4 perces videót készítettem minimális szünetekkel és 4-5 után már kellemetlenül forró volt a készülék.
--
Rootos moddingot én is olvastam, azt reméltem van más megoldásod hozzá.
-
World-Soft
senior tag
Kösz a gyors választ.
A régi teló tropa, és már rég keresek olyat aminél utána nem derül ki, hogy olyan helyeken vérzik el, ami tuti idegesítene.
Ezek szerint jól érzem, hogy a vonda ezt nagyon elírta, és fogalma sincs mit árul.Akkor az náluk jellemző, hogy ha pici eltéréssel, de rendszeresen kijön minden frissítés náluk mindegyik verzióra?
(Nokiánál a Nokia aszerint Voda nem rendeli meg, A Voda szerinte a Nokia nem küldi a frissítést. Ezért fájó szívvel lemondtam a Live menüjükről)
Ha jól látom akkor ha FHD-nél megy a hosszabb felvétel, akkor nagyon korlát, vagy fájlméretkorlát sincs.
UHD esetén miért írod, hogy azt nem kell akarni? A kezelhetetlen fájlméret miatt, vagy más miatt? -
hdekakas
senior tag
Köszönöm a gyártó garanciás kérdésre a válaszokat.
Akkor tehát 2 év, de aki nem tud róla hogy be kell regisztrálni, akkor 1 év után megszívja.Azért ez is egy kicsit hanyatt tendencia... Régebben még 24+2 hó volt, aztán 24+0 hó, most meg már csak 12+12 hó.
S melyiket ajánlanátok, a 4, vagy a 8 magost?
Ha pc lenne, akkor a 4 magosat pártolnám, mert ami program nem használja ki a 8 magot, ott lényeges, hogy az a 4 magasabb órajelen menjen. Telónál is így álljak hozzá? -
-
sbazsi
veterán
Minden tartalom és az eszközön lévő tartalom mellett ott a pipa.
DCIM mappában vannak.Mármint amiket hiányolok. De ez is érdekes, mert itt az egyik almappából lát 21 képet. pedig sokkal több van 21-nél még abban a mappában is.
és az /MP3 mappában lévő képeket is berakja. ( az albumok mellett vannak a borítóképek.)Esetleg van valami limit, hogy hány kép lehet egy mappában?
-
mycso
veterán
Eredetivel is, de már írtam, hogy Pl.: s4-nél is így volt.
Valószínűleg nem a telefon, hanem a T hibája, azon belül is a gyengén fedett LTE területekkel.
Illetve lehet a telefonnak is hozzá némi köze, valahogy nem tudja megfelelően elvégezni a váltásokat.
Esetleg root után lehetne belepiszkálni, hogy mikor - milyen viszonyok mellett - milyen gyorsan váltson.
Annó s3 is csinálta 2g/3g váltásoknál, viszont amikor custom kernellel/modemmel használtam, akkor tökéletes volt.Amit te írtál azt is elhiszem, hogy nálad tökéletes. Ma pl. olyan helyen voltam végig, ahol viszonylag stabil az lte, most nincs is hálózat nélküli időm.
-
Parallaxis
addikt
olyan ez - vagy még olya sincs -, mint például a knox miatt a samsungtól elpártolók száma; jelentéktelen...
Hát ez a "jelentéktelen" elpártolás eléggé megrogyasztotta a Samsung utóbbi pár negyedéves eredményeit.
Persze biztos nem önmagában csak a Knox miatt választanak egyre többen inkább más gyártótól készüléket, de ez is ott van a pakliban. -
david5745
tag
Köszönöm a gyors válaszokat kali és (B)YamatoVTEC(/B)
Most például tökéletesen működik.
Akik használnak 3 betűs navit nekik nem szokta kiírni hogy az ... leállt plusz nekem nehezen talál műholdat is ami nem tudom hogy a program vagy a telefon hibája e vagy esetleg a Spigen SlimArmor okozhatja ami telefonálásban jelentősen tompítja a hangom ami sokszor zavaró a másik fél számára
-
migabi24
nagyúr
Mivel 2 év gari van a telóra, és jó ha egy évig megtartom elhiszed, hogy mennyire leszarom, a kényelem az első, ha nem bírja majd cserélgetik az alaplapot, de erre nem lesz szükség, mert 5-6 éve már biztos gyilkolom a telóimat a torrentel, de még soha nem volt gondom velük, filmet viszont sokat megnéztem
-
S e t h
nagyúr
Nálam minden ki van lőve amit nem használok, mivel tele van szemetelve a rendszer, nem véletlenül vannak jó aksi időim.Azért is jegyeztem csak meg a Lollipoppos csalódásokat, mert mint írta vki, bizonyos szolgáltatások mérsékelhetik a csalódottságot. Mondjuk valóban kissé nehéz elhinni, hogy aki a Kitkaton tiltott bizonyos funkciókat, azt elfelejtené Lollipoppon.
-
BKon
csendes tag
-
törölt tag
Az a baj, hogy UPC routernél nem lehet két csatornát beállítani. Szórja az én netemet, meg a Wifi Free-t. Ha átállítom 5Ghz-re akkor a Free is azon fog szórni, ráadásul a feleségem telefonja és a laptop sem fogja az 5Ghz-es jelet. A TV-ben sem vagyok biztos, de most az kábelen megy úgyis.
-
Parallaxis
addikt
Tudom, hogy mi az intelligens hálózatválasztás lényege, de kétlem, hogy üzemszerűen bármilyen algoritmus alapján gyengébbnek ítélné a 120 Mbit-es UPC-s netet, mint a 3G-re korlátozott mobilnetet, amit elér (főleg, hogy csak egy sávra korlátozva, a probléma már nem jelentkezik).
Az 5 GHz-et favorizálom, mert kevésbé használják ezt a sávot a szomszédok és ez nem zavar be más wireless eszköznek, plusz még gyorsabb is. Nincs szükségem nagyobb terület lefedésére, így nem gond a kisebb hatótáv.
-
Parallaxis
addikt
Az intelligens hálózatválasztás lehet ok, bár 4.4.4-en nem volt gond vele. Az SSID különböző.
Azt nem értem, hogy, ha gond is van, akkor max leszakad normál esetben, de ez fogja és kikapcsolja a Wifi-t (az értesítési panelen is kiszürkül az ikon, ha újra bekapcsolom, akkor egy darabig megint megy).
De igazából nem aggaszt különösebben, mert a 2.4 GHz-es sávot elfelejtetettem vele és innentől stabil.
A hívás letétel rapszodikus viselkedése inkább zavar.
-
törölt tag
-
dobobazsy
őstag
akkor jó, mert akkor ha jön a lollipop én nem OTA fogok frissíteni, hanem inkább felraknék odinnal egy függetlent. nem azért, mert nem tudom kivárni, csak jobb lenne egy csupaszabb rendszer.
de azért remélem befut a hétenamúgy a privát módot használja valaki? ki akartam próbálni, egyszer ment azóta azt írja, hogy "nem sikerült bekapcsolni a privát üzemmódot, próbálja újra"
-
s3nsitivity
addikt
+ (#8544) ForRedGlory
Igen az biztos, hogy technológiailag a note 4 a legnyerőbb és az S Pen-ért már a Note 2 óta oda vagyok.
Viszont félek a méretétől. Valamint ami eltántorított tőle az a Rootolási lehetőség hiánya, a root és az xposed az nálam állandó.
Ha viszont már hosszú távra veszek készüléket zsír újonnan akkor jó lenne rá a 2 év gari az esetleges HW-s hibák miatt.
Ebben a részben viszont a G3 van nyerő helyen.Az M8 egyik nagy kedvencem csak igen.. már elég ritkán lehet beszerezni így félek, hogy gyorsan döntök rá aztán megbánom.. A Z3 csak apró fellángolás az az utolsó a sorban mert imádom a Sony designt.
-
törölt tag
nem lesz semmi baja az aksinak ha kikapcsolásig merül, mivel 4,2V(100%) és 3,2V(0%) között normális, ha 2,8V alá esik az akku kapocs feszültsége akkor a beépített védelem letiltja az akkut és nem engedi túlmerülni csak tölteni...a nagyon nagy baromság hogy nem szabad kikapcsolásig meríteni, az Lítiumnak nincs olyan tulajdonsága mint a Nikkel alapú aksiknak mint például a memória effektus, viszont a nikkeles akkuk elég szépen terhelhető és nem melegszik a Lítium viszont nagy terhelésre melegszik...nem szereti a nagyon hideget és nagyon meleget, célszerű 15 és 30 fok között tartani, ha van rá mód akkor télen tartsuk belső zsebben nyáron meg kerülni kell a közvetlen napsütést... szóval lehet nyugodtan meríteni 0%-ra, semmi baja nem lesz az aksinak, csak napokig ne legyen 0-án mert akkor nehezen indul el a töltése
viszont az utángyártott aksikban nincs túlmerülés elleni védelem, csak hővédelem mivel az szigorúan kötelező feltétel...a lítium aksi csak akkor hal meg ha tartósan vagy nagyon sok hónapon keresztül lemerülve vagy hidegben vagy melegben áll a polcon mivel az önkisüléstől nem védi meg az elektronika sajna, de ez csak >0,01% . vagyis nagyon sok időbe telik mire teljesen 0V-ra merül az aksi, ebből az állapotból még a csodatöltő se éleszti fel...amúgy meg az ideális kapocsfesz 3,6V, tartós használaton kívüli állapotban meg csak úgy szabad tárolni hogy kb.40%-os töltöttség mellett +8-12 fokon(erre a hűtő a legcélszerűbb) kell tárolni, mert a folyamat lassítja mind a lítium és az elektrolit elöregedését
-
Csak azt hagyod figyelmen kívül, hogy a fejlődésnek nem szükségszerű velejárója a felbontás növelése. Tehát ne a különböző generációs kijelzőket hasonlítsd össze -- azonos technológia mellett pedig erősen kétlem, hogy ne fogyasztana kevesebbet a kisebb felbontású kijelző.
Ha választhatnék fHD kijelzővel szerelt Note4-et, azt választanám.
MaCS
-
darkarthur
senior tag
Azok a készülékek nem azért nem vonzóak, mert nagy aksi van bennük, hanem mert nem túl népszerűek az MTK chipes csodák az igényesebb felhasználók körében akiknek a mAh is mond valamit.
-
Dare2Live
félisten
Lehet én vagyok a béna de friss/szűz nem agyontelepített a rendszer és e mellett egy napot megy el ~5-6h kijelzőidővel +~45perc beszélgetéssel.
Másnak ez máshogy van?Holnap DUán visszaviszem ez nem sokkal jobb mint amit S4 tud és sokkal rosszabb mint amit note2 produkált ami ugye a cikk szerint sokkal rosszabul kéne teljesítsen mint note4. Csak valóságban mégsem. Jó cikk csak valóság mást mutat.
-
Dare2Live
félisten
-
hanti
senior tag
Nem az azonos körülményekkel van a baj, hanem hogy a valósághoz köze nincs.
Pl. a Note 4 két szűz variánsára felrakunk egy nagyon erőteljes játékot és folyamatosan használjuk(ne mond hogy te nem , mert mások igen). A 4 magos egy idő után tűz forró lesz, a 8 magos meg szinte kéz meleg marad, mert ugye azt nem egy elavult technológiával gyártott túlpörgetett fullon hajtott processzor hajtja. Ez a vásárlók jelentős rétegét érinti és csak akkor derül ki ha már meg vette.
Természetesen ez egy kirívó példa, de a terhelés mutatja meg a valós teljesítményt.Jobb ha elképzeled, a mai világban mindennek oka van és minden a pénzről szól. Amikor a Samsung jogerősen megnyerte az egyik szabadalmi pert az Apple ellen, akkor elnöki vétóval megakadályozták az IPhone-ok kitiltását Amerikából. Szerinted Dél Korea mert reklamálni a világ uránál?
-
DeathAdder
veterán
Nem kívánok visszatérni másik sms appra, nagyon ritkán kapok sms-t, hangoutsot meg napi szinten használom, elférnek oda az üzenetek is, ezért nem tartok másik appot
Viszont szinte biztosan hangouts-al a probléma, főleg hogy Te is mondod hogy volt már szó ilyen üres képernyős hibáról, bár eddig csak a note4 -nél tapasztaltam ezt.
Más:
Ha 3rd party app a dialer (konkrétan exdialer) és ha voltak nem fogadottjaim, majd pár nap múlva újraindítom a telefont akkor megint felugrik a záróképernyőn a nem fogadott, és ezt addig csinálja újraindítás után amíg meg nem nézem a gyári dialer alkalmazásban is. Próbáltam törölni is TB-vel a gyárit, de akkor is ugyanez marad a helyzet
Ez megint csak nálam van így?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Dehogy csináltam bármilyen visszaállítást, az én telefonom szinte rogyásig van telepítve programokkal, az asszonyén meg szinte alap és van 50gb kép meg videó rajta, Tehát ha ebből indulok ki, megint csak egy + a 8 magosnak. De részemről ezt zárom, annyira egyáltalán nem érdekel, hogy ezt tesztelgessem.
Leírtam, amit tapasztaltam. A snapi egy hangyányival gyengébbnek tűnik nekem. De ez nem mérvadó, senki sem tudja, hogy az okostóni tesztelőknek, hogy van éppen belőve a telójuk, azt kötve hinném, hogy rogyásig lenne telepítve, de még így is tök gyors, nem kottyan meg neki.
-
hanti
senior tag
Igen mindenhol van aki egy kicsit többet fizet!
Igen valóban, csak az a baj hogy úgy senki nem használja az autóját ahogy tesztelik. Amerikában ezért már a gyártók sikeresen fizetik vissza a többlet fogyasztást a vevőknek.
Abszolút nem biztos hogy terhelés alatt ugyan úgy viselkedik egy eszköz, gép mint teszt körülmények közt sőt! -
DeathAdder
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest