- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacika89 #23879 üzenetére
Nem is fog menni pendriveként,az mtp miatt,anno azxs2 sima adathordozóként működött...
Otg kábel az arra jó hogy pendriveot tudj a telefonra csatlakoztatni
Ami neked kell az egy mhl adapter,az mikrousb-hdmi átalakító,most a telekom webshopon 2000, vagy pedig képernyőtükrözés... Máshogy nem fog fenni -
válasz
Lacika89 #9479 üzenetére
szia,
biztos az ace 4 4" kijelzőjének a gyenge felbontása miatt csordult ki a könny a szemedből (
), de 480 * 800 felbontásra...stb. nem nehéz pörgős rendszert csinálni, annyi pixel mozgatásához nem kell komoly hardver sem, a note 4 és hasonló felbontású kijelzővel szerelt készülékek több tekintetben is más tészta.
-
Acbarsah
csendes tag
válasz
Lacika89 #5163 üzenetére
Hááát?
Nem vagyok elzsibbadva az akkutól!
Reggel vettem le a töltőröl, most 15 %-os van, igaz kb 1 óra GPS használat volt ebben.Eddig nem érzem hogy jobban jártam a Note 2 után, igaz 1 nap után korai. A menü egészen más.
Hol van a menüben a gyorstöltés?
Hol van a gyorspanel?
Duál Sim a készülék, valami egyszerűbb megoldást keresek a Sim kezelésre (éjjel kikapcsolnám a munkakártyát), de nehézkes mindig belépni a menübe, Jobb lenne az értesítési sávban megoldani.
Tudna valaki segíteni?
-
silmatauki
őstag
válasz
Lacika89 #4743 üzenetére
Pedig a WWPT legújabb 930 vs. Note4 összeasonlítása (2. rész; 1. rész) alapján semmi szégyenkeznivalója nincs a Note4-nek, sőt: az új Sony szenzor nagyon odateszi magát, és a Note4 kitűnő képeket csinál.
Persze a cikk gyak. minden második mondatáben kiemeli azt, amit én is tettem itt a topicban: a stock Camera app (amivel a szerző fotózott) túlprocesszál & élesít. Ha a WWPT RAW-közeli, processzálatlan képeket fotózott volna (pl. a Snap-pal vagy bármilyen hasonló appal), és azt utólag posztprocesszálja (alacsony ISO-s képeknél enyhe zajszűrés & élesítés, lásd a tegnapi beszámolóm), akkor nem kizárt, hogy a Note4 nem csak hogy kb. azonos pontszámot ér el, hanem egyenesen nyer.
Apropó, ugyanez a site hasonlította össze az iPhone6+-t a 1520-szal. Az eredmény senki számára sem lehet kétséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest