- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdekakas #26669 üzenetére
szia,
ezekre érdemes ránézni;
- intelligens hálózatválasztás
- speciális -> passpoint
- speciális -> keresés engedélyezése mindignéhány külsős, utólag telepített alkalmazás is képes ráülni a wifi funkcióra, amennyiben telepítettél olyat, úgy azokat is ellenőrizd, mint például a viber és társai.
-
válasz
hdekakas #22992 üzenetére
magyarországon egy év a kötelező jótállás, a másodikat a samsung adja ráadásnak.
külfölön is megadja, de az esetedben már csak ott érvényesíthető, ahol a készülék vásárolva lett.kazanka; a szolgáltatóknál vásárolt készülékekre regisztráció nélkül, alapban is adott a 12 + 12 hónap gyártói jótállás.
-
apaszka
veterán
válasz
Mert tartós fogyasztási cikkre,pl mosógépre annyit adnak.
Ez egy nulla garancia füzet. Sajnos! De hívd fel a samsungot!
Az IMEI/széria szám alapján megfogják mondani neked az igazat.Kb ennyit- sajnos ez a készülék nem garanciás a samsungnál, vigye meghibásodás estén oda ahol vette!
Ezt én is megjártam, tudom mi lesz.
Nekem Kékbéka cseréltetett alaplapot.
Ha tudod vidd vissza még!
Engem is kissé beázott telefonnal vettek át ami meg is halt hamar.
Embert nem találtam meg,a bolt ahonnan származott megtagadta bajban a garanciát röviden. Persze jó tanuló pénz volt.
Szóval ez az első és utolsó, hogy kéz alól veszek egy napos telefont is. Inkább 40 el többért áfa-s számlával mint a Note3 amat! -
Parallaxis
addikt
válasz
Ha 1 év gari jár rá minden országban, akkor miért van a sarkában a 24 hó feltüntetve?
Lényegtelen, mert eleve nem mobiltelefon mellé adott garanciapapír, hanem valami TV, vagy porszívó dobozából kukázták ki (a mobilos garipapíron a serial sor mellett van IMEI számnak is hely).
De mindegy is, mert a külföldi papírt magyar céges (nem Samsung partner, kis GSM bolt) pecséttel nincs az a szerviz, ami befogadjon.Ha rendelted és 14 napon belül vagy, akkor állj el a vásárlástól, mert átvertek és nem véletlenül, hanem szándékosan, ha személyesen vásároltad meg, akkor sajna ezt elbuktad (bár ettől még reklamálhatsz, de úgyis elhajtanak, ha nem vagy egy kétajtós szekrény méretű egyed, legalább 4-5 cimborával
).
-
mycso
veterán
válasz
Ami eu-kívülről van arra semmilyen garanciát nem tudsz itthon hivatalosan érvényesíteni.
Ami eu-n belüli és hivatalos forrásból vásárolták (tehát olyan, amit a samsung hivatalosan forgalmaz az adott régióban) arra 1év garancia van itthon.
És amit itthon vásároltál hivatalos forrásból, arra 2év van ( egyes esetekben a második év regisztrációhoz kötve).Mivel a tiéd egy olyan készülék variáns amit sem itthon, sem pedig az eu-n belül nem forgalmaz a samsung hivatalosan, ezért nincs rá hivatalos garancia.
Az, hogy a bolt által kiadott papíron mi van, nem számít. -
apaszka
veterán
válasz
hdekakas #22945 üzenetére
Szia!
Nem kell megijedned, ez a Kékbéka szervizhez szól két évig. Jó szerviz, csak fizetős.Ez egyébként egy évig érvényes a samsung szervizben abban az esetben, ha rendelkezel áfa-s számlával ez mellé. Akár még házhoz így jönnek ez idő alatt ha be van regisztrálva.
Két év nincs angol nyelvű füzethez.
A két évet csak mi kaptuk meg, mármint magyarok.
Más országokban egy év jár, és erre a papirra ez vonatkozik!Az S3 am görög volt, és ki is jöttek javítani de elmondták mi a helyzet az ilyen garancia füzettel! Anno be is tudtam regisztrálni a samu oldalán keresztül, de az nem volt érvényes mint kiderült csak egy évig!
Viszont ha ez változott, akkor bocsánat, bár én úgy tudom szigorítottak, és elvettek inkább.
Szerk.
F_Gergely
Root nélkül nem megy, csak ha némítod a telefont.
-
Parallaxis
addikt
válasz
hdekakas #22982 üzenetére
És azt ki mondta, hogy ezt nem fogadja el a Samsung márkaszerviz?
Ugyanilyen van tv-mhez és monitoromhoz is.Nem egészen.
A pontos megfogalmazás az, hogy ilyen külföldi garipapírt találsz a Samsung porszívó dobozában, de még ahhoz sem ezt töltik ki, hanem a magyar nyelvű, itthon hivatalosan elfogadott papírt.Szóval békélj meg a gondolattal, hogy átvertek és jó esetben a GSM boltban még szóba fognak veled állni garanciális probléma esetén, de a márkaszervizben nem nagyon.
-
Parallaxis
addikt
válasz
hdekakas #22969 üzenetére
Utánajártam, elvileg 24 hó magyar Samsung garancia
Maximum 12 hónap, mert nem hazai forgalmazású a készülék (F-es modell csak szolgáltatói forgalmazásban kapható itthon hivatalosan, függetlenül, boltból nem), de nagy valószínűséggel csak bolti garid van, mert a garanciapapír amit lefotóztál nem az itthon elfogadott.
-
válasz
hdekakas #9769 üzenetére
itt minden szükséges infó megtalálható; link
aki olyan helyen vásárol, ahol korrekt gyártói jótállással forgalmaznak, ott több módon is tájékoztatást kap a regisztráció kapcsán, jellemzően szóban is elmondják, de a kapott papírokon is olvasható, például a samsung jótállási jegyen. (lásd; a fenti linken behivatkozott megfelelő samsung jótállási jegy leírását)
mint írtam, és a fenti linken behivatkozott leírásban is olvasható, hazai szolgáltatós készülékeknél még a regisztráció sem kell a 12 + 12 hónaphoz, hiszen az garantáltan megfelelő forrásból származó eszköz.
24 hónap nem volt, még ha sokszor össze is mosták, mert a hazai kapcsolódó jogszabály kötelezően csak egy évet ír elő, ha a gyártó/forgalmazó attól többet ad, akkor az a kötelező 12 feletti + x hónap.
a +2 hónap megint más tészta, azt a nem kötelező regisztráció esetén adták, ha valaki mégis beregisztrálta az eszközét, de már megszűnt az "akció".
a "c" és az "f" kapcsán az a helyzet, hogy egyik sem jobb mindenben a másiknál, valamiben az egyik jobb kicsivel, másban meg a másik, és a különbségek is annyira minimálisak, hogy még komoly kompromisszum tárgyát sem igazán képezik, ezért tényleg az ár szokott inkább befolyásoló tényezőt alkotni, hogy adott személy melyiket tudja olcsóbban és/vagy jobb feltételekkel beszerezni, egy kivétel van csak, ha valakinek csak a független jó, akkor az a "c"-s lesz, legalábbis magyarországon csak az van hivatalosan úgy forgalmazva. -
válasz
hdekakas #9746 üzenetére
a hazai szolgáltatók is gyártói jótállással forgalmaznak, így azokra a készülékekre is adott a 12 + 12 hónap, ráadásul azoknál még regisztráció sem szükséges hozzá, alapban megkapják a 12 + 12 hónapot, amíg a függetlent készülékeknél csak a regisztrációt követően jár az alap 12 hónap feletti +12 hónap, mivel csak a megfelelő, hivatalos forrásból származó készülékeket lehet beregisztrálni, a kintről behozott, gsm boltban nem gyártói jótállással vásárolt...stb. telefonokat nem.
ami samsung prémium garis, annál biztos, hogy adott a 12 + 12 hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest