- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
privacy99 #7723 üzenetére
Nekem nem kicsikém, eszköz, inkább a folyamatosan panaszkodó, elégedetlen embereket nem kedvelem, akik ahelyett, hogy tennének a sorsukat végletesen megrontó és tönkretevő dolgok miatt, inkább sírdogálnak naphosszat.
Én is kritizáltam nem egyszer a telefont, de az már túlzás ami időnként itt megy.Ez a Lollipop mánia meg röhej, komolyan mondom Jézust nem várták ennyire mint ezt az elcseszett, folyamatosan toldozott-foltozott rendszert.
De legalább legalizálva van a várás indoka:
"Xar a kitkat note 4-en, köll az a Nyalóka".
Kell persze, de tételesen még nem olvastam milyen nélkülözhetetlen újítások lesznek benne, elég indoknak annyi, hogy a mostani rendszer xar.Mondjuk az is elgondolkodtató, hogy specifikusan a note 4-re jellemző és jelentkező hibák leírása helyett csak a szarozás megy, a note 3, jó, meg az ájfón is, de most a note 4 xar, na de majd a Nyalóka 5.9.8, naaa az majd igen.
Visítanék én is ha látnám ezeket a hibákat, de vélhetően én csökkent látású és értelmű is vagyok egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest